» »

League of Legends

League of Legends

Temo vidijo: vsi
««
28 / 42
»»

6151 ::

Evo zato nikoli ne surrendajte, iz 22/3 smo se pobrali in zmagali
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Halfdead987 ::

Lol,pa ravno sem to gledal :)

Verjetno ena najboljših iger kar sem jih igral do sedaj.
Po 40 min smo imeli all in na enemy nexus, epic bitke za barona, yi je z teleportom backdooral =), enemy teamu smo uspeli uničiti samo 1 inhib, mi smo vedno bili brez 3 zaradi master yi-a
pa še naša ashe nobenega ulta ni zadela (razen zadnjega ki nam je rešil game) =)

Aja pa 2/15 smo imeli na začetku =)

Fuc*ing 70min for lose
fu*k this shit ;((

m0f0x ::

6151 je izjavil:

Verjetno ena najboljših iger kar sem jih igral do sedaj.
Po 40 min smo imeli all in na enemy nexus, epic bitke za barona, yi je z teleportom backdooral =), enemy teamu smo uspeli uničiti samo 1 inhib, mi smo vedno bili brez 3 zaradi master yi-a
pa še naša ashe nobenega ulta ni zadela (razen zadnjega ki nam je rešil game) =)

Aja pa 2/15 smo imeli na začetku =)

pol pa +6 LP. Fuck that :)

Epic matchmaking by riot :))

m0f0x je izjavil:

pol pa +6 LP. Fuck that :)

Sem dejansko kar vesel da sem toliko dobil xD

m0f0x je izjavil:

Epic matchmaking by riot :))

Vsi premade? ;)

Čeprav bo prvi team po vsej verjetnosti zgubil ;((

Zgodovina sprememb…

Verjetno je ranked team

Ali pa normal ;)

Normal game, premade 5, saj vidiš, da je Lux lvl 20 (moj smurf). Itak, da smo zgubili :) Sem bil srečen, ko sem ubil Leeja 1x :) Twisted Fate je pa itak ownal vse po vrsti :) Pa top sem igral z Lux proti Leeju, ker je prišlo do nesporazuma in je imel Khazix magic resist rune. Nexus so zrušili v 19. minuti ;) Pa Tresh je Bronze IV, to je isto kot, da bi Halfdead987 igral z nami :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0f0x ()

Nene :) Če bi jaz igral z vami bi zmagali :))

V bronze 4 sem že 5 ranked zapored zgubil ( v zadnjih parih dneh).
Nobeno igro nisem slabo igral. Ampak je bil kriv en slab soigralec,ki je vse enemyje nafeedal,da so bili boljši od mene. Kaj naj v takem primeru sploh naredim? Tu je 100% šans,da zgubiš.
Torej je vedno en soigralec kriv. Ni druge.

Resno. Zakaj samo jaz dobim take retarde v teamu. Namesto da bi finishali grejo na barona. Ker sva samo 2 pushala (2v3) sva seveda umrla. Nato so barona dobili samo 3. Od tega se je en suicidal drugi šel afk. Torej je samo 1 dobil barona. In na koncu seveda zgubimo.

chrispy ::

play more :)
tut kovanc ko vržeš lahk 5x zapored pade cifra, ko pa boš vrgu 100x pa se bo to razmerje izenačilo na 50:50. S tem da če boš ti dobro igral bo to ravnotežje tam nekje 55-60%W 40-45%L

St235 ::

Halfdead987 je izjavil:

Resno. Zakaj samo jaz dobim take retarde v teamu. Namesto da bi finishali grejo na barona. Ker sva samo 2 pushala (2v3) sva seveda umrla. Nato so barona dobili samo 3. Od tega se je en suicidal drugi šel afk. Torej je samo 1 dobil barona. In na koncu seveda zgubimo.

dolgoročno gledano samo in le tvoja igra vpliva na tvoj ELO in pozicijo na lestvici.

celada ::

St235 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

dolgoročno gledano samo in le tvoja igra vpliva na tvoj ELO in pozicijo na lestvici.

Ja tam po 200-300 igrah. Zato meni osebno ELO ni preveč všeč.

kaj pa je po tvoje dobra rešitev?

Da te računalnik vedno, da v igre kjer ima tvoja ekipa 5 članov nasprotna pa 3 in je tvoje ime napisano z zlatimi črkami ker si nepremagljiv?

Setsuno ::

Če nažalost na temu forumu folk igra da bo večja divizija/liga namest da bi gledu pa sebe izbolšu

Setsuno je izjavil:

Če nažalost na temu forumu folk igra da bo večja divizija/liga namest da bi gledu pa sebe izbolšu

Tudi če bom najboljši na svetu,in bo team feedal ne morem zmagat 1v5.
Sploh pa ne,če igram supporta.

Halfdead987 je izjavil:

Setsuno je izjavil:

Ne dojameš kaj ti hočm povedat. In brezveze to ponavljam.

Ciklamen ::

A se komu zadnji čas dogaja, da ima zelo težke tekme proti botom?

Evo primer moje tazadnje: http://prntscr.com/1gheqa

Smo imeli samo še en nexus turret in en inhib turret, dva inhiba dol, pa sem moral pocarryat te golobčke (nakoncu se je Malphite šopiril kak je on vse nardil :D)
- End of the Post ->

Smurf ::

Halfdead987 je izjavil:

Setsuno je izjavil:

V povprecju sta obe ekipi enakovredni, noobe ka feedajo imas tako pri sebi kot pri njih, vcasih jih je vec na eni strani, drugic pa na drugi.

Tako si jezicek na tehtnici ti. Jasno ne mores zdej imeti 100% win rate, ampak ce ga nimas cez 50% je pa cisto tvoj problem :).

Priblizno tako kot, da bi pri pokru govoril, da zgublas, ker imas slabe karte (na dolgi rok imajo vsi enako sreco s kartami).

Smurf je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Setsuno je izjavil:

V povprecju sta obe ekipi enakovredni, noobe ka feedajo imas tako pri sebi kot pri njih, vcasih jih je vec na eni strani, drugic pa na drugi.

Tako si jezicek na tehtnici ti. Jasno ne mores zdej imeti 100% win rate, ampak ce ga nimas cez 50% je pa cisto tvoj problem :).

Priblizno tako kot, da bi pri pokru govoril, da zgublas, ker imas slabe karte (na dolgi rok imajo vsi enako sreco s kartami).

Če ti nobeno igro nisi kriv za poraz imaš ti 56% možnosti za zmago medtem ko team z "5 noobi" 44%, torej če si bolši in usakič zmagaš lane bi kvečjemu možnosti bile večje

tt2 ::

Halfdead987 je izjavil:

Setsuno je izjavil:

Glej, sam sem čisti noob, ampak ko sem prišel do lvl 30 in igral tiste tekme za razvrčanje, sem v eni tekmi dobil soigralca, ki je imel smurf acc, z main pa mislim da je bil diamond. Z twisted fate je tak raztural, da sem samo gledal. Mislim, da je imel nekih 24/1.

Lahko kdo pove kako se pravilno analizira replaye, na kaj je treba biti posebej pozoren? Želim postati boljši saj igram zelo veliko ampak le počasi lezem navzgor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 6151 ()

UNIVERZUM ::

toliko stvari je potrebno vedet pri analizi... tako da če ne veš kaj gledat, ti težko pomagam (pozicioniranje, ability, ulti, HP, mana, oprema, uroki, cooldown, vision)
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

tt2 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Setsuno je izjavil:

Glej, sam sem čisti noob, ampak ko sem prišel do lvl 30 in igral tiste tekme za razvrčanje, sem v eni tekmi dobil soigralca, ki je imel smurf acc, z main pa mislim da je bil diamond. Z twisted fate je tak raztural, da sem samo gledal. Mislim, da je imel nekih 24/1.

Pri nas je Diamond smurf z tryndamerjem na midu ownal.

Nice. ADC z Ghostom... Spet fail series.

Zgodovina sprememb…

Ni šans da prideš iz Bronza res. Sploh neznajo razmišljat. Lahko imaš 200-0 pa boste zgubili,ker bo en 7letnik moral afkjat ker mora jest. Da o kakšnem fizzu z z 20apja pri 15min sploh ne začnem.

oemdzi ::

Po tvojih besedah izgleda, da je igra v bronze boljša/zahtevnejša kot tukaj v gold :D
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Absolutno. Nazadnje bom ubupal pa plačal za elojob. Tu v b5 je praktično nemogoče ven pridet. Soigralci sploh neznajo možganov uporabljat.
Sploh ne vem, zakaj grejo eni adcja igrat če pojma nimajo. Še support (v primeru da je to leona) jih 1v1 poje, pa še pol lajfa ji ostane.

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

Nazadnje bom ubupal pa plačal za elojob

in v enem tednu boš na dnu svoje like, v naslednji sezoni pa nazaj v bronce.

Kdaj bo nova sezona?

oktobr se konča ta sezona

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES :)

A potem se vse resetira?

Guzzy ::

Halfdead987 je izjavil:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES :)

A potem se vse resetira?

ne

Kaj pa elo? Itd?

fora je da če ti si zdej rečmo po elotu na 800 glede na tvoje razmerje winou. In pol ka boš ti meu 10 gamou za razporediteu ti bi tud če jih 6+ zmagač dal max u silver 5, ker si meu season 3 tok slb elo. Npr jst sm biu u s2 elo 2000+ plat* ko se je končal in ker sm sm v tistih igrah zmagu 7/10 gamou prblizn ne vem točn in me je vrgl takoj na 1800 elo pol po changu sistema pa direkt v plat 2.

Meh,samo da bronze ne. Ravnokar igram ranked in imamo fioro z 1-7.

Odlično.
Imel sem 3-1. Potem je pa prišel nafeedan trynda na moj lane,in me 3 hitnil :)

hawkwood ::

Fiora je feedala ampak tut ti si bil podpovprečen v ekipi. Tko da zaslužen poraz.

kr?en ::

Kot smo ze 100x omenili; nisi za brez veze v bronze 5.

Smurf ::

Sej sm noob, ampak se jz vem, da je ADC s samo 122 creep killov v 30min precej slaba stvar :p.

>Fiora je feedala ampak tut ti si bil podpovprečen v ekipi. Tko da zaslužen poraz.

In kaj naj naredim proti nafeedanemu tryndi? Naj se na spawnu skrivam? Ker mi je on uničil score.

zoot ::

To, da ti je uničil skor je najbol pomembno pri tej igri ja :|

Guzzy ::

Halfdead987 je izjavil:

>Fiora je feedala ampak tut ti si bil podpovprečen v ekipi. Tko da zaslužen poraz.

In kaj naj naredim proti nafeedanemu tryndi? Naj se na spawnu skrivam? Ker mi je on uničil score.

Ti igraš na zmago ali na score?

Glede na to da zaradi ultija 1v5 naredi penta,je itak vseeno.

Jerry000 ::

Da je pa1v5 penta nrdila...gg

Ni. Ampak je pa tok nafeedan,da če ne bi bežal ko bi ultnil,bi komot.

nafeedan AD trynda in tvoj zadnji item, ki si ga kupil je crit... Lej mel so tri AD characterje in nihče vključno s tabo ni kupil armorja. Kaj drugega kot da vas bo trynda posilil pa si pričakoval?

Kolk gremo stavit da imaš v zadnjih 10 igrah z ADC identinčen item set?
««
28 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
887114676 (8641) Jerry000
»

Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )

20830547 (3866) acookook
»

Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37691888 (17630) Superboyy
»

Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )

11521476 (13546) ahac
»

V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227588 (20523) Jst

Več podobnih tem