» »

HTC Wildfire

HTC Wildfire

««
6 / 15
»»

DuleKrtola ::

Sem našel copilot na travniku. Moram najprej nabavit večjo sd kartico, tako da še nisem probal. A rabim imet rootan fon, da tole laufa?

jack7 ::

JerryP je izjavil:

Pod widgeti imaš razne ure med katerimi lohka izbiraš. Če imena na fbju in imeniku niso enaka lahko v meniju pod people združiš dva različna imena, da ti ju prikazuje pod eno osebo.

ure vem da imam samo jst bi mel ravno to vendar brez vremena. to za fb pa nerazumem kaj hočeš povedat

jack7 ::

sad

sad

tko bi rad meu...

JerryP ::

jack7 je izjavil:

JerryP je izjavil:

Pod widgeti imaš razne ure med katerimi lohka izbiraš. Če imena na fbju in imeniku niso enaka lahko v meniju pod people združiš dva različna imena, da ti ju prikazuje pod eno osebo.

ure vem da imam samo jst bi mel ravno to vendar brez vremena. to za fb pa nerazumem kaj hočeš povedat

Uro maš manjšo digitalno brez vremena, za večjo pa poglej na market. Pri imeniku gre pa tkole, da če imaš na sim/telefonu neko osebo pod drugim imenom kot je na fbju lahko ta dva profila združi v enega na telefonu (za fotko, spremembe statusa itd.)

Mare3 ::

Je morda možno imeti za ozadje premikajočo sliko kot pri nekaterih telefonih ko imajo kot ozadje neko sliko z vodo na primer in se ta voda premika?

Lonsarg ::

Live Walpaper je prisoten od Android 2.1 naprej, ki ga Wildfire ima, torej imaš lahko. Ampak baterija zdrži kake 10% manj, če pa kakega slabo sprogramiranega zlovdaš pa lahko še manj.

Ozdje ko z premikanje mobitela ali pritiskanjem po ekranu zazibavaš joške je kar zabavno:) Sploh v Pro verziji, ker za base poljubno sliko vstaviš:)

djordjevic ::

Legend ima tudi 2.1, pa live wallpaperji (na ne-rootanem) ne delujejo. Kolikor vem, imajo to opcijo Desire, Nexus One in novi Samsungi, torej telefoni z 1 Ghz procesorjem.
No grave is deep enough to keep us in chains.

andej ::

Wildfire nima opcije za live wallpaper.
Z rootanjem in instaliranjem posebnega roma bi šlo, vendar počasi.
Morda bo za telefone s počasnejšim procesorjem to omogočeno v verziji 2.2, ki deluje hitreje
(zaradi just in time prevajanja instrukcij)

_spirit_ ::

Odvisno od wallpapra, nexusov dela na mojem prav lepo. Obremenitev ni opazna. Na videju je originalen Nexusov lw, je pa meni veliko lepši lw Nexus Revamped. Prav tako pri temu obremenitev oz šibkejši procesor ni opazen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _spirit_ ()

vsersen87 ::

Izbiram med HTC Wildfire in Samsung Omnio II. Veliko bolj se nagibam k HTC-ju, vendar se še nisem popolnoma odločil. Kateri telefon je po vašem mnenju boljša izbira?

jurre ::

jaz bi ti priporocal HTCja. Sem imel Omnio I, pa sedaj Tattooja pa sem precej bolj zadovoljen s HTC+android kot pa z Samsung+windows 8-O

đoni ::

Jaz pa se odločam med Htc wildFire, in Samsung Wave...kako je kaj z video in foto? kakšno mnenje

LuGi ::

wave je superioren proti wildfire..edini minus zna biti bada (proti androidu)

ima morda se kdo probleme z obracanjem in sliko po tem ko telefon obrnes. ko ha obrnem po strani se slika obrne, nazaj v pokoncni polozaj se pa ne vrne ali pa zelo tesko da se obrne. morda kaksna resitev

Muzo ::

Mal streses telefon :)

Ne pomaga...

t0r0 ::

Živjo,

katero mircoSD kartico 8G priporočate za wildfire? Bral sem, da hitrosti kartic vplivajo na odzivnost.

tnx

Dobro bi bilo če bi obstajal tak program da bi lahko urejal datoteke na spominski kartici, ali pa da bi na njo inštaliral programe in igre da nebi zasedal telefonskega pomnilnika

Mare3:
to bo mogoče pri androidu 2.2

mogoče, samo androida 2.2 za ta telefon kot kaže še ni...

Bo pa, najprej bojo Desire popedenal na v2.2 kasneje pride na vrsto tudi Wildfire, datum še ni znan.

Upam da čim prej :)

Vajenc ::

Danes sem dobil na voljo en manjši update za Wildfire - 1.25.405.1, ki pa ne prinaša nič pretresljivega ;).

* Enhances support for Facebook status display when dialing
* Increases support for Google services like Google Talk, Android Market, and others
* Improves combining contacts from Outlook and other sources
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

vesolec1 ::

nikjer nisem zasledil možnosti manual search for mobile network. namreč, ne želim, da mi telefon avtomatsko izbere npr. HR VIP omrezje, ko zmanjka slovenskega omrezja. Ko zmanjka signala, ga pač zmanjka. je kdo zasledil kje to nastavitev?

đoni ::

Mi lahko gdo pove razliko o fotoaparatu med samsung wave in htc wildfire?

Elemen_T ::

@đoni, wave snema HD, tud fotke so neprimerljivo boljše od tistih ki jih šklocne wildfire.

Mare3 je izjavil:

Dobro bi bilo če bi obstajal tak program da bi lahko urejal datoteke na spominski kartici, ali pa da bi na njo inštaliral programe in igre da nebi zasedal telefonskega pomnilnika

Datoteke lahko urejaš že z raznimi file managerji. Za programe na kartici moraš pa rootat telefon in si inštalirat posebni rom, tako da je že zdaj vse to možno8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JerryP ()

MKC00 ::

Wildfire - Samsung Galaxy S
kaj mislite kakšna bi bila lahko kaj razlika v ceni pri simobilu (v enakem paketu: npr. orto u nulo wildfire = 130EUR, galaxy s = ?) pripravljen sem dati toliko nekako kolikor je wildfire (130EUR).
kakšna je sploh razlika v njuni ceni v redni prodaji?
Galaxy ima določene karakteristike boljše a ne vem če oddtehta morebitna samsungova NEpodpora? kaj menite?

djordjevic ::

Imo ga ne bo izpod 350-400EUR.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Lol primerjaš high end android in low end android v bistvu. Wildfira stane 250 v mobisvetu, medtem ko Galaxy S stane 460EUR. mislim, da je razlika kar očitna.
Če je Wildfire 130, bi z enako subvencijo Galaxy bil 340EUR.

denabiker ::

MKC00 je izjavil:

Wildfire - Samsung Galaxy S
kaj mislite kakšna bi bila lahko kaj razlika v ceni pri simobilu (v enakem paketu: npr. orto u nulo wildfire = 130EUR, galaxy s = ?) pripravljen sem dati toliko nekako kolikor je wildfire (130EUR).
kakšna je sploh razlika v njuni ceni v redni prodaji?
Galaxy ima določene karakteristike boljše a ne vem če oddtehta morebitna samsungova NEpodpora? kaj menite?

kako lahko to sploh primerjaš, glih tak kot bi primerjal clio-ta in golfa.
poglej si primerjavo. Za moje pojme je wildfire precej drag kar ponuja. Galaxy primerjaj s Desire ne s temi cenejšimi modeli

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...

primerjam ju tudi zaradi tega ker ju primerjajo tukaj:
http://bigphonefight.com/samsung-galaxy...

http://sefanboy.com/2010/07/26/samsung-...

ampak, če je cena približno takšna kot pri Desire potem me je že minilo :D

me pa zanima, če kdo ve podatek SAR (sevanje) za wildfire (jaz ga ne najdem)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MKC00 ()

denabiker ::

MKC00 je izjavil:

primerjam ju tudi zaradi tega ker ju primerjajo tukaj:
http://bigphonefight.com/samsung-galaxy...

http://sefanboy.com/2010/07/26/samsung-...

ampak, če je cena približno takšna kot pri Desire potem me je že minilo :D

me pa zanima, če kdo ve podatek SAR (sevanje) za wildfire (jaz ga ne najdem)

SAR vrednost: 0,754 W/kg

hvala
jutri imam tako namen iti po HTC-ja

Se je komu uspelo povezati preko GPS satelitov na default Maps? Meni se več kot 10 minut ni povezalo potem sem ugasnil.

Mare3 je izjavil:

Se je komu uspelo povezati preko GPS satelitov na default Maps? Meni se več kot 10 minut ni povezalo potem sem ugasnil.

Pojdi kdaj ven iz sobe ali pa daj mobilnik (in sebe) vsaj pred odprto okno ;)
Woody Allen

Shad0wM4n ::

Ali se ga da dobiti v črni barvi? Pozna kdo koga, ki bi ga prodajal ugodno...? LP

Vajenc je izjavil:

Mare3 je izjavil:

Pojdi kdaj ven iz sobe ali pa daj mobilnik (in sebe) vsaj pred odprto okno ;)

Bil sem zunaj ko sem čakal avtobus, potem čez 10 minut ko je prišel bus sem pa ugasnil ker se mi ni dalo čakati več ;)

Pri prvi povezavi s sateliti traja nekaj dalj, da te locira, potem gre hitreje.

Mene zanima, če se tudi ostalim uporabnikom Widfire tako počasi prižiga?
Woody Allen

Ja meni se prižiga okrog 1-2min popizdim če se mi mudi, vendar je to malokrat ker ga ne ugašam.

thramos ::

GPS satelite najde pri dobrih pogojih v cca 10s.

thramos

Men jih nikakor noče najti, vklopil sem GPS pod nastavitve in probal pa nič. Uporabljaš tisti default program Maps ki je že gor ali si kakega drugeda naložil?

_spirit_ ::

Shad0wM4n je izjavil:

Ali se ga da dobiti v črni barvi? Pozna kdo koga, ki bi ga prodajal ugodno...? LP

Mobitel

mcb ::

mene pa zanima kje se lahko nastavi za zvonjenje melodijo po svoji izbiri?

mcb:
greš v music, pri izbranem komadu klikneš menu in add as default ringtone

Morda obstaja kak program ali nastavitev da za prižig/vklop zaslona ni potrebno stisniti tistega gumba na vrhu in bi stisnil tistega spodaj okroglega, ker je za moje pojme lažje, naj dodam da sem ga parkrat skoraj izpustil iz roke ker sem z eno roko odklepal (seveda ne zmeraj ampak dostkrat se mi to zgodi.

Obstaja modifikacija, samo moraš telefon rootat in posneti posebni rom. Če te zanima je tukaj vse opisano.

A se da zamenjat task switcher? Privzeti prikazuje samo 6 odprtih taskov, pa še killat se ne da aplikacij v njem. Sem sicer instaliral nek task switcher, ki je dost simpl in omogoča killanje aplikacij, ampak ga ne znam nastavit da se launcha namesto originalnega, torej če tiščiš home "tipko".

Privzeti task switcher sploh ni task switcher. Saj tistih 6 stvari, ki ti jih požake sploh niso odprte aplikacije, pač pa so samo bližnice, do zadnjih 6 zagnanih programov, bodisi takih, ki so že bili kilani, ali pa so še v RAMu.

Nehajte že task kilerje uporablat, razn izjem aplikacij, ki v ozadju kej počnejo(lovdajo file, predvajajo musko, spremljajo lokacijo), program v ozadju ne počne nič, ampak vso delo pavzira. Seznam background programov, ki dejansko tečejo si pogledaš v Settings/Applications/running services. Tam je pravi seznam stvari, ki tisti trenutek so prižgane. Tisto kar ti task switcher, ki si ga inštaliral pokaže ni prava informacija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Dobr, js bi rad imel na home buttonu to, kar sem imel na nokii 5800 na srednjem gumbu. Tiščiš, in se odpre seznam zagnanih aplikacij (ne sistemskih servicov), med katerimi preklaplaš in jih lahko killaš (browser, music player, navigacija,...). Je to tako nerazumno?

Zgodovina sprememb…

««
6 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12321621 (14132) Mrakw
»

Nakup telefona!

Oddelek: Pomoč in nasveti
333294 (3004) Tine:)
»

Nokia ali HTC

Oddelek: Kaj kupiti
294797 (3558) rzidar1
»

HTC Wlidfire S ali Samsung Ace

Oddelek: Mobilne tehnologije
213178 (2907) MATEJ_92
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417214 (12023) cucolino

Več podobnih tem