» »

Dinokomp.net

Dinokomp.net

TheReaper ::

Opazil sem da je že nekaj tem na to temo, vendar so vse stare, in pravijo da se je trgovina osd takrat zelo spremenila, zato sem naredil novo temo...

Ravno nameravam kupiti komponente na spletni trgovini dinokomp.net, pa me zanima kakšne izkušnje imate, z njimi (čas prejema naročila, garancija, kakovost artiklov, koliko časa traja prejem artiklov na zalogi, in koliko artiklov ki niso na zalogi)
Pa še ena stvar ki je nisem nikjer videl, kako veš če je artikel na zalogi ali ne???

worxer ::

če neboš dubo takoj je tko kot v vsaki spletni trgovini boš čako kak tedn al pa 2 :)

aha se prav maksimalno 2 tedna???

ker bi rad še mal počitnice skoristu :)

worxer ::

ja tak je, razn če bojo rekli da morjo od države proizvajalke dubit :D pol pa tut kak mesc :D sam to ponavcad ni

Icematxyz ::

Dinokomp.net ne obstaja. Verjetno misliš domeno, ki se konča s .si?

Zgodovina sprememb…

a če bo več k dva tedna pa drugje naročim...

Pa glede naročila ti kaj pišejo na mail ali kličejo na mobitel???

rezator ::

pokliči tipa in povej kaj bi rad. midva sva se z tipom pogovarjala 45 min, in na koncu nisem nič kupil. si vzemejo cajt za vse stranke, in vsaka jim čast.
Some people feel the rain. Others just get wet.

ja mislil sem .si no pol bom od tukej nabavu ker usi nekaj hvaljo... .)

dvihtelic ::

tudi jaz imam same pozitivne misli o njih, znajo se pogovorit, svetovat, hitri rok dostave,...

KuntaKinte ::

vse pozitivno,tudi kar se garancije in zamenjave artikla tiče

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

OK, rabil sem neko specifično ohišje za dečvo. Dobavil so mi ga v treh dneh, s tem, da AGT luli muli, ki kao uvaža Silverstone, sploh ni vedu, kdaj bi ga lahko dobil.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4516914900 (3702) tetriandoch
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Kaj kupiti
1507286549 (121335) darkolord