Forum » Strojna oprema » Win7 gonilnik za Xerox P8ex
Win7 gonilnik za Xerox P8ex
nurmaln ::
Živjo
Uporavbljam zgoraj omenjeni tiskalnik, na računalnik pa sem si na novo naložil Win7. OS ne najde ustreznega gonilnika, na Xerox-ovi support strani piše da ne nudijo novih gonilnikov za ta tiskalnik (tudi za visto jih ni).
Se komu sanja kako priti do gonilnikov s katerimi bo tiskalnik delal? Kakšni neuradni gonilniki? Kakšna spletna stran z bogato zakladnico gonilnikov (ne kakšna od strani ki ti vsiljuje njihov super-duper-driver-installer-software)?
Uporavbljam zgoraj omenjeni tiskalnik, na računalnik pa sem si na novo naložil Win7. OS ne najde ustreznega gonilnika, na Xerox-ovi support strani piše da ne nudijo novih gonilnikov za ta tiskalnik (tudi za visto jih ni).
Se komu sanja kako priti do gonilnikov s katerimi bo tiskalnik delal? Kakšni neuradni gonilniki? Kakšna spletna stran z bogato zakladnico gonilnikov (ne kakšna od strani ki ti vsiljuje njihov super-duper-driver-installer-software)?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
nurmaln ::
Najlepša hvala
"I will be quoted in someone's signature,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laserjet 1018 in HP Probook 6550b nikakor mi ne uspre povezatOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1648) | TwingoLove |
» | Računalnik ne najde tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2185 (2094) | Miro-Slav |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19827 (18399) | novuporabnik |
» | Problem s tiskalnikom HP Photosmart C5280Oddelek: Strojna oprema | 926 (791) | nightbird |
» | HP tiskalnik v mreži, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 2444 (2271) | Enterprise |