» »

Slovenska navodila za Sonyjevo kamero

Slovenska navodila za Sonyjevo kamero

PassTrough ::

Živjo, prijatelj je kupil video kamero SONY TRV-340 v tujini, ne zna dobro angleško zato naprošam morebitnega imetnika dotične kamere ali celo modela TRV-240, če mi lahko pomaga, torej Marko potrebuje slovenska navodila za kamero, če jih kdo ima in mi lahko pomaga mu bom zelo hvaležen oz. prijaznost tudi vrnem s kakšno drugo uslugo!

Morebitnim prijaznežem že vnaprej HVALA in lep pozdrav!

Primož

primoz.jermancic@pikinet.com
primoz.jermancic@rtvslo.si
primoz.jermancic@siol.net

070/6800450:)
  • premaknil: Tomi ()

Marjan ::

Pomoje si naletu na "fenomen" s Sonyjem v Slo.

Namreč za ogromno artiklov ni slovenskih navodil.

(samo moje izkušnje...)

SkIDiver ::

Marjan a maš ti slučajno očala pa jih nisi uporabljal pri prebiranju posta? No če se ti je to zgodilo naj te opomnim, da ponovno prebereš post in boš ugotovil, da je kupil kamero v tujini in zato nima slovenskih navodil in ne da je kupil kamero v sloveniji pa ni dobil poleg slovenskih navodil.

Marjan ::

(1) Ja, imam očala 8-) -pa ne sončnih :D

(2) Povem mu, da so (po mojih izkušnjah) v Sloveniji zelo slaba navodila, ali pa jih sploh ni -pri Sony-jevih aparatih.

Posledično bo tudi težko dobil ta navodila.

Anede, SkiDiver ;)

Tody ::

Jest mam dcr-trv940E in so navodila OK. Poleg originalnih so v celoti prevedena v SLO in v HR z slikcami in profinarjeno. Vsa čast !

SkIDiver ::

Hehe. Dejmo jih prevest iz angleščine v slovenščino:D men zmer $$$ manka, tko da kr pošlte navodila za prevod:D :D :D

Si vidu moj dar jasnovidnosti, Marjan.:D

Hvala Sk I Diver; točno ko si zaključil s pisanjem tvojega sporočila so se navodila čudežno prevedla v slovenski jezik, sam prevod je mal čudn .

lp Primož:O

Hvala vam vsem živim SLEVENCEM, se vidi da živimo za devetimi gorami in dolinami, foušarija in zavistnost, zgleda da je to res, preživel sem kar nekaj let po zahodni evropi in vidim da "SMO" oziroma ste res taki kot se govori npr. v Franciji ! NIsem ponosem na svoj PASSPORT !

pa lp in veselo druženje !!!!

Primož:(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Applov šef: svetovni davčni sistem potrebuje prenovo

Oddelek: Novice / Rezultati
4511899 (9578) galu
»

vračilo mobitela ker nima slovenskega menija

Oddelek: Mobilne tehnologije
488253 (6946) sirotka
»

Panasonic NV-GS15 (best buy!) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
918902 (5954) pivmik
»

SLO navodila za uporabo!?!?!

Oddelek: Strojna oprema
183290 (3035) STASI
»

naslov?hmmm...ma ne vem, poglejte pač :c)

Oddelek: Loža
141288 (1088) Simko

Več podobnih tem