Forum » Pomoč in nasveti » Težave z datotekami .kmz
Težave z datotekami .kmz
bbruder ::
Pozdravljeni!
V Google Earth 5 narišem POT, jo shranim (npr. pot.kmz), težava pa se pojavi, ko hočem to datoteko uvoziti v Google Maps. Pot mi razdeli na več odsekov. V čem bi lahko bila težava?
Prav tako me zanima, kako datoteko .kmz (npr. pot.kmz oz. več datotek - poti) uvozim v garmina? Mi lahko kdo, prosim, napiše postopek.
Da situacijo obrazložim obširneje. Konec avgusta se odpravljam v ZDA. Tam bom rental avto in se podal po Californiji, Nevadi, Arizoni... Predvideno pot bi si rad zrisal z Google Earth (oz. Google Maps) in jo prenesel v napravo garmin. Rad bi vnesel več poti (npr. Los Angeles - Death Valley, Death Valley - Las Vegas...).
Ob tem naj vprašam, če garmin 1350 omogoča nalaganje karte ZDA in vnos poti, ustvarjenih z zgoraj omenjenima programoma.
Pri uporabi orodij Google Earth in Google Maps in navigacijo nasplošno sem začetnik, zato bi bil vesel vsakega nasveta.
Hvala za odgovore.
Boris
V Google Earth 5 narišem POT, jo shranim (npr. pot.kmz), težava pa se pojavi, ko hočem to datoteko uvoziti v Google Maps. Pot mi razdeli na več odsekov. V čem bi lahko bila težava?
Prav tako me zanima, kako datoteko .kmz (npr. pot.kmz oz. več datotek - poti) uvozim v garmina? Mi lahko kdo, prosim, napiše postopek.
Da situacijo obrazložim obširneje. Konec avgusta se odpravljam v ZDA. Tam bom rental avto in se podal po Californiji, Nevadi, Arizoni... Predvideno pot bi si rad zrisal z Google Earth (oz. Google Maps) in jo prenesel v napravo garmin. Rad bi vnesel več poti (npr. Los Angeles - Death Valley, Death Valley - Las Vegas...).
Ob tem naj vprašam, če garmin 1350 omogoča nalaganje karte ZDA in vnos poti, ustvarjenih z zgoraj omenjenima programoma.
Pri uporabi orodij Google Earth in Google Maps in navigacijo nasplošno sem začetnik, zato bi bil vesel vsakega nasveta.
Hvala za odgovore.
Boris
bbruder ::
Pravkar sem na tem forumu našel temo iz googlemaps v garmin, kjer sem videl link do strani TakItWihtMe. Če prav razumem, lahko v 'zavihku' Google Earth to GPS paste-am moje mesto iz Google Earth (v mojem primeru določeno pot) in jo preprosto pošljem na garmina.
Zanima me, a lahko pošljem več poti, kako jih poimenujem (tam jih avtomatsko poimenuje My_KML) in kateri garmin to omogoča.
Hvala.
Boris
Zanima me, a lahko pošljem več poti, kako jih poimenujem (tam jih avtomatsko poimenuje My_KML) in kateri garmin to omogoča.
Hvala.
Boris
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija za kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13197 (9373) | schurda |
» | Samsungovi androidni telefoni bodo dobili zemljevide Nokia HEREOddelek: Novice / Android | 13287 (9624) | kpkp |
» | Razrez Slike GERKOddelek: Programska oprema | 1785 (1462) | simnov |
» | Kateri program za planiranje potiOddelek: Programska oprema | 2901 (2716) | mjk |
» | zaračunavanje uporabe gps-aOddelek: Mobilne tehnologije | 3645 (2377) | blackbfm |