Forum » Programska oprema » FTP, na win 2008 in IIS6
FTP, na win 2008 in IIS6
l0g1t3ch ::
Živjo, hotel sm narediti ftp dostop za nekega uporabnika na win2008 strežniku pa mi ne uspe zadeve pripraviti do delujočega stanja.
Problem je ker niti ne vidim vsebine mape, niti ne morem ničesar pisati vanjo, prijavi pa se lahko.
Sam postopek se mi zdi dokaj enostavn in tudi na internetu sm našu navodila, ki so se ujemala s tistim kar sem jaz naredil. Obstaja kak poseben cacth na katerga morem bit pozoren ? Je treba mogoč reštartat IIS ali pa se vsaj 1x prijavit z user accountom, ki ima pravice nad mapo na katero kaže virtual directory ?
Hvala za pomoč
Problem je ker niti ne vidim vsebine mape, niti ne morem ničesar pisati vanjo, prijavi pa se lahko.
Sam postopek se mi zdi dokaj enostavn in tudi na internetu sm našu navodila, ki so se ujemala s tistim kar sem jaz naredil. Obstaja kak poseben cacth na katerga morem bit pozoren ? Je treba mogoč reštartat IIS ali pa se vsaj 1x prijavit z user accountom, ki ima pravice nad mapo na katero kaže virtual directory ?
Hvala za pomoč
l0g1t3ch ::
Kdorkoli, karkoli ?
Sem se logiral z tem ftp uporabnikom in lahko v za tega uporabnika namenjeno mapo brez problema pišem in berem iz nje, samo preko ftp-ja ne gre. Tako, da sklepam, da manjka kaksna nastavitev v IIS.
Sem se logiral z tem ftp uporabnikom in lahko v za tega uporabnika namenjeno mapo brez problema pišem in berem iz nje, samo preko ftp-ja ne gre. Tako, da sklepam, da manjka kaksna nastavitev v IIS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ftp na IIS in omejen dostopOddelek: Izdelava spletišč | 1291 (1119) | Klemenn |
» | FTP stežnikOddelek: Programska oprema | 2004 (1665) | Tilen |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2754 (2035) | flipflop |
» | WinXP pravice uporabnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2621 (2198) | ToniT |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5111 (3913) | CaqKa |