» »

Norton AntiVirus 2002 .pk3 problem

Norton AntiVirus 2002 .pk3 problem

freejack ::

Ojla,.Pri pregledovanju datotek, me pri datotekah z .pk3 končnico vrže ven iz programa in izpiše napako:Norton AntiVirus was unable to scan your computer for infections.The virus scan has failed bacause a critical error occured during the scan.Je imel kdo mogoče podobno težavo? Bi šlo teoretično za virus? (čeprav imam dvojni antivirus na različnih sistemih in mi Panda nič ne najde)

Duhec ::

Naredi najprej scandisk. Lahko, da je dejansko nekaj narobe z datoteko (datotekami ali direktorijem). Preizkusi scenirati eno po eno od datotek z .pk3 končnico.

freejack ::

Scandisk sem pred tem zagnal, popravil vse morebitne napake v registru, manjkajočih bližnjicah, itd.(kar se tiče vzdrževanja pa tega, je moj comp v super stanju) Da bi bila morebitna napaka na .pk3 datoteki, bi bilo sicer možno, vendar mi isto napako pokaže pri vseh datotekah s .pk3 končnico, kar pomeni, ali da vse .pk3 datoteke vsebujejo napake, ali da je problem drugje.

freejack ::

Glih sn šel še enkrat preverjat, pa mi očitno napako javi samo z datotekami v *pak* ipd. .pk3. Konkretno, SOF2, RTWC, Q3:A,..ostale pk3 datoteke, ala "trerest", "skins", ipd. pa scenira normalno.Nič več ne razumem. Sej me ne bi motlo, ker sem skoraj 100% prepričan, da v teh datotekah napak ni, če mi ne bi prekinjalo sceniranje samo, oz. bi pač našlo napako in nadaljevalo s sceniranjem ostalih datotek. Sem bom malce poigral kako je s temi nastavitvami.

freejack ::

Rešil problem (recimo): Iz opcij sceniranje sem odstranil "scan in copressed files", tako da se na .zip .ace .rar .pk3 ipd. omeji zgolj kot na datoteko in ne kot "direktorij". Zdej pa dela bp.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z nvidio

Oddelek: Pomoč in nasveti
171519 (1267) lanicorec
»

Gentoo install (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
525095 (4515) HerrBaron
»

Linux vprašanja

Oddelek: Operacijski sistemi
312583 (1816) BigWhale
»

Medal of honor - patch!!!

Oddelek: Igre
273607 (2877) Deathlike M Tito
»

Problem z zagonom iger RTCW in MOHAA

Oddelek: Igre
152628 (2312) Flay

Več podobnih tem