Forum » Hlajenje in modifikacije » Problem z ventilatorjem
Problem z ventilatorjem
Mare3 ::
Nastal je problem z ventilatorjem. Prenehal se je vrteti zato sem ga snel in popihal prah ter ugotovil da se tudi ko ga z roko probam zavrteti zelo težko obrača. Verjetno je prišlo preveč prahu med ležaje ali kaj podobno. Kaj priporočate da naredim ker se mi ne sanja kako bi ventilator razstavil in podmazal ali očistil notranjost. Model ventilatorja: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z...
LP.
LP.
TOP ::
Pa daj nehaj stakimi.Pa kaj ti boš ventilator ki stane 6e šel popravljat,pa saj nisi resen.Tudi če ga podmažeš bo zdržal še en mesec.Kupi novega,sam tole me je nasmejalo.
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Mare3 ::
Pa daj nehaj stakimi.Pa kaj ti boš ventilator ki stane 6e šel popravljat,pa saj nisi resen.Tudi če ga podmažeš bo zdržal še en mesec.Kupi novega,sam tole me je nasmejalo.
glup si... a si pomislu da mam mazilo doma in se mi ne splača kupovat novega ventilatorja...če nimaš odgovora na vprašanje ne komentiraj.
http://www.dansdata.com/fanmaint.htm
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare3 ()
virtuality ::
Se strinjam s TOPom no poskusi "podmazati" samo take stvari ko se začnejo kvarit potem se bodo kvarile še naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je moja grafa tako vroča?!?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2178 (1855) | Zmajc |
» | pregrevanje athlona 2400+ (2000mhz)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (931) | civic_ |
» | Tuki mate test coolerjev tko da ne boste vec pametovali nekaj tja v tri dniOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1239 (862) | Tilen |
» | AMD 2400+, hladiti s CoolerMaster Aero 7+ ali TT Volcano 11?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1188 (1070) | Gwanaroth |
» | Vulcano 2 je glasn!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 942 (758) | tec |