Forum » Hlajenje in modifikacije » ventilator
ventilator
Guzzy ::
Zdravo, obstaja kak program ki bi hladil? Al pa če mi kdo priporoča kak dober ventilator ki je tih in dobro hladi?
Moj je zelo glasen, pa že 1 grafično sem skuril. Če sem kaj falil, me prosim ne obroževat ker nevem veliko o računalništvu.(še)
Moj je zelo glasen, pa že 1 grafično sem skuril. Če sem kaj falil, me prosim ne obroževat ker nevem veliko o računalništvu.(še)
Carmack ::
Če poveš katero grafično kartico imaš, koliko EUR si pripravljen odšteti za hladilnik, bi ti lažje pomagali.
S programom bi se dalo nardit par reči, osnovno je pa da maš kišto spucano..
S programom bi se dalo nardit par reči, osnovno je pa da maš kišto spucano..
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
Trenutno mam Geforce 8600gt, ki tudi že malo peša, koliko EUR sem pripravljen odšteti je pa odvisno od kvalitete ventilatorja
mr1two ::
verjetno misliš celotnega hladilnega sistema...
za okoli 20 evrov lahko nabaviš to: klik
za tvojo grafično bi moralo biti več kot dovolj, sploh če daš še kakšen 120mm ventilator.
po drugi strani pa lahko menjaš celotno grafično,če ti denarno znese.
LP
za okoli 20 evrov lahko nabaviš to: klik
za tvojo grafično bi moralo biti več kot dovolj, sploh če daš še kakšen 120mm ventilator.
po drugi strani pa lahko menjaš celotno grafično,če ti denarno znese.
LP
Ja, če se da dobiti kako boljšo grafično pod 100 eur al pa kakih 10 več? Opazil sem da imajo nekatere že ventilator samo nikoli nisem prepričan če so dobre.
mr1two ::
jaz prodajam malo rabljeno 5750 za 100 evrov. Je v garanciji. Če ne, pa poglej nove 5750 ali še boljše 5770.
lp
lp
Dobro, odločil sem se, katero bom kupil, kako pa izvem če paše not?
Podatki računalnika:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 600+, 3000 MHz, št. jeder:2
Windows 7 proffesional
RAM: 3,00 gb
vrsta sistema X86-based PC
če še rabite kaj več podatkov povejte, glede matične kartice podatkov pa nisem našel
Kartica, ki jo nameravam kupiti:http://www.pchand.si/vsi-izdelki/izdele...
Podatki računalnika:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 600+, 3000 MHz, št. jeder:2
Windows 7 proffesional
RAM: 3,00 gb
vrsta sistema X86-based PC
če še rabite kaj več podatkov povejte, glede matične kartice podatkov pa nisem našel
Kartica, ki jo nameravam kupiti:http://www.pchand.si/vsi-izdelki/izdele...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osvežitev starejšega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1225 (826) | zmaugy |
» | Katero grafično ?Oddelek: Kaj kupiti | 2536 (1562) | ameba |
» | Nadgradnja ne ravno novega računala (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4820 (4139) | IvoJan |
» | Nova grafična kartica in prodaja stareOddelek: Kaj kupiti | 1803 (1441) | snela |
» | Katera grafična? (ATI 5570 vs 5670 vs 5750)?Oddelek: Kaj kupiti | 922 (801) | Dr_M |