Forum » Mobilne tehnologije » Simobil enaZame+mobilni201+Napacno zaracunavanje
Simobil enaZame+mobilni201+Napacno zaracunavanje
Pirpank ::
Vceraj sem sel cist iz radovednosti gledat racun za zadni mesec in sem opazil, da so mi za telefonske pogovore na mobitel za obdobje od 16.6 do 22.6 prikazali kot pogovore na stacionarno omrezje in jih potem tudi zacunali po tej ceni.
Pritozbo sem ze poslal. Zanima me pa, ce se je to zgodilo se kateremu drugemu?
Glede na to da sem novi uporabnik simobilovih storitev me zanima, ce je to slucajno njihova stalna praksa, da "nategujejo" vse, ki niso dovolj pozorni pri pregledu racunov.
Lp Joze
Pritozbo sem ze poslal. Zanima me pa, ce se je to zgodilo se kateremu drugemu?
Glede na to da sem novi uporabnik simobilovih storitev me zanima, ce je to slucajno njihova stalna praksa, da "nategujejo" vse, ki niso dovolj pozorni pri pregledu racunov.
Lp Joze
- spremenil: Pirpank ()
jurebo ::
v tem primeru je verjetno prišlo do napake. pošlji reklamacijo s svojimi podatki na info@simobil.si. ziher bodo rešili tako kot je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TELEKOM prisluhi med telefoniOddelek: Mobilne tehnologije | 4684 (3606) | Izaso |
» | Free CallOddelek: Omrežja in internet | 2264 (1710) | carniolan |
» | T2 vs AMISOddelek: Omrežja in internet | 4671 (3463) | snoopy20 |
» | s3|\/| 1337 h4x0rz? WTF??? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5630 (4110) | Alexius Heristalski |
» | Kako dolgo bo treba cakati na kabelski net pri KKS-ju? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 3634 (2675) | speed machine |