Forum » Strojna oprema » Bralniki e-knjig
Bralniki e-knjig
Matev ::
@Matev: Pdf ni bil mišljen za branje na e-bralnikih.
zakaj ne narediš e-bralnik frendli zapisa?
Pogodba z založbo...
pogodba z založbo ti pa ja ne prepoveduje da bi lepo oblikoval pdf...
ne ga biksati no...
erkgheoruugh ::
matajur
zgolj nasvet - tvoj pdf ima mnogo preveč beline okoli teksta
črk se če bereš pdf skorajda ne razčloči - ker so premajhne zaradi nesorazmerne rabe prostora na strani...
mogoče ti manjka malček znanja v oblikovanju teksta za elektronske bralnike
- sploh če nekdo želi pdf brati ...
za mobi format ni problema
Najbrž si odgovarjal uporabniku Samo1, saj jaz nimam nobene zvez s pdf-jem. Jaz sem ravno zaradi tega priložil in konvertiral v mobi format. Sicer pa, če pogledaš na stran od založbe, ponujajo celotno knjigo tudi v ostalih formatih za e-bralnike.
ponujajo celotno knjigo tudi v ostalih formatih za e-bralnike.
ja
ob plačilu
zastonj pa pač ni nič
ok - razumem
pupsi1984 ::
zanima me vaše mnenje glede tega bralnika?
ga kdo ima? mnenja... na netu ne najdem nobenih konkretnih opisov (razen enega kjer piše da je bralnik OK, razen teže)...
rad bi kupil bralnik, ki bi imel solidne sposobnosti branja PDF formata, pa možnost delanja zapiskov (wifi in podobno ne potrebujem)... berem pa nekje 1-2 ure dnevno (nisem ravno knjižni mol :-) )
https://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd...
ga kdo ima? mnenja... na netu ne najdem nobenih konkretnih opisov (razen enega kjer piše da je bralnik OK, razen teže)...
rad bi kupil bralnik, ki bi imel solidne sposobnosti branja PDF formata, pa možnost delanja zapiskov (wifi in podobno ne potrebujem)... berem pa nekje 1-2 ure dnevno (nisem ravno knjižni mol :-) )
https://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45473 (26773) | AgiZ |
» | eKnjige - slovenski prevodi romanov tujih avtorjev - seznamOddelek: Sedem umetnosti | 11873 (11666) | nejcpirc |
» | EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 5799 (5282) | Gandalfar |
» | Nova anketa: kje berete knjige (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 13048 (11855) | kuglvinkl |
» | Amazon prodal več elektronskih knjig kakor tiskanih s trdimi platnicami (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 49925 (47207) | AgiZ |