» »

Nakup 27" LCD monitorja

Nakup 27" LCD monitorja

wave ::

Torej, kot sem omenil na naslovu teme, me zanima kaj vi mislite, kateri od 27" monitorjev je trenutno best buy? Uporabljal bi se predvsem za internet, programinje, mogoce kasn film, igrice pa ne igram.
Glede na to, da je ponudba bolj švoh, sem gledal med dvema monitorjema:
a) Samsung SyncMaster P2770HD 27"
b) LG M2762D-PC
Ima kdo enega od teh dveh monitorjev ter izrazi svoje izkušnje oz. mnenje?

popster ::

zgledasta si zelo podobna

kar-nekdo ::

Jaz mam 27" monitor od LG sicer W2753V serijo nima tv tunera not samo mi neki piksl zacel nagajati ze po 4 mescih ga moram tu pa tam malo frcniti ;=) da spet dela drugace pa slika pa vidni kot je vredu. Edino mam zraven pa enga lcd od samsunga pa tv mam samsunga pa ze prej sem mel samsunge pa pri nobenem ne zafrkavajo piksli mogoce sem mel sreco pri tem LG!

wave ::

To lahko tudi sam potrdim, da od vseh lcd-jev, ki sem jih imel, seveda Samsung, nisem imel nobenih tezav. Tako da, verjetno bom ostal zvest Samsungu se naprej. Ce ima pa se kdo kaksen drug predlog, pa kr na dan z besedo...se mi ne hiti za nakup ;)

BALAST ::

Sam si lastim LG M2762D, ker sem bil ravno željan ogleda World Cup-a in moram reči da se obnese bolje vsaj kar se zadeva digitalnega signala in kvalitete slike, kot pri znančevem Samsung Lcd TV 24". Prej sem imel same Samsunge in moram reči, da me tale LG ni razočaral, tudi pri primarni funkciji kot PC ekran. Dober vidni kot, čudovite barve in ostra slika so prednosti ki jih opazim proti mojem bivšem 22" Samsung LCD 226BW. Tudi ogled filmov prek računalnika je sam užitek, brez da bi opazil kakšen moteč backlighting ali shadowing. Ima tudi dosti bolše integrirane zvočnike od konkurenčnih izdelkov, kar je še en plus če gledaš TV, brez ojačevalca. Pa pri meni ni niti enega mrtvega pixla, tako da sem zadovoljen z nadgradnjo in kvaliteto.

Seveda večino filmov še vedno pogledam na projektorju, ampak se mora zbrati vsaj nekaj družbe, da se to izplača. :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti napajalno vezje za monitor?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151607 (1229) Brane22
»

Kateri 27" monitor s TV tunerjem?

Oddelek: Kaj kupiti
143414 (3064) maticm
»

Kupiti 26" LCD TV ali LCD + TV monitor 27"

Oddelek: Kaj kupiti
61227 (1120) neki4
»

Monitor 24+ z tv tunerjem (mpeg4,ac3), katerega?

Oddelek: Kaj kupiti
61408 (1219) energetik
»

Dell 27" ali kaj drugega?

Oddelek: Kaj kupiti
182527 (1812) zile

Več podobnih tem