Forum » Loža » Domkumentarci o računalništvu
Domkumentarci o računalništvu
roli ::
Ker mi je malenkost dolgčas iščem kake dokumentarce. Predvsem me zanima kaj v smeri kako so izdelani procesorji, matične plošče... V glavnem karkoli podobnega. Po možnosti kaj daljšega kot par minut - ker v nekaj minutah ne moreš pokazat nevemkaj. Nekaj sem sicer našel od AMDja samo tole je bolj kot ne kratko.
http://www.r00li.com
- premaknilo iz Sedem umetnosti: STASI ()
popster ::
Sicer precej redko naletiš, večinoma o novejših stvareh je težje dobit.
En zanimiv je bil kjer je goovora tudi o Dark_avengerju sicer pa o tem kako so v bulgariji ponarejevali čipe. Ne morem najt tu je en zelo kratek iz odsek iz tega dokumentarca.
edit:nekaj takega je naslov
Copy Me: Ein Computer, ein Virus und ein Visum Files
En zanimiv je bil kjer je goovora tudi o Dark_avengerju sicer pa o tem kako so v bulgariji ponarejevali čipe. Ne morem najt tu je en zelo kratek iz odsek iz tega dokumentarca.
edit:nekaj takega je naslov
Copy Me: Ein Computer, ein Virus und ein Visum Files
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
PrimozR ::
Sicer ni povezano s HWjem, ampak na Discoveryju so imel 4 enourne dele o zgodbi interneta, od začetkov prek .com balončka v moderne čase gigantov Googla, Microsofta in drugih.
Download: The True Story of the Internet.
Download: The True Story of the Internet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 30% davek na zaslušek pri Amazonu?Oddelek: Loža | 10733 (6431) | tikitoki |
» | eBay - presenečenje v kuverti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27885 (22487) | Samson |
» | HOME - dokumentarecOddelek: Problemi človeštva | 2613 (2159) | kixs |
» | Novi Knight Rider 2008 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15403 (10224) | BigWhale |
» | Kupujem nov quad procesor, kateri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7880 (5901) | x45 |