» »

printer - out of paper

printer - out of paper

alesrosina ::

imam en problem, ki mi gre posteno nazivce .... in sicer, ko mi v printerju zmanka in ce takoj ne dam notri novega papirja mi v windowsih (2000) stalno pise "Out of paper", tudi ce je papir ze v printerju ... in potem lahko samo se resetiram kisto in potem je spet vse uredu .... mogoce kdo kaj ve o tem?

imam window2000 in prinet HP LaserJet6L

ali3n ::

A ni na printerju en gumb (paper feed), ki ga stisneš potem, ko dodaš nov pok papirja? Pr men je tko... HP Laserjet 4
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Gandalfar ::

ali3n: a ni tisti gumb tam kot "resume" da naj nadaljuje operacijo.. sicer deluje tako kakor si ti rekel ampak hmm je za nadaljevanje cesarkoli ze pac ce pride do posegov v printer ne samo za zamenjavo papirja ..


eh prezgodi je se..

Lime ::

Namesto kište poskusi resetirati printer.

ali3n ::

...če bo resetiral printer, bo (verjetno) moral še enkrat printat (oz. kliknit ukaz print in printat od tiste strani naprej, kjer mu je zmanjkalo papirja).
Printerji so ćudne žvali - vsak ma svoje muhe. Pri men dela če stisnem prej omenjeni knof, na drugem (4MP) je zadeva stekla sama od sebe (ko je zaznal nov papir se je veselo lotil nadaljnjega printanja),...
ASP Master - preveri, če ti kaka lučka mižika, ko zmanjka papirja, mal knofe pritiskaj, beri help in user manual...
HPji načeloma delajo dobro in dolgo (mam enega LaserJeta 4 (tehta 28 kil, podoben je pralnemu stroju), ki je star 16 let, pa še zmer dela... pravi garač je, žal samo 300 DPI...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Duhec ::

Preveri, če imaš v biosu za paralelni port vklopljeno ECP/EPP komunikacijo. Tako se bo Windows '' bolje pogovarjal '' s tiskalnikom, ki bo nadaljeval delo, takoj ko mu vstaviš papir. Preveri, če v gonilnikih lahko vklopiš dvosmerno komunikacijo s tiskalnikom.

alesrosina ::

hm, ne fora ni u printerju ta deluje cisto solidno, ampak v windowsih, ker mi sploh ne poslje podatkov printerju ampak jih zadrzi (ikonca zraven ure v taskbaru) in ko dvakrat kliknem na njo mi kaze dokumente, ki se naj bi sprintali, v vrhnji vrstici pa pise "out of paper") ... bom probal z nastavitvami biosa, v gonilnikih je vklopljena dvosmerna komunikacija.

BlackHole ::

Sam imam HP LaserJet 5L in skoraj vedno kadar dam nekaj printat, se mi odpre okno, da papirja ni noter, čeprav papir je. Sicer se to okno pojavi za slabi 2 sekundi in potem izgine in tudi printa brez težav, vendar pa je vseeno nadležno. Včasih javlja še kake druge težave, npr. zataknjen papir v tiskalniku, vendar vedno pa kmalu zatem opozorilo izgine in sprinta kar mora. Mogoče je to zato, ker printer ni direktno vezan na računalnik, ampak je vmes kao neki razdelilec za več printerjev, ki ima gor stikalo za štiri printerje, ki pa itak ne dela, če po spremembi ne grem v ponovni zagon sistema. Ampak to je že druga zgodba.

Duhec ::

Hm, poizkusi še z izklopom dvosmerne komunikacije. Nekateri gonilniki narobe komunicirajo s signali kot so out of paper itd.

AlienGT ::

Ker smo že ravno pri tiskalnikih, kako ugotovim koliko spomina ga ima (imam HP 5MP)?

Mi je neki začel štrajkat pri printanju Worda in mi WinHelp pravi naj nastavim pravilno velikost spomina jaz ga pa žal ne vem (Sem šel v control panel/printer/properties in prestavil spomin na 512k in zmanjšam 600dpi na 300dpi, tako da mi je nekako le ratal ampak to ni to). Thx


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Kaj kupiti
697142112 (908) easyrider3
»

Kateri črnobeli laserski tiskalnik ?!

Oddelek: Kaj kupiti
171808 (1554) sebastianl
»

Kater printserver?

Oddelek: Kaj kupiti
71360 (1293) cryptozaver
»

kateri laserski printer

Oddelek: Kaj kupiti
262722 (2249) mersol
»

HPjevi inkjeti so crap...

Oddelek: Strojna oprema
392682 (2065) Brane2

Več podobnih tem