» »

Počitniško delo

Počitniško delo

enadiz ::

Živijo, iščem počitniško delo. Star sem 15 let. Delo iščem na relaciji Gorenja vas - Žiri. Lahko pa delam kaj tudi preko računalnika. Znam:
-Izdelovati različne slike v Photoshopu
-Joomla strani
-Enostavnejša montaža videa
-še nekaj drugih stvari...
Če kdo pozna koga ki potrebuje delo ali sam potrebuje delo naj mi piše na ZS, ali mail(zigaelj@gmail.com)

DOOM_er ::

pri 15 nevem če bi te kdo vzel za take stvari. Bo kkšna proizvodnja oz. pucanje šip na petrolu boljša opcija. Sploh pa ne na tej relaciji, dvomim da je kkšna računalniška firma ki bi zaposljevala 15 letnika za delo na računalniku. Žal kruta realnost
Robots will steal your job. But that's OK

Ice-Heki ::

Uf, na tej relacije ... Pridi vsaj v Škofjo Loko, Kranj, Ljubljano?
Vem, da do Ljubljane rabiš precej časa (>1h) in precej denarja (cca. 7 EUR / ena stran).
Upam, da ti uspe!

Pegaz ::

Mislim, da je edina varianta, da greš delat neko fizično delo, zraven pa se čim več naučiš (programiranje, izdelava spletnih strani, administracija strežnikov, montaža, hardware/elektronika - izberi si nekaj, kar te najbolj zanima) in greš čez leto ali dve delat v računalništvo.

enadiz ::

Hvala za odgovore, delo v Škofji Loki bi še šlo, dlje se ne splača...
Se pa učim programirati(Java) in upam da bom v prihodnosti našel kakšno delo v programiranju...

;-) ::

pucanje šip sploh ni slabo!

Ko sem delal na bencinski je ena bjondika pokasirala z pucanjem tud po 100EUR na dan, po 60-70 ob slabih dnevih in še to zelo redko, rekord kaj sem bil tam pa je bil 130EUR. 4 vikende delaš pa maš več kot dobro plačo.

lexios ::

detajl: ...če si bjonda!;) Deci majo 50% manj!>:D

;-) ::

Pa še vedno če računaš za nič dela dobro plačilo. Sem pa parkrat šel ven kako šipo spucat starejši gospe pa kaj hitro pade bankovec tak da niti ni rečeno.

Gandalfar ::

Programiranje je cist realni summer job zanj. Go for it! :)

pirnat77 ::

Jaz sem isto star 15 let in sem iz okolice Velenja. Rad primem za vsako delo, ni važno a je čiščenje ali fizično delo.
Prosim za vse info. in ponudbe.

Hvala

LP

black ice ::

Pirnat77 poskusi na študentskem servisu.

Edit: Typo

Zgodovina sprememb…

demon#666 ::

Vpraši v najbližjem mercatorju/sparju ;)
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

nickSLO ::

jas sem tud 15 star,sem v okolici ptuja in se nevem katere zaposlitve so vse možne,prosil bi če mi povete o zaposlitvah

korenje3 ::

lahko greste pa na tromostovje sedet... z iztegnjeno roko. pred sabo si date še fotko device marije in križ.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delo med počitnicami po OŠ

Oddelek: Šola
223829 (2934) Meizu

Zavod za zaposlovanje, brezposelnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6840150 (32467) Gandalfar
»

[fork] Pomivanje sip na bencinski vs. IT sluzba (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
559645 (8352) Pegaz
»

"Bencin kelnarji" se vračajo, napitnine? (strani: 1 2 3 )

10818997 (16102) c3p0
»

povprečna plača za počitniško delo (strani: 1 2 )

6438018 (35553) Pimoz

Več podobnih tem