Forum » Mobilne tehnologije » garmin nuvi 1350 problem
garmin nuvi 1350 problem
shadeX ::
Lep pozdrav
Imam problem z omejenim garminom in sicer z vožnjo po italiji se mi kar naprej restarta. Najprej nekaj časa deluje normalno, nato pa nekaj na zaslonu napiše ( nevem prav točno, vendar neki v tem stilu: "območje ..... " ) in pol se zapre in restarta. Po sloveniji mi dela vredu, vsaj delalo mi je. Po drugih državah pa nevem ker nisem še vozil drugod.
Sumim da so vpaljene kakšne opozorilne nastavitve ali pa kaj podobnega. Mogoče ima ali je imel kdo podobno težavo? Prosim vas, da mi pomagate ...:))
najlepša vam hvala :)
p.s nekaj sem goooglav in sem tudi zasledil da je imel nekdo podoben problem in prav po italiji. Vendar ni nobeden odgovoril na njegov problem..
Imam problem z omejenim garminom in sicer z vožnjo po italiji se mi kar naprej restarta. Najprej nekaj časa deluje normalno, nato pa nekaj na zaslonu napiše ( nevem prav točno, vendar neki v tem stilu: "območje ..... " ) in pol se zapre in restarta. Po sloveniji mi dela vredu, vsaj delalo mi je. Po drugih državah pa nevem ker nisem še vozil drugod.
Sumim da so vpaljene kakšne opozorilne nastavitve ali pa kaj podobnega. Mogoče ima ali je imel kdo podobno težavo? Prosim vas, da mi pomagate ...:))
najlepša vam hvala :)
p.s nekaj sem goooglav in sem tudi zasledil da je imel nekdo podoben problem in prav po italiji. Vendar ni nobeden odgovoril na njegov problem..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem avtodoma in pastiOddelek: Loža | 10120 (4416) | Mike_Rotch |
» | PCB matična plošča - tovarniške nastavitveOddelek: Programiranje | 1684 (1497) | drejc87 |
» | Potovanje po ItalijiOddelek: Loža | 4618 (2868) | MIHAc27 |
» | Najceneje do LondonaOddelek: Loža | 10277 (7765) | innerspace |
» | štopanje po evropi.. kje jeprepovedano?Oddelek: Loža | 3604 (2845) | dejanslo |