Forum » Loža » Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

overlord_tm ::
Jap, neglede na to kako superduper obrambo imamo, kako super duper golmana, ce komurkol pustis da ti 90 min strelja na gol, ziher bo mu enkrat uspelo. Pa naj bo to Anglija ali San Marino.

Double_J ::
Anglija na svetovnih prvenstvih ni izpadla v predtekmovanju od leta 1958, ko se je morala hitro posloviti vrsta Walterja Winterbottoma. Po slabih začetkih tako na SP 1986 kot 1990 so si Angleži pot v nadaljevanje tekmovanja priborili prav z zmagami v tretji tekmi v skupini. Terry verjame, da bo tako tudi tokrat.

Dve šivanki...

Super Sonic ::
"Jap, neglede na to kako superduper obrambo imamo, kako super duper golmana, ce komurkol pustis da ti 90 min strelja na gol, ziher bo mu enkrat uspelo. Pa naj bo to Anglija ali San Marino."
Ja seveda, ampak če tečeš, ni problema. Problem je, če tebi zmanjka sape, nasprotniku pa ne. Trdim, zato ker se mi vračamo z višine, Angleži pa ne, da bomo parirali tekalno v sredo na tekmi. Ostalo ni pomembno, ker naši fantje obvladajo. To bi sedaj že lahko doumeli vsi.
"Anglija na svetovnih prvenstvih ni izpadla v predtekmovanju od leta 1958, ko se je morala hitro posloviti vrsta Walterja Winterbottoma. Po slabih začetkih tako na SP 1986 kot 1990 so si Angleži pot v nadaljevanje tekmovanja priborili prav z zmagami v tretji tekmi v skupini. Terry verjame, da bo tako tudi tokrat."
Kako so pa kej igrali na zadnjem evropskem prvenstvu?
Ja seveda, ampak če tečeš, ni problema. Problem je, če tebi zmanjka sape, nasprotniku pa ne. Trdim, zato ker se mi vračamo z višine, Angleži pa ne, da bomo parirali tekalno v sredo na tekmi. Ostalo ni pomembno, ker naši fantje obvladajo. To bi sedaj že lahko doumeli vsi.
"Anglija na svetovnih prvenstvih ni izpadla v predtekmovanju od leta 1958, ko se je morala hitro posloviti vrsta Walterja Winterbottoma. Po slabih začetkih tako na SP 1986 kot 1990 so si Angleži pot v nadaljevanje tekmovanja priborili prav z zmagami v tretji tekmi v skupini. Terry verjame, da bo tako tudi tokrat."
Kako so pa kej igrali na zadnjem evropskem prvenstvu?
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Icematxyz ::
Vse je enkrat prvič. Slovenija bo prvič napredovala Anglija pa prvič izpadla. Če tvoj podatek drži.
Nima pa smisla napovedovati prihodnosti. Jaz si samo želim da naša reprezentanca igra sproščeno in samozavestno. In da preprosto uživajo v tekmi. Ker si to zaslužijo. Ne glede na izid. Timski duh in srčnost + kvaliteta ki jo imajo. In usmerjeno v napad (ampak ne brezglavi). Pa sem srečen ne glede na rezultat če bo tako. Kdo bo pa od naših dal gol pa si ne upam napovedati. Ker je preprosto preveč potencialnih kandidatov. In to je velika prednost naše reprezentance.
Nima pa smisla napovedovati prihodnosti. Jaz si samo želim da naša reprezentanca igra sproščeno in samozavestno. In da preprosto uživajo v tekmi. Ker si to zaslužijo. Ne glede na izid. Timski duh in srčnost + kvaliteta ki jo imajo. In usmerjeno v napad (ampak ne brezglavi). Pa sem srečen ne glede na rezultat če bo tako. Kdo bo pa od naših dal gol pa si ne upam napovedati. Ker je preprosto preveč potencialnih kandidatov. In to je velika prednost naše reprezentance.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()

infidel ::
Ja ravno tu js vidim problem pri nasi ekipi, da ne bomo dovolj sprosceni in posledicno razigrani in bodo napake pri podajah in zakljucku akcij. Petkova tekma jih je po mojem mnenju kar fejst potolkla. Anglezi bodo pa tako popolnoma fanaticni in bodo sli pomoje do konca in cez, tako da lahko pricakujemo simulacije ala Italija prejle. Kakorkoli ze bomo videli. Tu lahko samo ugibamo glede na videno. Realnost pa bo lahko cist nekaj tretjega. i.

Jaz imam pač tisti gut feeling, da se je vse skupaj prelomilo pri prvem golu Američanov. Takrat smo se pač simbolno ustrašili odgovornosti.
Bomo pa videli...
Bomo pa videli...

Dve šivanki...

Samuel ::
Anglija, Italija, Francija, pa tudi Nemčije.. vse skupaj ena medla igra.. vsi štirje so zreli, da odpeketajo domov.

Samuel ::
Vsekakor bodo kvalifikacije za Euro 2012 izjemno zanimive. V isti skupini smo z Italijo in Srbijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()

PacificBlue ::
a kiviji bodo pa remizirali z Italijani:)
to prvenstvo je v znamenju "slabsih" reprezentanc..kar je samo dobro.
to prvenstvo je v znamenju "slabsih" reprezentanc..kar je samo dobro.
I’m out.
:3

dzinks63 ::
To prvenstvo je res od sile. So to naredile vuvuzele, umetna trava, prvenstvo sredi zime, nespoštovanje in podcenjevanje slabših nasprotnikov? Presenečenj kar ne zmanjka. A je afriški vrač res napovedal pravilno, da bo novi svetovni prvak ena izmed malih evropskih držav, prav mogoče. Po vsem dosedaj videnem so stave povsem pogorele. Kdor si upa staviti na luzerje, bi lahko bajno zaslužil.

Ja samo kdo pri zdravi pameti bi sedaj šel staviti na Angleže? To je res se strinjam sedaj preveliki riziko.

djordjevic ::
Zdaj me zanima samo to, kdo od teh pocarjev (stara Evropa) se bo uspel zmajzati naprej.
No grave is deep enough to keep us in chains.

šernk ::
še na brazilce si ne upam stavt zvečer daj, kaj da bi na angleže xD
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Lion29 ::
ne morem da verjamem.... bergant je celo prvailno izgovarjal ime iaquinte
vsaj nekaj
italiji se vidi da manjka fantazija (pirlo, cassano)
vsaj nekaj
italiji se vidi da manjka fantazija (pirlo, cassano)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

mtosev ::
kaj je z italijani? a vec ne vedo kaj je zoga? ahahahahaha
Makaronarji
Makaronarji

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jaz samo vem da nekje od tekme z Rusijo naprej mi naša reprezentanca izrazito polepša dneve. To svetovno prvenstvo pa mi je nekje 1000X bolj zanimivo. In za to sem jim hvaležen. Zasluži si po moje naš nogomet (klubski, reprezentanca) več razumevanja in strokovnosti in manj politike. Tudi po tem k ose to prvenstvo zaključi.

Dres slovenske reprezentance: 49,99 evra
LED televizor Sony NX700 in ogled tekme ZDA : Slovenija: 1599,99 evra
Odhod reprezentanc ZDA in Anglije domov po predtekmovanju: neprecenljivo
Nekaterih stvari se ne da kupiti, za vse ostalo je tu Mastercard.
LED televizor Sony NX700 in ogled tekme ZDA : Slovenija: 1599,99 evra
Odhod reprezentanc ZDA in Anglije domov po predtekmovanju: neprecenljivo
Nekaterih stvari se ne da kupiti, za vse ostalo je tu Mastercard.

šernk ::
Južno-ameriške reprezentance zmagujejo in nimajo resne konkurence.
zmagujejo že, vendar dokaj neprepričljivo. sicer tekme brazilije nism gledal, bomo pa videli danes.
pa tud nizozemska ima 2 zmagi, pa obe sta bili bolj tako tako doseženi, vidne premoči nima nobena reprezentanca, večina tekem se odloči s tisto eno potezo/eno napako, tekem kjer le ena reprezentanca poveljuje celo tekmo skoraj ni.
stavnice pa mislim, da služijo z letošnjimi rezultati na veliko, bi blo res zanimivo videt statistiko, kolk stav je bilo vplačanih in kolk je bilo zmagovalnih.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.

mikena ::
Valda da ni konkurence. Že to, da je Slovenija na svetovnem ti veliko pove o tem "prvenstvu".
ČRNI HUMOR!! (preden se razvnamete
)
ČRNI HUMOR!! (preden se razvnamete

mate100 ::
Zanimiv položaj v skupni F. Če v zadnjem krogu Paragvaj premaga Novo Zelandijo (zelo verjetno), je za Italijane dost, če remizirajo s Slovaki. Tako gredo Italijani v osmino finala brez zmage!!! Zegnarji italijanski

Enaka paralela v naši skupini. Če Alžirci premagajo Američane, nam je zadost remi z Angleži. Zegnarji ........ Kaj češ, takšna so pravila in tudi na tak način se da napredovati.
Ps A ni bila pri zadnjem golu roka Brazilca?
Ps A ni bila pri zadnjem golu roka Brazilca?

Brane2 ::
Še ena "pohvala" komentatorja:
Ravno sedaj sem skočil na RTV-SLO2. Igrajo BRA:SKO. Ne mine minuta, ko zadane Louis Fabiano za BRA. ( 50+ minuta).
Komentatorj nasserje za vedro verbalnega dreka, nakar sledi upočasnjeni bližnji posnetek, kjer je lepo vidno, da si je tip v tej akciji kar 2x pomagal z roko.
Komentar: Nejprej enominutna hvala tipa MED SAMIM PRIKAZOM "ROKOMETA", 15 sekund zatem se mu je pa zazdelo vredno dodati: "Mogoče se bo komu zazdelo, da je šlo za igro z roko, a zadetek je veljaven."
Tega tipa bi blo treba vreč na komentiranje posnetkov avtomobilskih nesreč z varnostnih kamer.
Ravno sedaj sem skočil na RTV-SLO2. Igrajo BRA:SKO. Ne mine minuta, ko zadane Louis Fabiano za BRA. ( 50+ minuta).
Komentatorj nasserje za vedro verbalnega dreka, nakar sledi upočasnjeni bližnji posnetek, kjer je lepo vidno, da si je tip v tej akciji kar 2x pomagal z roko.
Komentar: Nejprej enominutna hvala tipa MED SAMIM PRIKAZOM "ROKOMETA", 15 sekund zatem se mu je pa zazdelo vredno dodati: "Mogoče se bo komu zazdelo, da je šlo za igro z roko, a zadetek je veljaven."
Tega tipa bi blo treba vreč na komentiranje posnetkov avtomobilskih nesreč z varnostnih kamer.
On the journey of life, I chose the psycho path.

mate100 ::
Enaka paralela v naši skupini. Če Alžirci premagajo Američane, nam je zadost remi z Angleži. Zegnarji ........ Kaj češ, takšna so pravila in tudi na tak način se da napredovati.
Se strinjam, to med drugim take turnirje dela zanimive. Ampak naši so za razliko od Italijanov vsaj eno tekmo zmagal

Mamo srečo, da nimamo južnoameriških ekip v naši skupini. Pomoje bi edino Honduras lahko stolkli.
Dve šivanki...

ABX ::
Upam da ta sodnik je danes končal kariero.
SKO igralci so debili, katere bi bilo potrebno izključit iz tega prvenstva.
SKO igralci so debili, katere bi bilo potrebno izključit iz tega prvenstva.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()

Nasedel? Kaka je nastavil komolec. Kar je povsem dovolj, ko vidiš, da vate prileti igralec. Pmsm si ga je zaslužil.

Ne vem kaj si ti videl ampak Kaka je imel roke ob telesu.

Dvignil je komolec(vsaj tak sem videl)..samo kontakt je bil milorečeno nikakrsen.
I’m out.

Komolec mu je nastavil v višini prsi. Nasprotnik se je pa držal za faco, kot da mu je pol fali.

Tisto s faco je bilo odigrano, se strinjam, je pa tip vseeno fasal udarec v trikotnik. Ni bilo glih potrebno.

PacificBlue je izjavil:
Dvignil je komolec(vsaj tak sem videl)..samo kontakt je bil milorečeno nikakrsen.
Na enem posnetku je res delovalo tako, ker se ni videlo komolca, na drugem je bilo jasno da Kaka ni naredil nič. Zakaj pa se je uni držal za nos, pa ne bo nobenemu, razen sodniku, jasno.

2roki, potem pa se še sodniku zlaže, da ni bilo roke...
Tisti brazilec je pa zgolj nastavil roko, ker se je tisti hotel dobesedno zaleteti vanj. Ko pa je to videl je pa kar samodejno odskočil ter se začel držati za glavo.
Tisti brazilec je pa zgolj nastavil roko, ker se je tisti hotel dobesedno zaleteti vanj. Ko pa je to videl je pa kar samodejno odskočil ter se začel držati za glavo.
Dve šivanki...

Zakaj pa se je uni držal za nos, pa ne bo nobenemu, razen sodniku, jasno.
No jasno je se tistemu, ki se je drzal za nos..seveda ja zaigral kot Leonardo Di Caprio:)
vse vecji glumci
fifa pa noce uporabit posnetkov
Mogoče bi res bilo smotrno uporabiti posnetke v takih kočljivih odločitvah...čeprav je Musek lepo povedal, da bi to uničilo čar nogometa..hm kaj pa vem.
I’m out.

trnvpeti ::
je pa res nastavil komolec!
sicer ne v faco, ampak je za rumen karton
tukaj je pa sodnik imel prav
a lahko fifa kaznuje(naknadno) tistega brazilca, ko je igral z roko in ni priznal?
sicer ne v faco, ampak je za rumen karton
tukaj je pa sodnik imel prav
a lahko fifa kaznuje(naknadno) tistega brazilca, ko je igral z roko in ni priznal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: trnvpeti ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 85676 (64723) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 165393 (140644) | FlyingBee |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 74593 (63622) | win95<3 |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26628 (22579) | jericho |