Forum » Loža » Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Brane2 ::
Pa pristranskost komentatorja je legendarna.
Sodnik opizdi črncu rumeni karton zaradi igre z roko, ki je ni bilo. Tipa je žoga zadela povsem očitno in jasno V LICE in ne v roko.
Komemtator začne s tem, da amer serje in ko je to jasno vidno na ponovljenem posnetku ladno reče, da se "nič ne vidi" in da bi bilo treba imeti bližji posnetek.
Ali pa tip predava o grobi igri američanov medtem ko kamera kaže v našem kazenskem našega obrambnega igralca, ki OBJEMA američana in to prav po rkoborsko s sklenjenim rokami, da mu ja ne bo ušel.
Sodnik opizdi črncu rumeni karton zaradi igre z roko, ki je ni bilo. Tipa je žoga zadela povsem očitno in jasno V LICE in ne v roko.
Komemtator začne s tem, da amer serje in ko je to jasno vidno na ponovljenem posnetku ladno reče, da se "nič ne vidi" in da bi bilo treba imeti bližji posnetek.
Ali pa tip predava o grobi igri američanov medtem ko kamera kaže v našem kazenskem našega obrambnega igralca, ki OBJEMA američana in to prav po rkoborsko s sklenjenim rokami, da mu ja ne bo ušel.
On the journey of life, I chose the psycho path.
BALAST ::
Slabo so igrali, slabo. Bila je prava muka gledat kako vse na pamet podajajo v napadu.
Me že daje migrena.
Me že daje migrena.
Berserker ::
meni je bilo kr slabo ko je našim potalal toliko rumenih kartonov, lahko smo srečni da ni bilo rdečih.
USS Liberty ::
malo kdo je pred SP pričakoval, da bomo šli v zadnje kolo s štirimi točkami in realnimi šansami za napredovanje... jaz sem čisto zadovoljen... danes nam je sicer zmanjkalo malo rutine.. škoda, da smo hitro dobili gol v drugem počasu...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Icematxyz ::
Verjetno sem malo pristranski glede razveljavljenega gola. Ampak sodnik je zagotovo zapiskal že prej. In v kazenskem prostoru je bilo koliko v tistem času. 10 prekrškov za naštet? Tako da je kaj je. O nekem oškodovanju jaz ne bi govoril. Res pa je da če bi bila situacija obrnjena da bi vsi mi zdaj govorili o oškodovanju.
Ampak situacija v kazenskem prostoru kakorkoli obrneš je bila nesprejemljiva in sodnik je odreagiral pravilno da je zapiskal in to prekinil. Sem pa jaz tudi zadovoljen z našo reprezentanco. Kapo dol. Prvi gol mi je tako polepšal dan. Da tudi če bi izgubili bi bil zadovoljen. Potem pa še za desert drugi. Jaz vzamem to točko in sem zadovoljen. Pa čeprav sem videl že tri.
Ampak situacija v kazenskem prostoru kakorkoli obrneš je bila nesprejemljiva in sodnik je odreagiral pravilno da je zapiskal in to prekinil. Sem pa jaz tudi zadovoljen z našo reprezentanco. Kapo dol. Prvi gol mi je tako polepšal dan. Da tudi če bi izgubili bi bil zadovoljen. Potem pa še za desert drugi. Jaz vzamem to točko in sem zadovoljen. Pa čeprav sem videl že tri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
lexios ::
Ah dj no, Nimitz, o USA se pa že od vsega začetka špekulira o zmagi... Vsaka čast sicer našim fantom za 1. polčas, kapo dol! Kaj so počeli v 2. pa mi še sedaj ni jasno...?
Lion29 ::
THOR: a ti mal nabijas?
tretji gol je bil cisto regularen... kvecjemu ce je ze piskal, bi moral anm proti, torej penal.... kajti 5 nasih igralcev je dobesedno objemalo amerikanose.... njihovega prekrska pa NIKJER!
tak da bodi raje tiho in bodi vesel, da je sodnik razveljavil... ne pa da si zdaj se glasen in se proti njemu govoris
tut nasi niso bli nezni in suler si je tudi zasluzu rdecega
je pac dopuscal bolj grobo igro...
sej razumem, da je zdaj polno custev tle in izlivate vase razocaranje... ampak ce bi gledali to tekmo kot recimo severna koreja proti mehiki bi bili lahko bolj objektivni in bi potem lahko kaj rekli...
tretji gol je bil cisto regularen... kvecjemu ce je ze piskal, bi moral anm proti, torej penal.... kajti 5 nasih igralcev je dobesedno objemalo amerikanose.... njihovega prekrska pa NIKJER!
tak da bodi raje tiho in bodi vesel, da je sodnik razveljavil... ne pa da si zdaj se glasen in se proti njemu govoris
sej razumem, da je zdaj polno custev tle in izlivate vase razocaranje... ampak ce bi gledali to tekmo kot recimo severna koreja proti mehiki bi bili lahko bolj objektivni in bi potem lahko kaj rekli...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Daren ::
Kaj je sodnik sploh sodil ? Ofsajd (Bradleya) ali prekršek ?
Žviž se lahko malo pred golom sliši tu, sem pa prepričan, da bo do jutri polno analiz.
Žviž se lahko malo pred golom sliši tu, sem pa prepričan, da bo do jutri polno analiz.
Kar je zanimivo, naših obrambnih igralcev ni bilo tam, ker so "objemali" druge amere.
T-h-o-r ::
lej, ne vem kaj je sodnik dosodil, čigav faul ali ofsajd ali napačno izvajane prostega strela ali kaj
vem samo, da je piskal, preden je bila celotna akcija sploh izvedena
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Keyser Soze ::
Prekrški so bili na obeh straneh. Ampak v nobenem primeru, če gre za naše al pa njihove, ne bi bil to regularen gol. Ker je sodnik prej piskal. Sreča je le ta, da so Američani brzinsko izvajali kot.
OM, F, G!
šuler pri faulu za rumenega altidorju ni naredil nič takšnega, za kar bi si zaslužil rdečega
Icematxyz ::
Ne prepovedan položaj mislim da ne. Da ni za to piskal sodnik. Verjetno je opozoril igralce s tem piskom da to ni ameriški nogomet. Ker so očitno se spozabili.
Piskal pa je prej. Pred doseženim golom že.
Piskal pa je prej. Pred doseženim golom že.
šuler pri faulu za rumenega altidorju ni naredil nič takšnega, za kar bi si zaslužil rdečega
seveda ne, je pa anredil se 15675674 drugih prekrskov za rumenega
mate100 ::
Bravo naši, res ste dosegli super rezultat. Slovenija je končno na svetovnem nogometnem (in tudi sicer) zemljevidu.
Ampak za napredovanje pa ni velik realnih možnosti - naši morajo skoraj zagotovo premagati Angleže. Če predpostavimo, da Angleži in ZDA oboji premagajo Alžirijo za 2 gola ali več, naši pa remizirajo z Angleži, bomo imeli ZDA, Anglija in mi vsi po 4 točke, odloča pa gol razlika. in tu bi bili mi najslabši :(
USS Liberty je izjavil:
malo kdo je pred SP pričakoval, da bomo šli v zadnje kolo s štirimi točkami in realnimi šansami za napredovanje...
Ampak za napredovanje pa ni velik realnih možnosti - naši morajo skoraj zagotovo premagati Angleže. Če predpostavimo, da Angleži in ZDA oboji premagajo Alžirijo za 2 gola ali več, naši pa remizirajo z Angleži, bomo imeli ZDA, Anglija in mi vsi po 4 točke, odloča pa gol razlika. in tu bi bili mi najslabši :(
altidor tudi, pa ni dobil niti enega
na začetku oni ni dobil rdečega, kar si je zaslužil, ko je nokavtiral ljubijankiča
tam, ko je dobil cesar rumenega je bil pred tem faul nad jokičem, ko mu je američan dobesedno potisnil komolec v gobec
na začetku oni ni dobil rdečega, kar si je zaslužil, ko je nokavtiral ljubijankiča
tam, ko je dobil cesar rumenega je bil pred tem faul nad jokičem, ko mu je američan dobesedno potisnil komolec v gobec
res je, piskal je pred golom, je pa vseeno piskal, ko je nas ZE izvajal...
kakorkoli velika sreca za nas in smo lahko hvalezni!
mate100: imeli bomo 5 tock ;)
sej pravim.. sodnik je dopuscal bolj grobo igro zato, da je bila bolj tekoca... to pa se ne pomeni, da je bil proti nam, kot pravis
kakorkoli velika sreca za nas in smo lahko hvalezni!
mate100: imeli bomo 5 tock ;)
altidor tudi, pa ni dobil niti enega
sej pravim.. sodnik je dopuscal bolj grobo igro zato, da je bila bolj tekoca... to pa se ne pomeni, da je bil proti nam, kot pravis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
djordjevic ::
Prvič, vsaka čast našim za odlično igro, sploh v prvem polčasu. Prva liga. Drugič, sodnik je dopuščal grobo igro, vendar pretežno ameriški reprezentanci. Našim je jemal žogo ob vsaki priložnosti. Tretjič, 30 minut drugega polčasa je bil dejansko taktični fehler. Po prejetem drugem zadetku so začeli spet igrati kot v prvem. Škoda, da niso ves čas semi-pritiskali, potem bi imeli zdaj 6 točk. In še četrtič, 'vsaka čast' enim za tako podporo reprezentanci, kot so je deležni po remiju, ki bi ga bil pred tekmo marsikdo podpisal. Nimamo jim kaj očitati, pika. Drugi nastop na svetovnem in imamo po dveh tekmah zmago ter remi. Roko na srce, zame so že zdaj zmagali. In zdaj samo še lepo s pravo taktiko v boj proti Angležem in če velja rek, da imajo pogumni srečo, bomo videli drugi krog.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
Hardstyle ::
MI SLOVENCI!
Tisti ki jokate za amerikanosi in tretjim golom. Kaj pa prekršek tam nekje v 7. minuti? Rdeči karton!
Tisti ki jokate za amerikanosi in tretjim golom. Kaj pa prekršek tam nekje v 7. minuti? Rdeči karton!
lexios ::
djordjevic je izjavil:
In še četrtič, 'vsaka čast' enim za tako podporo reprezentanci, kot so je deležni po remiju, ki bi ga bil pred tekmo marsikdo podpisal. Nimamo jim kaj očitati, pika. Drugi nastop na svetovnem in imamo po dveh tekmah zmago ter remi. Roko na srce, zame so že zdaj zmagali.
Sure, dodaj še pregovor, da smo glede na velikost še dobri, da smo se sploh uvrstili na svetovno. Slovenija ima ob taki mentaliteti sploh srečo, da še vedno obstaja! Vedno premajhni, enkrat po številu prebivalcev, drugič po kvadraturi, tretjič trg, četrtič morje, petič ku***... Kaj še?
Očitamo jim lahko tole:
Tretjič, 30 minut drugega polčasa je bil dejansko taktični fehler. Po prejetem drugem zadetku so začeli spet igrati kot v prvem. Škoda, da niso ves čas semi-pritiskali,
V 2. polčasu so pač popušili, to je vse. Še najraje bi slišal, da jim je enostavno zmanjkalo kondicijsko, a nekako nisem povsem prepričan...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
PacificBlue ::
Odbita žoga od lic je oplazila roko. Vsaj tako jaz sem videl.
Sicer pa lepa, napeta tekma. Skoda, da smo popustili v 2. polčasu, mogoče so krive tudi menjave...ampak 4 točke po 2 tekmah so velik uspeh.
Bo pa za zmago nasih nad Anglijo treba ponovit danasnji prvi polčas, čez vso tekmo seveda...ma se bo zanimivo:)
I’m out.
:3
Sure, dodaj še pregovor, da smo glede na velikost še dobri, da smo se sploh uvrstili na svetovno. Slovenija ima ob taki mentaliteti sploh srečo, da še vedno obstaja! Vedno premajhni, enkrat po številu prebivalcev, drugič po kvadraturi, tretjič trg, četrtič morje, petič ku***... Kaj še?
Saj pravim, Slovenija ima najboljše navijače, ko zmaguje. Ko se nam kje zalomi, se začne negativizem in zbadanje. Ponavljam, naj se dečki dobro regenerirajo in gredo v tekmo z Anglijo na zmago. Na Wembleyju so pokazali, da se lahko kosajo z njimi. Ne vem, zakaj se ne bi še zdaj. Poleg tega pa sem lepo povedal, zakaj izenačenje. Padec tempa v drugem polčasu plus potuha za grobo igro pri sodniku. Če pa znate iz tega potegniti samo 'pizda, so naši slabi, vam ne morem pomagati. Še enkrat, vsaka jim čast.
p.s.: Pravi domoljubi ste eni, ni kaj.
USS Liberty ::
Če naši remizirajo z Angleži, bodo imeli pet točk in ne štirih.
Za napredovanje imamo še vedno vsaj toliko šans kot Angleži in več kot Američani. Še posebej Američani, pa mislim, da bodo težko Alžirce premagali z dvema goloma razlike.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Alžirci bi lahko v imenu muslimanskega sveta postregli Američanom s kako petardo.
djordjevic je izjavil:
Saj pravim, Slovenija ima najboljše navijače, ko zmaguje. Ko se nam kje zalomi, se začne negativizem in zbadanje. Ponavljam, naj se dečki dobro regenerirajo in gredo v tekmo z Anglijo na zmago. Na Wembleyju so pokazali, da se lahko kosajo z njimi. Ne vem, zakaj se ne bi še zdaj. Poleg tega pa sem lepo povedal, zakaj izenačenje. Padec tempa v drugem polčasu plus potuha za grobo igro pri sodniku. Če pa znate iz tega potegniti samo 'pizda, so naši slabi, vam ne morem pomagati. Še enkrat, vsaka jim čast.
p.s.: Pravi domoljubi ste eni, ni kaj.
Ne vidim, kaj ima to z domoljubjem. 22 opic se preganja po stepi za žogo.
Če že gledam to zadevo, pričakujem pač neko kakovost igre. Tudi če bi zgubili z 8:0, bi se sam osredotočil na kakovost igre, ne pa na rezultat.
Nogomet naj bi bila plemenita igra.
Prvi polčas je bil eden najkvalitetnejših doslej (na vsem prvenstvu). Iz tvojih zapisov ... Je vel en sam žolč.
Ni bil slab, v večjem delu.
Če pa je bil najkvalitetnejši doslej, hja to potem bolj govori o splošnem povprečju kot o tej tekmi.
Če pa je bil najkvalitetnejši doslej, hja to potem bolj govori o splošnem povprečju kot o tej tekmi.
subby ::
wiiiiii, Slovenija omenjena na Gizmodu!!!
USA-Slovenia Stolen Match Proves Why Soccer Needs Tech
sam v kakšnem smislu... :\
Ni bil slab, v večjem delu.
Drži. Večina tekem doslej je bila zeh, se strinjam. Ampak to odličnosti prvega polčasa ne zmanjša. Drugi polčas je bil ... Črna luknja. Ne vem, ne znam pojasniti. Vseeno pa mislim, da rezerva še je. Da se da. Samo verjeti je treba vanje.
wiiiiii, Slovenija omenjena na Gizmodu!!!
Ma, daj. Dejstvo, da je sudija piskal prekinitev, še preden je tip sploh ustrelil na gol, pa gladko izpustijo. Ameri hinavski. In če bi že vlekli zraven tehnologijo - prav, bi mar pogledali še komolec nad Zlatanom v prvih minutah tekme. Prasice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
PacificBlue ::
Izjava Zahovica
Mislim, da je bila to daleč najboljša tekma na tem prvenstvu. Slovenci so bili boljši nasprotnik. Dva zadetka, ki smo ju dosegli, sta bila iz izdelanih, talentiranih akcij. Američani so na drugi strani šli na vse ali nič in dobili vse. Odločilen je bil prvi zadetek, ko so bile naše glave še v slačilnici. A glave gor, gremo dalje. Upam, da bodo prevladovali pozitivni občutki.
Tudi proti Angliji imamo dobre možnosti. Smo dosti boljša reprezentanca. Angleži imajo 5 ali 6 vrhunskih igralcev, ostali bi težko našli mesto v kakšnem od slovenskih klubov. Verjamem v slovenske fante. Je pa res, da je samozavest Angležev velika, Slovenci pa dvomimo o vsem, kar je običajno posledica osebnih frustracij, ki jih je pri nekaterih Slovencih veliko," je v svojem slogu sklenil Zahovič.
I’m out.
ABX ::
Fenomenalna tekma, vsak čast našim.
Vsi so se smejali pred začetkom, a zdaj nas jemljejo resno.
Vsi so se smejali pred začetkom, a zdaj nas jemljejo resno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
dzinks63 ::
Tudi če bi zgubili z 8:0, bi se sam osredotočil na kakovost igre, ne pa na rezultat.
Pri takšnem rezultatu se na kaj drugega niti ne bi mogel osredotočiti.
Seveda je važen je rezultat in samo rezultat, kako se pride do njega ni pomebno, seveda v okviru pravil.
Tudi če bi zgubili z 8:0, bi se sam osredotočil na kakovost igre, ne pa na rezultat.
Pri takšnem rezultatu se na kaj drugega niti ne bi mogel osredotočiti.
Seveda je važen je rezultat in samo rezultat, kako se pride do njega ni pomebno, seveda v okviru pravil.
Hja, če je pa tako, potem raje prešaltajmo vsi skupaj na ragbi ali ameriško verzijo.
Cela "fora" nogometa je viteštvo.
Če so praktično vse akcije proti pravilom in VSI rutinsko uporabljajo prepovedane elemente, potem to ni več nogomet.
In če je razultat edini ki šteje, potem komot prenašajo bombardiranje Gaze ali kaj podobnega.
Malo preveč filozofirate, fantje. Nogomet je vseeno nogomet - 20 tipov se podi za napihnjenim ovčjim mehurjem, kot bi se slikovito izrazil Clarkson.
particle ::
Če pogledaš koliko so naši pretekli, tudi ni čudno za slab drug polčas. Ampak vseeno kapo dol! Super tekma, škoda da nismo zdržali do konca.
mislim ej kolk bluzite in pristransko komentirate... pa kaj na tekmi igra sam ena ekipa?
v prvem polcasu se je vidlo, da so sle usa zelo previdno in niso skoraj nic pritiskale na obrambne in sredinske.... v drugem polcasu so se pa premaknili veliko visje in bolj pritiskali na nase in tako lomili igro
tak da ne gre zameriti samo nasim kolk so slabo igrali 2. polcas
v prvem polcasu se je vidlo, da so sle usa zelo previdno in niso skoraj nic pritiskale na obrambne in sredinske.... v drugem polcasu so se pa premaknili veliko visje in bolj pritiskali na nase in tako lomili igro
tak da ne gre zameriti samo nasim kolk so slabo igrali 2. polcas
gzibret ::
2 stvari.
Prvič: tekma je bila super. Zanimiva, veliko priložnosti, kontre itd...
Drugič: naši so zajebali. Isto, kot z Jugo na EP. V 2. polčasu so se polenili. Ni se jim ljubilo več tečt. Standard.
Vseeno, remi je bolje kot poraz.
Upajmo, da Alžirija premaga ANG
Prvič: tekma je bila super. Zanimiva, veliko priložnosti, kontre itd...
Drugič: naši so zajebali. Isto, kot z Jugo na EP. V 2. polčasu so se polenili. Ni se jim ljubilo več tečt. Standard.
Vseeno, remi je bolje kot poraz.
Upajmo, da Alžirija premaga ANG
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
Mene jezi še dejstvo, da se zdaj Ameri šlepajo na sodnika, češ kako da jih je oškodoval pri tistem tretjem zadetku, pri tem pa pozabljajo, da je dopuščal pošteno grobo igro v njihovo korist.
Tr0n ::
Ramon dekers je izjavil:
kaj če recimo angleži izgubijo (kar je malo verjetno pa vseeno)?
Potem bodo alzirci zmagali. :)
Ramon dekers ::
ok, mi torek v vsakem primeru iogramo u angležem in kaj če tu remiziramo ali zgubimo?kdo gre naprej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Angleži so dejansko eno veliko razočaranje. Vsaj doslej niso pokazali praktično nič.
mate100 ::
djordjevic je izjavil:
Angleži so dejansko eno veliko razočaranje. Vsaj doslej niso pokazali praktično nič.
se strinjam, držim pesti da tako ostane
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 82200 (61247) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 155850 (131101) | FlyingBee |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 71116 (60145) | win95<3 |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25400 (21351) | jericho |