Forum » Pomoč in nasveti » problem dostop na omrežje prosim za pomoč
problem dostop na omrežje prosim za pomoč
black block ::
Pozdravljeni,
Torej imam problem z brezžičnim dostopom do neta naj orišem problem (bom probal čim bolj enostavno)
-V hiši cca. 100 m vstran imam router z brezžičnim omrežjem
- Doma imam WMP300N-EU Wireless-N PCI Adapter Linksys
Ki dela super signal 80%, vendar ne podpira win 7, win 7 zmrznejo (probal sem vse compability mode - driverjev in podpre ni itd…)
Poreboval bi torej system ki ga nadomesti z zunanjo anteno da bi delalo in podpiralo windows 7 (probal sem ključek N standard porazno ne dela 30% pokristost), antenna je vse leto zunaj dež sonce sneg…
Telekom in osatli pokleknejo pri nas glede tel priključka - beri predrago!
Prosim za pomoč in mnenja, hvala! Kaj naj kupim oz. rešim problem... Najraje bi videl pci mrežno z zunanjo anteno (nikjer zaloge!) s podporo win 7...
Lep pozdrav
Torej imam problem z brezžičnim dostopom do neta naj orišem problem (bom probal čim bolj enostavno)
-V hiši cca. 100 m vstran imam router z brezžičnim omrežjem
- Doma imam WMP300N-EU Wireless-N PCI Adapter Linksys
Ki dela super signal 80%, vendar ne podpira win 7, win 7 zmrznejo (probal sem vse compability mode - driverjev in podpre ni itd…)
Poreboval bi torej system ki ga nadomesti z zunanjo anteno da bi delalo in podpiralo windows 7 (probal sem ključek N standard porazno ne dela 30% pokristost), antenna je vse leto zunaj dež sonce sneg…
Telekom in osatli pokleknejo pri nas glede tel priključka - beri predrago!
Prosim za pomoč in mnenja, hvala! Kaj naj kupim oz. rešim problem... Najraje bi videl pci mrežno z zunanjo anteno (nikjer zaloge!) s podporo win 7...
Lep pozdrav
why serve in HEAVEN if you can rule in HELL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z wirelessom/brezžično anteno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8941 (8033) | Jst |
» | Brezžična povezava HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 2892 (1737) | c00L3r |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3914 (3366) | Pyr0Beast |
» | Doseg brezžičnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1523 (1430) | Gapi |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12790 (9344) | pujsek_ |