Forum » Strojna oprema » poppstar media player external storage 1t
poppstar media player external storage 1t
bers13 ::
Pozdravljeni,
in sicer:
pred kratkim sem kupil zunanji disk z vgrajenim media predvajalnikom:
poppstar media player external storage 1T - usb 2.0 hdmi,katerega mi moj pc(win.xp) ne zazna ko ga priklopim prek USB-ja.
Zanimivo je to,da imam še CHILLI green media predvajalnik in še par zunanjih WD diskov, katere vse priklopim na vsak USB vhod in delajo normalno.
Ko sem ga prviš priklopil mi je pc dal znak, da je nova oprema zaznana, samo mi jo na raziskovalcu ne prikaže. Priklopil sem ga že na TV in dela...vse ok...samo kaj,ki ne morem naložitit gor filmov zaradi zgoraj omenjenega problema.
Prijatelj mi je priporočal, da naj na netu poberem kake driver-je...samo ne vem kako jih poiskat.
Prosim za pomoč in hvala vnaprej.
lp Rade
in sicer:
pred kratkim sem kupil zunanji disk z vgrajenim media predvajalnikom:
poppstar media player external storage 1T - usb 2.0 hdmi,katerega mi moj pc(win.xp) ne zazna ko ga priklopim prek USB-ja.
Zanimivo je to,da imam še CHILLI green media predvajalnik in še par zunanjih WD diskov, katere vse priklopim na vsak USB vhod in delajo normalno.
Ko sem ga prviš priklopil mi je pc dal znak, da je nova oprema zaznana, samo mi jo na raziskovalcu ne prikaže. Priklopil sem ga že na TV in dela...vse ok...samo kaj,ki ne morem naložitit gor filmov zaradi zgoraj omenjenega problema.
Prijatelj mi je priporočal, da naj na netu poberem kake driver-je...samo ne vem kako jih poiskat.
Prosim za pomoč in hvala vnaprej.
lp Rade
popster ::
probaj ce ti dela z liveCDjem ali pa probaj vzet vn disk in si na tak način pomagat,.
driverje pa najdeš na google ali na proizvajačevem websitu
driverje pa najdeš na google ali na proizvajačevem websitu
bers13 ::
pozdravljen popster,
hvaala za odgovor samo sem medtem že najdel rešitev. V device manager sem moral formatirati disk, ki je potem postal viden.
lp
hvaala za odgovor samo sem medtem že najdel rešitev. V device manager sem moral formatirati disk, ki je potem postal viden.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri media playerOddelek: Kaj kupiti | 3525 (2060) | meho7 |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2470 (1622) | meuludine |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 19937 (19096) | Han |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9688 (8482) | ttommy |
» | HD filmi - kako gledati "najceneje"?Oddelek: Zvok in slika | 2750 (2127) | BlackAdder |