» »

Trgovina zagrabi.si

Trgovina zagrabi.si

ql1max ::

Lp!
Zanima me če ma kdo kake izkušnje z trgovino zagrabi.si?
Hvala!

Leks ::

Če npr kupuješ prenosnik, jih povprašaj, če je na zalogi, ter kdo je uvoznik. Če je uvoznik, kdo izmed "večjih" (DISS, Avtera,...) potem nimaš kaj skrbeti, sploh če ti lahko ponudijo najnižjo ceno. Garancijo pa potem morebiti uveljavljaš mimo trgovine, pri pooblaščenem serviserju. Tako te tudi ne rabi pečt glava, če slučajno propadejo.

Če so uvoznik prodajnega programa sami, potem je vredno razmisleka.

Nabavljal pri njih pa še nisem.

ql1max ::

no ne nameravam kupit lih prenosnika :) gledu sm sicer grafično kartico in procesor pri njih :)

wiseman ::

Pri njih kupil prenosnik (asus), brez težav, zelo prijazni. Garancija je bila pa tako avterina.
Upam da sem bil v pomoč.

LP

mr Vragec ::

Pri njih sem kupil tiskalnik, ki je bil od drugih trgovin 30 EUR cenejši. Mislim, da so se zmotli v ceni, saj je že naslednji dan bila cena podobna kot v ostalih trgovinah (in znižana cena je bila cca. 24 ur).
Tiskalnik deluje brez problemov in je bil nov zapakiran. Tako, da kakršnih koli problemov z trgovino nimam, so pa bili pri mojem naročilu zelo prijazni in ustrežljivi.

it's_me ::

pri njih sem kupil patriot SSD disk, ki je že tako ali tako imel nižjo ceno proti ostalim trgovinam a sem se uspel dogovoriti še za nižjo ceno :)

GrimReaper ::

Trgovina se mi zdi ok, stran je lepa na pogled, imaš veliko izbire ki je v marsikateri SLO trgovini ni, recimo OCZ Agility 2 SSD, pa GTX460, sicer že 2 meseca stara kartica, ampak npr. v Mimovrste je še sedaj ne dobiš.
Ni pa med prvimi po ažurnosti, nimajo GTS450, ki se jo pri nas že dobi, pa nimajo ASUS Xonar zvočnih kartic, ki jih pri nas razen v Dinokomp/Demise težko dobiš.
Cene so nizke, za primer sem dal v Mlacomu za napajalnik Corsair 650W 137EUR, tukej je 131EUR.
Lahko izbereš dostavno službo kar je velik plus, na izbiro imaš Pošto Slovenije, GLS in osebni prevzem v Naklem.

Danes sem naročil Gigabyte GTX460, cena je med najnižjimi v SLO, edino Dinokomp ima za par EUR ceneje, garancija je najbrž Avterina kot je blo že prej povedano, tko da ne vidim nobenih problemov.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

kmetek ::

katero 460?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dinokomp izkušnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9216560 (9101) x4en0n
»