» »

MAC in XBox 360

MAC in XBox 360

Dekinio ::

Kako naj povežem v mrežo MAC-a in Xbox 360, da lahko pogledam kakšne slike, muziko in s čem? AL mi kaj router blokira al kaj...Prosm za pomoč masteri.

Hvala!

Mavrik ::

Na Maca moraš namestiti Connect360, da bo delil vsebine Xboxu.
The truth is rarely pure and never simple.

Sem poinstaliral...in ko zaženem Connect360 mi napiše, da bi moral odpret porte 1900 pa še enega...pa jih odpren oz forwardiram na routeri pa še vedno isti javlja.
Kaj bi lahko bilo?

Kako pa imaš postavljeno omrežje? Kam je štekan Mac, kam Xbox 360? Kakšen router? Kakšen internet? Kaj točno "isto javlja"?

iMaca in router linksys 54g mam povezano brezžično. Xbox pa žično povezan z routerom.
Interner mam siol optika 20/20.

KO želim zagnati (start) connect360 mi javlja "A required port appears to be in use, please free ports 1900 and/or 9335 if you wish to use Connect360".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dekinio ()

Ker imaš Xbox in iMaca v istem omrežju, ti na routerju ni treba odpirati nobenih portov.

Kar ti program dopoveduje je, da imaš na Macu že pognan nek program, ki ti zaseda port 1900 ali 9335 in se zato Connect 360 ne more pognati.

Na forumih ljudje omenjajo, da je za to najpogosteje kriv Eyeconnect. Če ga imaš pognanega ga ugasni in probaj še enkrat.

Majtore točno tak...svaka čast.
Mi lahko poveš kateri program naj nucam za gledanje filmov prek Maca...torej DLNA mreža. Za iMAca še nisem našel programa kateri bi podpiral podnapise ali MKV formate...
Hvala!

Gandalfar ::

VLC
MPlayer OS X Extended

VLC mam na Macu....samo bi rabil DLNA software za gledanje filmov na TV prek mreže iz MAC-a in da podpira MKV in podnapise.

Connect360 mi pokaže samo 100 slik...kaj je treba kaj doplačat, da lahko pogledam vse slike?

Mi lahko pomagate prosim??

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dekinio ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup: iMac ali PC? :)

Oddelek: Pomoč in nasveti
456826 (5662) Mr Hilter
»

DLNA na MAc-u