Forum » Kaj kupiti » Kabelski modem
Kabelski modem
SLOWWWeb.net ::
Kje ga kupiti? Uvoznike prosim, pri kabelskih operaterjih imajo samo za lastne potrebe .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Xplicit ::
Mislm da so jih enkrat mel u Comtron-u, drugac pa pejd k telemachu, tm jih sigurn prodajajo, sej jih morjo, kaj ce se ksnmu uporabniku skur?
SLOWWWeb.net ::
V comtronu ne vejo kaj prodajajo. tipi so vsi povrst zbluzeni. Namreč, NOBENEMU se ne da dvigovat tlefona . nadaljni problem je bil tudi ta, da niti ne vejo, kdo je pristojen zato,..in da po 20 minutah bojevanja s telefoni izdavijo, da tega pa oni ne prodajajo. Mislem kava ???
telemach pa NOČE prodat modem , kljub temu, da bi placal POLNO CENO BREZ UGODNOSTI, saj mi itek krije zavarovalnica !
telemach pa NOČE prodat modem , kljub temu, da bi placal POLNO CENO BREZ UGODNOSTI, saj mi itek krije zavarovalnica !
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj telekom na optiki za domače uporabnike umetno omejuje upload na sramotnih 40 mb (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23463 (17888) | korenje3 |
» | Telemach - kam in komu še lahko naslovim moja vprašanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10551 (9017) | margarer3 |
» | Uveljavljanje garancije za trdi disk - brez računaOddelek: Kaj kupiti | 2640 (2291) | freserovski |
» | Usb mp3 -katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 1255 (932) | BlackHole |
» | ATI Radeon 9600 PRO 128Mb (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4006 (3096) | MEDENA |