Forum » Kaj kupiti » Usb mp3 -katerega?
Usb mp3 -katerega?
Klemenn ::
torej, kupujem usb mp3, stvar mora imeti:
lcd
mp3 player
usb ključ, lahk tudi kabel
obvezno usb 2.0
pa me zanima, kje jetrenutno kaka akcija...tm do 30000? trenutno sem jih že našel nekaj ampak usb 1.1, kar je pač nespremenljivo ( za vse ki ne vejo usb 11 = 12mbits, usb 2.0 = 480)
lcd
mp3 player
usb ključ, lahk tudi kabel
obvezno usb 2.0
pa me zanima, kje jetrenutno kaka akcija...tm do 30000? trenutno sem jih že našel nekaj ampak usb 1.1, kar je pač nespremenljivo ( za vse ki ne vejo usb 11 = 12mbits, usb 2.0 = 480)
boštjan ::
za 19k v bofu, tega
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
neres ::
Meni je zelo všeč tale, sploh ker bi večinoma rabil samo disk in ne mp3 playerja. Samo ne vem če ga imajo pri nas, vsaj ne za kako razumno ceno. Bolj kaka Avstrija, Nemčija.
peci ::
Dons sem v Tech Trade trgovini videl dva modela z zahtevanimi lastnosti. Prvi se zacne ze pri 17k
prvi model
drugi model (razširljiv s spominskimi karticami)
prvi model
drugi model (razširljiv s spominskimi karticami)
Peci
predvidevam da je tako poceni zato, ker je usb 1.1
sploh kdo ve razliko? jz je nisem...pa sem najdu : 12mbits proti 480 zanimivo, a?
un v bofu zgleda zanimiv, ampak kaj ve kdo da je na zalogi, da ga sploh majo oz so ga kdaj prodajali? ker jz sem iz nm,pa online trgovine nimajo, tak da ne morem vidt
če ma še kdo kako idejo..lp
sploh kdo ve razliko? jz je nisem...pa sem najdu : 12mbits proti 480 zanimivo, a?
un v bofu zgleda zanimiv, ampak kaj ve kdo da je na zalogi, da ga sploh majo oz so ga kdaj prodajali? ker jz sem iz nm,pa online trgovine nimajo, tak da ne morem vidt
če ma še kdo kako idejo..lp
ni se treba trudt, tut un v bofu je usb 1.1
očitno mi ostane samo neprijateljski comtron
;/
očitno mi ostane samo neprijateljski comtron
;/
dexter_II ::
mal sem okol lutal, isto nekaj kupujem
v Bofu niso mel tistga Canyona, vprasaj v Techtrade
drugac videl v Cityparku, nova trgovina nad Hervisom, optika pa ocala pa ...so mel mp3 128mb za 17ksit, nisem si firme zapomnil, presenetilo me je pa, da je imel na skatli napisano USB 2.0? mogoce je za preverit, ce ti odgovarja
v harveyu sem pa videl DIVA light, sam spet 1.1
v Comtronu pa niso nic meli, v Big-Bangu majo pa sam Apacer steno za ponudit, drugo je bz...
v Bofu niso mel tistga Canyona, vprasaj v Techtrade
drugac videl v Cityparku, nova trgovina nad Hervisom, optika pa ocala pa ...so mel mp3 128mb za 17ksit, nisem si firme zapomnil, presenetilo me je pa, da je imel na skatli napisano USB 2.0? mogoce je za preverit, ce ti odgovarja
v harveyu sem pa videl DIVA light, sam spet 1.1
v Comtronu pa niso nic meli, v Big-Bangu majo pa sam Apacer steno za ponudit, drugo je bz...
*ce ne gre drugace,podarimo vsaj nasmeh!*
jz sem očitno obupal in bom kupu najbrž trascendovega 256mb z lcd...
http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=35805
očitno še ni doba usb 2.0
http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=35805
očitno še ni doba usb 2.0
BlackHole ::
Ej, Jebediah, daj poglej malo za Creative Tx 256 in 512. Je zelo majhen, ima LCD zaslon, zelo lahek in USB 2.0.
LP Marko
Dead_Eye ::
Pred par dnevi sem vidu v računalniških novicah nek DIVA mp3 player. Če bi jemal bi vzel uno varjanto na CF kartice - 32MB je 13900, potem kupiš za 14k 512MB in si na konju. Tu piše da jih dila RAM2.
The one and only
najbrž bom res kar tega creativa kupu, zgleda res kul, pa če prov razumem, ma ta usb ključ za vun pa not dat a?
bo treba šparat
kake so pa te slušalke ki pridejo zdraven? so kul?
kak je pa z napajanjem? je še vedno na baterije, te okrogle, al ma kej bolj naprednega?
pa če, ma slučajno kaki polnilec da ga daš polnit?
lp, čimprej odgovor ;)
p.s. : DIVA je usb 1.1, sem tut jz to vidu, se pozanimal ;))
bo treba šparat
kake so pa te slušalke ki pridejo zdraven? so kul?
kak je pa z napajanjem? je še vedno na baterije, te okrogle, al ma kej bolj naprednega?
pa če, ma slučajno kaki polnilec da ga daš polnit?
lp, čimprej odgovor ;)
p.s. : DIVA je usb 1.1, sem tut jz to vidu, se pozanimal ;))
BlackHole ::
Slušalke so čisto spodobne, vsaj za mene. Baterija je pa navadna AA (R6) in drži precej časa (nisem še meril-pa tudi odvisno od bat. vložka). Polnilec si boš pa že moral posebej nabavit.
LP Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še vaš nasvet o dotičnem prenosniku prosim!Oddelek: Kaj kupiti | 3145 (2419) | swen |
» | Keteri mp3 usb ključ?Oddelek: Kaj kupiti | 1485 (1168) | Goodspeed |
» | USB ključ + MP3Oddelek: Kaj kupiti | 1943 (1831) | tomaz321 |
» | ***konfiguracija***Oddelek: Kaj kupiti | 1185 (942) | frenk |
» | SATA disk na ATA matično?Oddelek: Strojna oprema | 1291 (1021) | looner |