Forum » Pomoč in nasveti » Zamrzovanje Pca
Zamrzovanje Pca
Seadoo ::
Mam Athlona 1300, spuscenega na 1000, ker se mi pregreva... , Abit KT7a, 256 RAM, ... Ze eno leto mam tudi Herculesovega Geforca 2 MX s TV-outom, ki mi zadnje case rahlja zivce. Vedno namrec, ko hocem igrat kaksno igro, mi zacne stekat (cudni vzorci po ekranu, bliskanje slike...), ali pa mi slika preprosto zamrzne, ceprav zvok v igrici se naprej dela! Ne pomaga nic drugega kot reset.
Nekaj casa sem ga mel navitega, a le za kakih 10 MHz, pa se blue orba mam gor. A je mozno, da se je tolko unicu, da me zdej zeza? Aja pa dal sem detonatorje, ki sem jih dobil na herculesovi strani, enkrat leta 2001 so dali tazadnjo verzijo ven, mislim...
Kaj naj naredim? A mi res ne preostane drugega kot da jo nekomu podvalim in kupim kaj novega? Geforce 4?
Nekaj casa sem ga mel navitega, a le za kakih 10 MHz, pa se blue orba mam gor. A je mozno, da se je tolko unicu, da me zdej zeza? Aja pa dal sem detonatorje, ki sem jih dobil na herculesovi strani, enkrat leta 2001 so dali tazadnjo verzijo ven, mislim...
Kaj naj naredim? A mi res ne preostane drugega kot da jo nekomu podvalim in kupim kaj novega? Geforce 4?
Out of my mind. Back in five minutes.
AngelOfDeath ::
Keri os imaš ?
če maš xp poglej v
windows ---->> LogFiles ---->> Watchdog pa odpri z wordpadom al pa notepadom fajl (ponavadi jih je več, pač zadnjega poglej) pa povej kaj not piše.
če maš xp poglej v
windows ---->> LogFiles ---->> Watchdog pa odpri z wordpadom al pa notepadom fajl (ponavadi jih je več, pač zadnjega poglej) pa povej kaj not piše.
Seadoo ::
Nope... Win 2000 Professional mam ze kako leto in pol
Out of my mind. Back in five minutes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Denarnica za karticeOddelek: Loža | 9893 (4553) | Dober dan |
» | Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinuOddelek: Novice / Ankete | 4634 (3116) | zee |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 5204 (3933) | overlord_tm |
» | winfast pvr2000 problemOddelek: Kaj kupiti | 1184 (1016) | lifeguard |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2149 (897) | -MiS- |