Forum » Strojna oprema » Ati 4850 crkot - garancija...
Ati 4850 crkot - garancija...
mr1two ::
Pozdravljeni!
Po kakšnem letu pa pol, mi je začela grafična nagajat. Mel sem Sapphire 4850(modre barve z dual slot hladilnikom- nereferenčna zasnova), ki je delovala do pred kratkim zelo dobro. Prejšnji teden so se mi pojavile takšne zle stvari po celi sliki- artefakti pač po dolgem in počez in sem poklical v dinokomp, opisal napako in po navodilih spakiral ter poslal grafiko na servis...
Ker nekako po izkušnjah vem(oz mislim), da se takšnih stvari ne popravlja ampak se ponavadi zamenjajo, me bega vprašanje: kaj bom dobil v zameno, ker se teh grafičnih več ne dobi.
Ima kdo kakšno podobno izkušnjo, kaj lahko pričakujem? Povrnjen del kupnine/dobropis ali kakšno "nadomestno" grafiko podobnga ranga? trenutno furam safr na gf 7600gs...oube :( in sem v dvomih o negotovi usodi svojega grafičnega dela računalnika
edit: typo ^^
Po kakšnem letu pa pol, mi je začela grafična nagajat. Mel sem Sapphire 4850(modre barve z dual slot hladilnikom- nereferenčna zasnova), ki je delovala do pred kratkim zelo dobro. Prejšnji teden so se mi pojavile takšne zle stvari po celi sliki- artefakti pač po dolgem in počez in sem poklical v dinokomp, opisal napako in po navodilih spakiral ter poslal grafiko na servis...
Ker nekako po izkušnjah vem(oz mislim), da se takšnih stvari ne popravlja ampak se ponavadi zamenjajo, me bega vprašanje: kaj bom dobil v zameno, ker se teh grafičnih več ne dobi.
Ima kdo kakšno podobno izkušnjo, kaj lahko pričakujem? Povrnjen del kupnine/dobropis ali kakšno "nadomestno" grafiko podobnga ranga? trenutno furam safr na gf 7600gs...oube :( in sem v dvomih o negotovi usodi svojega grafičnega dela računalnika
edit: typo ^^
- spremenil: mr1two ()
kmetek ::
Dobil boš nekaj podobnega, 4850 se še dobi....če pa te ne bo, pa pomoje 5750/5770.
Nadomestne ne dobiš.
vsodi=usodi
Nadomestne ne dobiš.
vsodi=usodi
aja, nadomestna ni blo mišljeno kot ali dobim za čas garancije neko grafiko njihovo(bi blo pa fajn, tko kot pri avtomobilih :D)
kmetek ::
Prej boš na lotu zadel Morda so izjeme, če imajo kaj na zalogi, kajti odgovarjaš za nadomestno, če se karkoli z njo zgodi?
Bi se čudil, če bi blo to že kdaj izvedeno. Vsaj pri zasebnem uporabniku za osebno rabo... Upam, da bodo upoštevali kak glas tudi z moje strani- dodam par evrov za boljšo zadevo, ni blema, sam da špila
galu ::
Pri sestaviju sem imel GTX295 na servisu, in sem dobil za tisti čas HD4890. Svaka čast.
Tako to gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovalnica Sava - nadomestno voziloOddelek: Na cesti | 15025 (12920) | koyotee |
» | Garancija - 45 dni čakanja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13972 (12386) | k4vz0024 |
» | Garancijska nalepka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9215 (6441) | Invictus |
» | Obdržati prenosnik dražje kot kupiti novegaOddelek: Novice / Ostale najave | 4509 (2879) | Matevžk |
» | pofuk.. comtronOddelek: Kaj kupiti | 5287 (2733) | x45 |