Forum » Operacijski sistemi » Windows noče naložiti
Windows noče naložiti
Damc ::
Imam nov prenosnik asus K50I, kupil sem ga brez operacijskega sistema, zdaj pa ko hočemn naložiti windows mi najprej prebere iz cd-ja in ko se pojavi menu, "press any key to boot from CD/DVD" se pojavi blue screen, noter so pa napake, ki opisujejo da naj odstranim novo nameščen hardware in naj preverim pc proti virusim",....
Probal sem z hirensom testirat disk, pa ga ne uspem popraviti, nekaj mi je javlo, da so slabi sektorji. Tudi DBAN ne deluje, ne prepozna diska. A obstaja še kakšno drugo orodje s katerim bi lahko popravil particijo?
Probal sem z hirensom testirat disk, pa ga ne uspem popraviti, nekaj mi je javlo, da so slabi sektorji. Tudi DBAN ne deluje, ne prepozna diska. A obstaja še kakšno drugo orodje s katerim bi lahko popravil particijo?
solatko ::
Če instaliraš Windows XP, moraš najprej v bios - u označit sata disk kot IDE, potem bi moralo delat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča ima probleme iz nič.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1197) | WinX64 |
» | Občasna "A disk read error occurred" napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2371 (2206) | B_Weeed |
» | instalacija XP na HP ProBook4514SOddelek: Pomoč in nasveti | 1726 (1319) | 333333 |
» | Windows Repair - vedno se ustavi in noče naprej...Oddelek: Operacijski sistemi | 1623 (1531) | Camalotz |
» | Pomoč pri WIN XPOddelek: Programska oprema | 704 (584) | ales224 |