Forum » Igre » Tom Clancys Splinter Cell Conviction
Tom Clancys Splinter Cell Conviction
Mare3 ::
Zanima me kaj moram pri prvi misiji narest ker mi ni nič jasno, prvič igramo igro in ne znam niti čez prvo misijo.
- zaklenil: ahac ()
Bor H ::
To je na tistem trgu ane? Laufej :D
V bližini je neka ulica, mislim da celo piše kam moraš, pol se pa tm plaziš po sencah in počasi skineš ene par nepridipravov. Al se ti je kasneje zataklno?
V bližini je neka ulica, mislim da celo piše kam moraš, pol se pa tm plaziš po sencah in počasi skineš ene par nepridipravov. Al se ti je kasneje zataklno?
Tr0n ::
Spremenjen Unreal 2.5. Pa, ce vklopis vse eye-candije, se kr upocasni no. Ni ravno optimiziran spil.
Ja jaz pridem do tistega trga potem pa ne gre naprej kot da bi bil zid samo ga ni. Pištolo potegnem ven ampak nikakor ne vem kako bi nameril da bi ubil tistega ki se pogovarja po telefonu.
Bor H ::
srednji klik je za približat, ampak mislm da tistga ne fentaš ampak laufaš stran, sej ti Grim lepo vse pove po telefonu al ne?
je pa špil kr zahteven, da mi laufa podobno kot Bad Company 2 sem mogu resolucijo še za eno stopnjo spustit, pa zgleda zadeva pol že kr očitno slabš, je pa res da spada v kategorijo špilov, ki bi jih lahko igral na 800*600
je pa špil kr zahteven, da mi laufa podobno kot Bad Company 2 sem mogu resolucijo še za eno stopnjo spustit, pa zgleda zadeva pol že kr očitno slabš, je pa res da spada v kategorijo špilov, ki bi jih lahko igral na 800*600
Najdu sm na youtube-u kako se naredi ampak ko se prvič skrijem in mi napiše da stisnem space za naslednji (cover) mi striček vstane in se zabije v nevidni zid, ni šans da bi to naredu...
Sriple Tix ::
Ravno toliko zanimivo, da so ga S...ROW razbili ze prvi dan, mu usposobili LAN in se vceraj na enak nacin pozabavali tudi z 1.2 patchem.
Tr0n ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dying Light (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 46602 (1416) | Izi |
» | Dishonored-Bethesda (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13103 (3678) | Kvinta |
» | Call of Duty WWII (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 62043 (37861) | oo7 |
» | Settlers 7: Paths to a Kingdom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8620 (4346) | zerdoner |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39164 (28569) | Clubraider |