Forum » Programska oprema » Powerpoint - slike
Powerpoint - slike
jabe ::
Torej imam eno sliko, ki se jo razdelila na 5 slik. gre za dodajanje elementov na sliko. torej najprej je slika "prazna", naslednja slika ima eno črto več, naslednja spet eno več itd. zdaj bi pa rada to v powerpoint dala tako, da bi znotraj enega samega slajda menjavala teh pet slik. Kako lahko to naredim?
Blond varianta, ki sem jo sedaj nekajkrat uporabila, je bila, da sem pač naredila 5 slajdov. pri menjavi se je videla samo dodana črta, ampak slajdov je bilo potem pa še enkrat več.
lp
Blond varianta, ki sem jo sedaj nekajkrat uporabila, je bila, da sem pač naredila 5 slajdov. pri menjavi se je videla samo dodana črta, ampak slajdov je bilo potem pa še enkrat več.
lp
harvey ::
Takole na pamet, ker ne vem kako zahtevno sliko imaš. Če iz povedanega gre samo za dodajanje črtic na sliko, potem vstaviš sliko potegneš gor prvo črto nato drugo in tako naprej, ter uporabiš animacijo. Imaš en slide in postoptno opremljeno sliko s črticami.
Animacija PowerPoint
Animacija PowerPoint
slowie ::
Mar ni tako, da na podlago narišeš vse elemente, ki jih misliš dodajati, in vsakemu elementu posebej določiš čas prikaza? Čas lahko določiš s časovno spremenljivko, ali pa ga pogojuješ s pritiskom na tipko ali klikom miške... Mislim, da je nekako tako, no.
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]
jabe ::
Najlepša hvala vsem. sem sicer že zdavnaj naredila, a sem pozabila, da nisem nič hvala rekla (uhe dol). sem pa malo pogledala zgornji link o animacijah - do zdaj nisem niti točno vedela, kako se to gre in zadevo rešila, tako da sem bila zadovoljna.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 51853 (31418) | gzibret |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13841 (10727) | GnuceLee |
» | Prodaja Windows 8 nekoliko slabša od Sedmice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19025 (15549) | smash |
» | Flash template vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1138 (1000) | Tody |
» | ATI Hemlock že novembra? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9847 (7147) | Machiavelli |