Forum » Programiranje » Java WebStart
Java WebStart
JesusChrist ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kako omogočiti poganjanje moje java aplikacije preko spleta (s pomočjo orodja Java WebStart).
Aplikacijo že imam napisano (v Eclipse-u) in prav tako nameščen Java WebStart. Kaj sploh moram narediti, da bom aplikacijo lahko pognal na zgoraj opisani način?
LP,
ninjeti
Zanima me, kako omogočiti poganjanje moje java aplikacije preko spleta (s pomočjo orodja Java WebStart).
Aplikacijo že imam napisano (v Eclipse-u) in prav tako nameščen Java WebStart. Kaj sploh moram narediti, da bom aplikacijo lahko pognal na zgoraj opisani način?
LP,
ninjeti
JesusChrist ::
Hvala. Done. Ampak se mi pojavi en problem: Aplikacija se mi downloada v WebStart in se začne zaganjati in tam obstane - dokler je ne zaprem. Torej se nikoli ne požene.
Any idea?
LP,
ninjeti
Any idea?
LP,
ninjeti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oracle opušča Java PluginOddelek: Novice / Brskalniki | 22312 (19615) | andromedar |
» | [Java]Problem z zaganjanjem aplikacije na sterznikuOddelek: Programiranje | 1686 (1495) | KernelPanic |
» | java(netbeans)Oddelek: Programiranje | 1459 (1328) | l0g1t3ch |
» | Slovenski geografski podatki na gaeaplus.siOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5013 (4022) | techfreak :) |
» | [Java] Zagon brez instalirane JaveOddelek: Programiranje | 1821 (1559) | noraguta |