Forum » Šola » Vloga za štipendijo
Vloga za štipendijo
mmmiha ::
Zanima me naslednje. Ta mesec sem oddal vlogo za državno štipendijo. Saj bi jo naj glede na moje izračune dobil. Vendar me zanima če bo sprejeta bom šele junja dobil štipendijo in to samo eno saj končujem srednjo šolo. Ali bodo vrnili oziroma upoštevali kdai sem oddal vlogo in mi bodo dali dve štipendiji še za mesec maj poleg junija? Ali ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Hvala za odgovor LP.. Miha..
Hvala za odgovor LP.. Miha..
St235 ::
Štipendijo začneš prejemat z izdajo odločbe, torej ko ti odobrijo štipendijo in ne ko oddaš vlogo. Glede na to da si zadnji letnik se tvoje šolanje zaključi že z junijem, tako da dvomim, da boš sploh kaj dobil. Ne vem točno za državno štipendijo ampak Zoizovo sem prejemal v zadnjem letniku samo do mature. Julij, august, spetember pa ne.
Dami ::
Štipendija (če bo odobrena) začne veljati z mesecem vložitve in do konca šolskega leta.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Ja enkrat naj bi te dobu XD seveda če bo odobreno... Kak dolg se pa čaka kaj na odobritev oddal sem 21.4. A je mogoče da do 10 maja dobim odločbo če je bila vloga odobrena ali ne?
No pa če sem prav informatrian je minimalna plača 562 neto in 734 bruto. In nato sem računal da za pridobitev štipendije potrebujem od 66 do 68% minimalne plače kar pomeni. Šolam se v oddaljenosti 12 km kar pomeni da moram gledati 66%?
Procenti
minimalne
plače
66% (499 evrov)
67% (492 evrov)
68% (484 evrov)
Koliko pa imamo na družinskega člana pa je razvidno iz otroških dodatkov, kjer piše v procentih povprečne bruto plače in znesek koliko je to. Torej sem prav izračunal? Imamo 476 evrov na družinskega člana to piše na otroških. A se še gleda kai druga pri pridobitvi štipendije?
Procenti
minimalne
plače
66% (499 evrov)
67% (492 evrov)
68% (484 evrov)
Koliko pa imamo na družinskega člana pa je razvidno iz otroških dodatkov, kjer piše v procentih povprečne bruto plače in znesek koliko je to. Torej sem prav izračunal? Imamo 476 evrov na družinskega člana to piše na otroških. A se še gleda kai druga pri pridobitvi štipendije?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mmmiha ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 495061 (8803) | MIHAc27 |
» | Štipendija v srednji šoliOddelek: Šola | 3626 (3097) | zakipaki |
» | Neodobrena štipendija in izredno šolanje?Oddelek: Šola | 3825 (3331) | St235 |
» | A je res štipendija samo do decembra?Oddelek: Loža | 2677 (1943) | St235 |
» | Štipendije (Zoisova in morebitne druge)Oddelek: Loža | 5594 (4146) | Volta |