» »

RADEON 9700 + VIA KT400 = PROBLEM ???

RADEON 9700 + VIA KT400 = PROBLEM ???

pajek ::

Tako preprosto me zanima:

1. Koliko od vas ima dotično kartico RADEON 9700:D - lahko je BUILD BY ATI ali pa POWERED BY ATI ( Hercules, Sapphire,Gigabyte...) ,ni važno RAZPIŠITE SE kako deluje z KOMBINACIJO "Via KT 400 čipovij" ?

2. Trenutno so na voljo KT400 od Gigybyte, Asus in Azza! Te plošče seveda podpirajo AGP 8X:D - samo tu nastane PROBLEM>:D , kajti NITI ENA od omenjenih PLOŠČ NAJ NEBI DELOVALA z RADEONOM 9700 na AGP 8X vodilu ;(.

Se vam kaj SANJA:\ , ima celo kdo OMENJENO kombinacijo KOMPONENT? , kajti no ni še čas za nabavo radeona 9700 pro - samo počasi bo tudi ta čas prišel ....

... torej na dan z informacijami :D ....

tenx....lp

ps /
Pa nemi rečt, da novga radeona vas ima malo, ali pa da je neumnost nabavljat ? - PRVA RUNDA PRI MLACOMU JE ŽE ZMANJKALA !!! ... torej ....
--- A M D ---

mich ::

Ja, jaz kupujem dotično kombinaciji s tem, da so pri Mlacomu dejali da plat ki potpirajo 8 AGP nimajo (razno na ceniku:D ).sem pa tudi ze bral, da so preblemi s tem vodilom ampak baje so krive grafikulje:| .

cekr ::

Dotična grafična kartica se odlično ujema s ploščo: MSI KT4 ULTRA - preverjeno!

Mr.B ::

Žal kaže da so težave z gk. Ampak jaz nebi nobenemu priporočal da kupuje plato , ki podpera 8x. Vsaj tolikom časa dokler intel ne izda plate ven. Namreč intel postavi oz. je postavljal AGP 8X standard in ne VIA.
Neuradno pa z ATI 9700 počakajte dober mesec in pol ., takrat naj bi količinsko prišle tudi v naše kraje take in podobne kartice , kot tudi brez pro končnjice.
Če pa hočete biti beta testerji pa vsaka vam čast za toliko denarja...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Malecky ::

Že veste kolko vam AGP8x sploh pomaga?

Ko boste izvedeli mi pa napišite če je bilo vredno sploh gledat za AGP8x...lp:D

ABX ::

... sej jih sploh ne zanima. Važno je da ima ATA500 AGP 16x in grafična 256 rama. To je bistvo!
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Thanatos ::

tako je
cifre so važne, jebi efekt :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18712284 (8820) mtosev
»

Radeon 9700 na Celeron 800 ...

Oddelek: Pomoč in nasveti
151599 (1420) Fury
»

Sapphire Atlantis Radeon 9500 Pro ali Enmic HIS Excalibur Radeon 9500 Pro?

Oddelek: Kaj kupiti
451842 (1359) falotXP
»

MSI KT400 & Radeon9700 pro

191379 (891) SuperHik
»

Radeon 9700 je zunaj (strani: 1 2 3 )

1297380 (4647) ||_^_||

Več podobnih tem