» »

V avtopralnici mi je posesalo ključe in denar kam se obrnit

V avtopralnici mi je posesalo ključe in denar kam se obrnit

;-) ::

Pozdravljeni
danes sem prav avto na eni ročni avtopralnici, potem še ga hočem posesat in mi je posasalo ključ od doma. Ločenega od ostalih sem mel namreč ker sem ravno pri prodaji avtomobila. Posesalo mi je tudi parkrat po 2€. Ker mamo nove ključavnice mi je ključar rekel da nemorem kar tako naredit ključa pri njem in da bi moral kontaktirat firmo ki izdeluje vrata da dobim kopijo, sem se odločil da kontaktiram lastnika pralnice. Poklical sem lastnika, se predstavil (pišem se isto kot župan tistega mesta) in povedal svoj problem, on pa mi je rekel: "Dober dan, jaz pa sem Zoran Jankovič in vaši ključi niso moj problem!" dodal je še da nima časa za skriti telefon in vrgel telefon dol.

Kaj mi je storiti? Al naj še 1x prosim lastnika da me pokliče ob praznenju vreč da bi vzel tisto vrečo in sam doma prebrskal ali kaj?

Zheegec ::

Jao, ti nikoli ne boš odnehal ane?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

noraguta ::

mah vrata zamneji , pol pa tož državo ker panti niso po opensource standaru delani, itak...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

galu ::

Idi do njega (lastnika avtopralnice), pa se tam zmeni.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

Ja kam

galu ::

Vejretno veš kje si danes avto pral, ali ne?
Tako to gre.

KoMar- ::

In zakaj nisi koga od zaposlenih poiskal na licu mesta? Mislim WTF... boh ve, kje so zdaj ti ključi...

noraguta ::

;-) je izjavil:

Ja kam

ja knemu dam
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

gzibret ::

Ti se mal hecaš...

Ključe dobiš tam, kamor jih je sesalec potegnil. Kako boš pa prišel do tam, pa ni treba spraševat po forumu.

Hint: Znajdi se.
Vse je za neki dobr!

Šimpanz ::

Matr si lipe. Če bi se to meni zgodilo bi takoj stopil do pingvina, ki je tam zaposlen in ga prosil za pomoč.

LuGi ::

Ni ti pomoči

Pingvina zaposlenega nimajo ker je ročna pralnica 24ur na dan, gospod ki jo ma pa mi ne vrjame oz. me je odpikal.

KoMar- ::

Hočeš reči, da je avtomatska pralnica brez osebja? Jah, potem pač še kliči in teži...

BALAST ::

Saj piše nekje, da sesaš na lastno odgovornost, tako da če ti bo kdo pomagal in upam še zaračunal najman 40EUR za tvojo malomarnost.

TOP ::

Po macolo domov in sprav se na sesalec.:))

Ziga Dolhar ::

;-), počasi bo dovolj tvojih "tem".

Opozorilo. Nadaljuj tukaj.
https://dolhar.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtopralnica in antena na avtu

Oddelek: Loža
263561 (2485) Tilen
»

Pranje avtomobila doma (strani: 1 2 )

7525406 (14938) radmannsdorf
»

Wap in lak/barva

201684 (1401) next3steps
»

Praske po pranju avtomobila

Oddelek: Na cesti
2414635 (13771) black ice
»

reči s katerimi se srečujete vsak dan....kaj vas moti?

292748 (2247) perci

Več podobnih tem