Forum » Omrežja in internet » Težava z internetom
Težava z internetom
turkx90 ::
Danes sem si na novo instaliral windows xp, imam pa en problem...normalno lahko brskam povsod na internetu, razen na strani od microsofta nemorem...in tudi msnja mi ne pusti instalirat(ko grem na stran stisnem prenesi, napise da stran ni dosegljiva).
Msn sem pobral tudi s partisa(msn installer) in spet se ne more povezat na njihov server...
Ima kdo kakšen nasvet?
Msn sem pobral tudi s partisa(msn installer) in spet se ne more povezat na njihov server...
Ima kdo kakšen nasvet?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
logout ::
Izgleda, kot da imaš piratsko verzijo windowsov z vgrajeno opcijo, da blokira dostop do Microsoft strani, verjetno zaradi preverjanja pristnosti. Lahko da je še več "bombončkov", to boš opazil kasneje...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9446 (6631) | klemenSLO |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3028 (2531) | ;-) |
» | messengerOddelek: Programska oprema | 1821 (1480) | vrtnyka |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8240 (4399) | neres |
» | Problemi z drajverji za Creative SB 128 PCI v Win2k!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (1016) | Lith |