Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire
HTC Desire
Bias ::
Poglej stran 7 in 8 v tej temi za nosilec. Avtopolnilec pa mora met micro usb priklop. Te pa prodajajo v vseh štacunah z dodatno opremo za telefone. Jaz sem mojega naročil prek ebay-a iz UK.
Ta polnilec je verjetno univerzalen? Torej bi ga lahko uporabljal tudi za mojo HD kamerco Camileo S20? Super zadeva :) hvala!
_Dejan_ ::
A je kdo rootal? Odkar sem rootal, lahko MMSe posiljam samo se, ko nisem povezan na wifi. Wifi je sicer lahko vklopljen, ampak ne sme biti povezan. Takisto ne morem sprejeti MMS, dokler sem povezan na wifi.
Nastavitve imam prave, vse deluje, ce imam wifi izklopljen oz nisem povezan v omrezje.
Imam rootanega nekaj dni(cca. 1 teden) in mislim datvoj problem ni problem rootanja ampak BUG v ROM-u...
Danes sem dobil paket v katerem so bile vikuiti dqc-160 folije, eno sem takoj nalepil na mojega Desire-a in moram reči da se odzivnost TS-a ni nič spremenilla/poslabšala, jaz sem zadovoljen in jo bom obdržal :D , če bi menjal za kakšno boljšo bi bila Vikuiti ARM-200...
Nekaj jih je še ostalo če koga zanima...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
MaTiCeK_ ::
A je kdo rootal? Odkar sem rootal, lahko MMSe posiljam samo se, ko nisem povezan na wifi. Wifi je sicer lahko vklopljen, ampak ne sme biti povezan. Takisto ne morem sprejeti MMS, dokler sem povezan na wifi.
Nastavitve imam prave, vse deluje, ce imam wifi izklopljen oz nisem povezan v omrezje.
Imam rootanega nekaj dni(cca. 1 teden) in mislim datvoj problem ni problem rootanja ampak BUG v ROM-u...
Kolk sem videl, si menda tudi ti o tem iskal pomoc na tujih forumih, ampak zaenkrat nobene prave resitve. Ni mi pa jasno, a tebi tudi prej ni delovalo posiljanje MMSov, ce si bil prikljucen na WiFi? Ker jaz sem to vceraj extra probal, preden sem rootal in je delovalo. Zdaj mi je pa tudi cudezo en mms poslal, ampak je bilo bolj nakljucje kot karkoli drugega. Nekdo je svetoval naj izbrisem username pri MMS APN in sem probal in je slo. Ampak samo enkrat, tako, da je bolj nakljucno.
Lahko pa je seveda bilo tudi nakljucje, da mi je pred rootanjem lepo poslal MMSe, ce sem bil prikljucen na WiFi, ampak v to dvomim, ker drugace bi to ze prej opazili oz bi se pisalo o tem.
Tomson ::
Bias:
Drugače za Desire je meni tale najbolj všeč:
Za 11? ga dobiš TUKAJ Je pa Car holder in polnilec dobiš zraven ...
Drugače za Desire je meni tale najbolj všeč:
Za 11? ga dobiš TUKAJ Je pa Car holder in polnilec dobiš zraven ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
@Tomson, a ga ti imaš enakega? Al sodiš po slikci? Sicer je kar ok, sam me zanima kako so kaj te "plastike" da ni na koncu ves zmajan in cenen...
Kolk sem videl, si menda tudi ti o tem iskal pomoc na tujih forumih, ampak zaenkrat nobene prave resitve. Ni mi pa jasno, a tebi tudi prej ni delovalo posiljanje MMSov, ce si bil prikljucen na WiFi? Ker jaz sem to vceraj extra probal, preden sem rootal in je delovalo. Zdaj mi je pa tudi cudezo en mms poslal, ampak je bilo bolj nakljucje kot karkoli drugega. Nekdo je svetoval naj izbrisem username pri MMS APN in sem probal in je slo. Ampak samo enkrat, tako, da je bolj nakljucno.
Lahko pa je seveda bilo tudi nakljucje, da mi je pred rootanjem lepo poslal MMSe, ce sem bil prikljucen na WiFi, ampak v to dvomim, ker drugace bi to ze prej opazili oz bi se pisalo o tem.
Takrat ko sem iskal pomoč na XDA forumu ni delalo zaradi BUG-a v HTC MMS aplikaciji in sicer MMS-ov ne morem poslati če imam stik sinhroniziran z outlookom, ker outlook avtomatsko doda presledek za kodo države. Klici in SMS-i delujejo BP če kontaktova številka vsebuje presledek, pravtako je na TyTnII(WM6.1) normalno isti kontakt deloval(klic, email, SMS, MMS). Ko sem kontakt na telefonu ročno popravil in odstranil presledek je delal normalno...
Na modaco forumu pa sem par dni nazaj napisal da mi po rootu ne delajo MMS-i ampak sem imel takra vklopljen WiFi(zadnji teden imam skos vklpoljenega), ne vem pa če je pred rootom bilo enako...
Z vklopljenim wifijem se mi zdi da mi je v tretje poslalo...
Lahko kdo ki nima rootan telefon vklopi wifi, se poveže in poizkusi poslati MMS?
Bias, ne sam ga nimam, glede na sliko, ceno in napisano, pa se mi zdi da je ok. Sam sem pa pred slabim letom naročil podobno zadevo za Blackberrya iz UK in lahko rečem da je zadeva super. Kvalitetno in okusno izdelana.
Iz UK v SLO pa včasih traja tri dni, včasih pa cel teden. Čisto odvisno ...
Iz UK v SLO pa včasih traja tri dni, včasih pa cel teden. Čisto odvisno ...
A je nasel kdo kaksno aplikacijo, ki zna streamat ogg audio. Zelel bi poslusat mariborski Radio City.
Sej ni bilo govora o denarju. Sicer pa za moje pojme 20EUR ni veliko za kvaliteten avto nosilec in polnilec ...
bajsibajsi ::
A kdo ve, ce je zraven tega tud sprej (voda)?
http://cgi.ebay.co.uk/Vikuiti-DQC-160-s...
http://cgi.ebay.de/1-x-Vikuiti-DQC-160-...
Zraven teh predvidevam, da sigurno ne. Glede na to, da jih je 6 za 2 funta. :)
http://cgi.ebay.co.uk/6-pack-Lcd-Screen...
@_Dejan_ A Vikuiti se nalima? Mislim ima prav lepilo gor?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
Ponavadi vsi ti univerzalni nosilci izgledajo kot nosilci za plazmo. Beri - they are huge and massive!
MonkeyHead ::
jaz sem ga nabavo teden dni nazaj in je čist vredu okoli je gobica povsod da se telefon ne popraska je pa res da zgledi malo bolj masivno
Ponavadi vsi ti univerzalni nosilci izgledajo kot nosilci za plazmo. Beri - they are huge and massive!
Tono tako.
Meni osebno niso všečni. Ne maram da moram z "drsniki" stisnit telefon, vedno sem imel original nosilec ki se popolnoma prilega telefonu in zadeva je najuporabnejša. Pač ko menjam telefon, kupim nov nosilec...
c00L3r ::
bajsibajsi je izjavil:
Zraven nobene ni spreja. Vzameš čistilo za steklo. Malo na krpo naškropiš, obrišeš aparat, obrišeš še s suhim delom in imaš čist ekran, pripravljen za namestitev folije.
Teh 6pack folij se izogibaj. Boš zelo razočaran.
Vikuiti nima lepila, ampak se nekako prisesa na telefonom. Vem pa da nima lepila, ker lahko folijo dol vzameš in z vodo opereš.
Lonsarg ::
Ne kupovat kar enih, kupi znamke, drugače lahko celo najebeš, pa ne boš mogel dol spraviti...
Invisible Shild je edini, ki sem ga sprobal in se dobi zraven stvar, z katero našpricaš protector preden ga napopaš. Potem pa traja ene 3 dni da vsi mehirčki izginejo, večje moraš seveda sam stran spraviti.
Invisible Shild je edini, ki sem ga sprobal in se dobi zraven stvar, z katero našpricaš protector preden ga napopaš. Potem pa traja ene 3 dni da vsi mehirčki izginejo, večje moraš seveda sam stran spraviti.
dmok ::
Tudi meni po rootanju ne deluje pošiljanje MMS pri vključenem Wifi. Se pa spomnim, da sem imel težave s pošiljanjem tudi pred tem, vendar ne vem če ravno v povezavi z Wifi.
d.
d.
JayKay:
Izgleda super, sam cena je pa res zasoljena ...
Izgleda super, sam cena je pa res zasoljena ...
dmok, kako si pa rootal, z tako metodo, ki samo superuser aplikacijo da v system, ali tako, da si celoten rom na novo nalozil in to tak, ki je rootan. Ce se gre po metodi, da se samo superuser.apk kopira v system folder nima kej biti narobe, nisem se pa pozanimal, kako tocno je pri Desiru to urihano trenutno.
dmok, kako si pa rootal
Rootal sem s pomočjo MoDaCo Rooting Guide, cel ROM na novo če se ne motim. Mi pa modaco.com danes ne deluje, pa ne vem ali je pri meni kaj narobe ali pa ne deluje stran.
d.
Meni dela, ja to si cel ROM dal na novo, pri nas za Milestone je bil bolj simple root, ko ni spremenil obstoječega ROMa. Če MMS sploh ne deluje je najbrž nastavljen narobe, če pa samo z vključenim WI-FIjem, gre pa za bug, oziroma ta ROM ne dela vredu z slovenskimi operaterji.
Ne vem pa kako si kar upate ROM dat en drug gor, brez da je še možnost backup narest, oziroma iti nazaj na prejšnega, kaj pa če bo treba v garancijo nest, jaz sem počakal, da je bilo možno backup stock ROMa narest, ne bom garancije tvegal, pa čeprav je samo 1 leto:) Sicer skoraj vedno je kasneje možno tak stock ROM od koga druzga dobit, ko se pojavi možnost backupa, ampak vseeno, jaz ne bi kar tako drug ROM nalagu brez možnosti iti nazaj, če bi šlo samo za root ni problema.
Ne vem pa kako si kar upate ROM dat en drug gor, brez da je še možnost backup narest, oziroma iti nazaj na prejšnega, kaj pa če bo treba v garancijo nest, jaz sem počakal, da je bilo možno backup stock ROMa narest, ne bom garancije tvegal, pa čeprav je samo 1 leto:) Sicer skoraj vedno je kasneje možno tak stock ROM od koga druzga dobit, ko se pojavi možnost backupa, ampak vseeno, jaz ne bi kar tako drug ROM nalagu brez možnosti iti nazaj, če bi šlo samo za root ni problema.
dmok, sej o tem sem spraseval. Pri meni je isto, pa tudi _Dejan_ je omenjal ta bug. Ko ga unrootas pa spet deluje. Zaenkrat mi je root bolj fajn, kot MMSi. Na wifiju sem itak samo doma, vecinoma ze 2 leti posiljam samo maile. MMSe pa uporabljam v trgovini, ko se ne morem odlocit med eno in drugo stvarjo pa rabim mnenje.
Nedeluje pa tudi sprejemanje MMSov z wifi on, ampak dobis pa vsaj sporocilo, da je MMS v prihodu, pa ga telefon ne more zloudat. Ko izklopis wifi potem gre.
Ni perfektno, ampak je boljse kot nic.
Nedeluje pa tudi sprejemanje MMSov z wifi on, ampak dobis pa vsaj sporocilo, da je MMS v prihodu, pa ga telefon ne more zloudat. Ko izklopis wifi potem gre.
Ni perfektno, ampak je boljse kot nic.
Mi lahko prosim en z nerootanim Desirom in delujocimi MMS preveri sledece:
Menu - Settings - About phone - Software information in preveri Baseband version
Moj ima po rootanju 32.30.00.28U_4.05.00.11
Menu - Settings - About phone - Software information in preveri Baseband version
Moj ima po rootanju 32.30.00.28U_4.05.00.11
Je ob nakupu tega aparata (pri Mobitelu) baterija v zaprti vrecki/foliji ali brez vrece?
edit/
In ostali? Sprasujem ker je bila baterija kar tako v skatli brez vsakrsne zascitne folije.
edit/
In ostali? Sprasujem ker je bila baterija kar tako v skatli brez vsakrsne zascitne folije.
Zgodovina sprememb…
urosh ::
Zdravo.
Imam eno vprašanje. In sicer je nerootan telefon (v se kot v originalu) in dogaja se mi sledeče. Če imam vklopljeno mobilno povezavo (preko edge) potem sem v tem času nedosegljiv. Se komu dogaja enako? Takoj, ko pa izklopim povezavo pa priletijo smsi, da me je v času nedosegljivosti nekdo klical... Sem pa na mobitelu. Sem se okrog tega pogovarjal z @c00L3r in pravi, da njemu na simobilu dela čistno normalno - prekine povezavo in zazvoni telefon. Sem probal še, da imam vklopljeno povezavo in pokličem ven, pa lepo prekine povezavo, pogovor gre in nato vzpostavi nazaj. Najlepše bi bilo, če bi se povezava vzpostavila avtomatsko, preverili bi se emaili in bi se povezava lepo sama prekinila (nokia style :).
Sedaj pa me zanima če je to kaka mobitel finta ali se da to kje vklopiti/izklopiti?
lp
Imam eno vprašanje. In sicer je nerootan telefon (v se kot v originalu) in dogaja se mi sledeče. Če imam vklopljeno mobilno povezavo (preko edge) potem sem v tem času nedosegljiv. Se komu dogaja enako? Takoj, ko pa izklopim povezavo pa priletijo smsi, da me je v času nedosegljivosti nekdo klical... Sem pa na mobitelu. Sem se okrog tega pogovarjal z @c00L3r in pravi, da njemu na simobilu dela čistno normalno - prekine povezavo in zazvoni telefon. Sem probal še, da imam vklopljeno povezavo in pokličem ven, pa lepo prekine povezavo, pogovor gre in nato vzpostavi nazaj. Najlepše bi bilo, če bi se povezava vzpostavila avtomatsko, preverili bi se emaili in bi se povezava lepo sama prekinila (nokia style :).
Sedaj pa me zanima če je to kaka mobitel finta ali se da to kje vklopiti/izklopiti?
lp
urosh sem še malo naprej testiral in ugotovil sledeče:
-če je samo vzpostavljena povezava EDGE povezava, potem gre sprejemat klice
-če se ravno takrat nekaj prenaša preko povezave, je telefonska nedosegljiva
-če si na 3G povezan, se to naj ne bi dogajalo (še nisem preveril)
O tem debatirajo tukaj. Če sem prav preletel temo, je tehnična omejitev omrežja GSM/EDGE, da ne moreš imeti istočasno klica in prenosa podatkov. V tej temi govorijo tudi o tem, da so poskušali brskat z drugimi telefoni in so prav tako med tem časom bili nedosegljivi. Tudi uradni odgovor od HTC suporta je prilepljen.
Tako ni težava vezana na telefon, . Se pa mogoče pogosteje opazi, če se veliko koristi EDGE povezava.
Naj še kdo drug preveri klicat na svoj telefon med tem ko je povezan na EDGE in med tem ko se mu dejansko neka stran nalaga v brskalniku...
O tem debatirajo tukaj. Če sem prav preletel temo, je tehnična omejitev omrežja GSM/EDGE, da ne moreš imeti istočasno klica in prenosa podatkov. V tej temi govorijo tudi o tem, da so poskušali brskat z drugimi telefoni in so prav tako med tem časom bili nedosegljivi. Tudi uradni odgovor od HTC suporta je prilepljen.
"Thank you for contacting us. In regards to the 2G connection, We can confirm that 2G connection is the same all over the world and there are no phones that allow you to connect to the internet and receive calls or sms in the same time, unless the network force the internet to stop and let the calls come through. This is not a limitation of the phone but a limitation of the network that doesnt let the calls come through. This is a phone that if used in a 3G area will allow you to receive and make call while browsing the net. If used in a 2G area,like your case,will be up to the network wether you can or not connect to the internet and still getting calls or sms. I trust that this resolves your query, please do not hesitate to contact us again if required. Thank you for contacting HTC."
Tako ni težava vezana na telefon, . Se pa mogoče pogosteje opazi, če se veliko koristi EDGE povezava.
Naj še kdo drug preveri klicat na svoj telefon med tem ko je povezan na EDGE in med tem ko se mu dejansko neka stran nalaga v brskalniku...
Zdaj sem naredil še test na sestrinem telefonu. Ima pa Sony Erricsson c510. Odprl sem brskalnik in dal nalagat youtube. Poskušal sem jo poklicat in je bila nedosegljiva.
To je res, da na EDGE gre samo ena stvar hkrati, samo meni vedno klic ali SMS lepo prekine data povezavo, da se izvrši, potem se pa nazaj data povezava(EDGE) vzpostavi. še nisem bil nedosegliv, sprobano na Nokia E90, Xperia X1 in sedaj na Android Motorola Milestone. To me pa sedaj res zanima, nemalo nazaj sem zasledil nekoga, ki je trdil da je isto nedosegliv in sicer na iPhonu. Kaj je to potem odvisno od mobitela do mobitela al kako? Povezan sem namreč na EDGer 24/7, tak da bi opazik morebitno nedoseglivost, pa tudi če bi se to pogosto dogajalo, bi že kdaj bila debata o tem.
urosh ::
Jup. Točno to sem ugotovil, ko sem prej malo natančneje testiral ta hec. Se pravi, da mi ta opcija nebo ok...
Tak da se zaenkrat vračam k vklopi/izklopi... noben ni odgovoril, ce ima kak info okrog auto connect/disconnect.
Lp
Tak da se zaenkrat vračam k vklopi/izklopi... noben ni odgovoril, ce ima kak info okrog auto connect/disconnect.
Lp
Pesimist ::
urosh sem še malo naprej testiral in ugotovil sledeče:
"Thank you for contacting us. In regards to the 2G connection, We can confirm that 2G connection is the same all over the world and there are no phones that allow you to connect to the internet and receive calls or sms in the same time, unless the network force the internet to stop and let the calls come through. This is not a limitation of the phone but a limitation of the network that doesnt let the calls come through. This is a phone that if used in a 3G area will allow you to receive and make call while browsing the net. If used in a 2G area,like your case,will be up to the network wether you can or not connect to the internet and still getting calls or sms. I trust that this resolves your query, please do not hesitate to contact us again if required. Thank you for contacting HTC."
Tezava je vsekakor vezana na telefon. Zato ker HTC dela telefone z tako zanic sprejemom, da te srat pritisne. Moja Nokija ima 3G kjekoli grem. HTC Desire pa samo na prostem dobi kaj vec kot Edge. V zgradbah z debelejsimi stenami se vcasih samo Gprs lovi.
Problem z vsemi HTC made telefonami, baje. Jaz definitivno ne kupim vec nic od HTC.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Če uporablaš internet povezavo 24/7 boš itak tako kot jaz vedno na EDGE, ker je UMTS požrešen, jaz sem sicer na Xperiji(HTC made) kjerkoli ko sem se odločil 3G lovit dobil, res pa je da ne živim bogu za ritjo:)
Pesimist ::
Sej jaz tudi ne. Doma imam se dve nokiji in dobena, res dobena nima problemov z sprejemom. HTC pa je totlani poraz, kaj se tega tiče.
Ko se oknu približam pa dobim 3G/H znak in utripa. Na balkonu mi je speedtest izmero 350kB/s downz Hjem dvema crticama.
Ko se oknu približam pa dobim 3G/H znak in utripa. Na balkonu mi je speedtest izmero 350kB/s downz Hjem dvema crticama.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Jaz sem na iPhonih opazoval enake tezave. Ce sem bil na edgu, nisem bil dosegljiv za klice. Na Desiru se mi do sedaj se ni to zgodilo. Sem na Mobitelovem omrezju.
Kdo ve kje dobiti kaj podobnega, (a ne usnjenega) kot je http://cgi.ebay.co.uk/HTC-Desire-Google... ?
Nekaj preprostega da ni "masivno", a se vedno nudi solidno zascito. Se najbolje bi bilo, da bi bila vsaj ena stranica utrjena (npr. zunanji nivo plastificiran) za zascito pred morebitnimi fizicnimi poskodbami zaslona.
/edit
http://cgi.ebay.co.uk/LUXURY-BLACK-SLIP...
http://cgi.ebay.co.uk/Twin-Pack-Suede-C...
Ce sem prav razumel, spodnja dva nista usnjena, a ne?
http://cgi.ebay.de/Orig-Bubble-Slim-Cas...
http://cgi.ebay.de/Silver-Track-Tasche-...
Nekaj preprostega da ni "masivno", a se vedno nudi solidno zascito. Se najbolje bi bilo, da bi bila vsaj ena stranica utrjena (npr. zunanji nivo plastificiran) za zascito pred morebitnimi fizicnimi poskodbami zaslona.
/edit
http://cgi.ebay.co.uk/LUXURY-BLACK-SLIP...
http://cgi.ebay.co.uk/Twin-Pack-Suede-C...
Ce sem prav razumel, spodnja dva nista usnjena, a ne?
http://cgi.ebay.de/Orig-Bubble-Slim-Cas...
http://cgi.ebay.de/Silver-Track-Tasche-...
Zgodovina sprememb…
bajsibajsi je izjavil:
Ni nobenega spreja zraven, niti ni potreben. Stran katera se prilepi na zaslon se očisti z valjčkom ki se uporablja za odstranjevanje mačjih/pasjih dlak in splahne pod vodo, nato se nalepi nazaj kot da bi bila nova(preverjeno) :D Kolikor vem nima lepila ampak je neka druga zadeva kot da bi statika prilepila folijo na zaslon oz nekaj podobnega...
BTW nekaj Vikuiti DQC-160 za Desire imam viška :D
dmok, kako si pa rootal, z tako metodo, ki samo superuser aplikacijo da v system, ali tako, da si celoten rom na novo nalozil in to tak, ki je rootan. Ce se gre po metodi, da se samo superuser.apk kopira v system folder nima kej biti narobe, nisem se pa pozanimal, kako tocno je pri Desiru to urihano trenutno.
Kot je bilo povedano se Desire/Legend ne da drugače rootat kot z drugim ROM-om ker ko je sistem prišgan nimaš pravic za pisanje v system, boot ... Tudi po rootu nimaš pravic za pisanje v system particijo tako da moraš vse aplikacije ki morajo imeti kakšno novo datoteko v /system "pushat" datoteke preko system recovery...
Sej unrooa je simpl :D samo flashaš original HTC ROM in je aja če imaš mobitelov telefon pol si naje*** ker ni mobitelovega roma na voljo(tiste dve dodatne aplikacije), če pa imaš original HTC telefon pa ni panike :D ...
Sej jaz tudi ne. Doma imam se dve nokiji in dobena, res dobena nima problemov z sprejemom. HTC pa je totlani poraz, kaj se tega tiče.
Tak rezultat je dober za HSDPA kar je okoli 3000kbps(3Mbit) jaz osebno ko sem v lj testiral 7.2Mbit USB modem nameril cca. 300-320kB/s je pa odvisna tvoja hitrost od obremenjenosti omrežja, torej več vas uporablja na istem repetitorju/sprejemniku interent počasneje vam bo deloval internet...
BladE_ ::
Sej unrooa je simpl :D samo flashaš original HTC ROM in je aja če imaš mobitelov telefon pol si naje*** ker ni mobitelovega roma na voljo(tiste dve dodatne aplikacije), če pa imaš original HTC telefon pa ni panike :D ...
Kje si ti videl, da je gor naložen Mobitelov software? Software je enak z razliko tistih dveh aplikacij, ki se jih lahko dodatno naloži(na servisu seveda, če sta ti tako pomembni)...
LP
Kje si ti videl, da je gor naložen Mobitelov software? Software je enak z razliko tistih dveh aplikacij, ki se jih lahko dodatno naloži(na servisu seveda, če sta ti tako pomembni)...LP
Katerih dveh aplikacij ? Se ne spomnim, da bi imel kaj naloženega in se mi zdi da sem dobil čisto generičen firmware.
d.
Kje si ti videl, da je gor naložen Mobitelov software? Software je enak z razliko tistih dveh aplikacij, ki se jih lahko dodatno naloži(na servisu seveda, če sta ti tako pomembni)...
LP
Ravno o tem je govora. ČE bo rootal telefon bo izgubil ti dve aplikaciji, ki jih ne bo mogel nazaj naložiti, če bo hotel nesti telefon v garancijo. Kaj bo nesel telefon na servis ker nekaj ne dela ok in bo rekel pa prosim naložite mi tisti dve mobitelovi aplikaciji??? Mislim da na servisu niso tako neumni in bodo takoj pogledali stanje softwarea na telefonu.
BTW tiste dve aplikacije niso naložili v servisu ampak v tovarni, ker telefoni so originalno zapakirani ko jih kupiš, brez da ga odpakiraš pa ne moreš vstaviti baterije...
BladE_ ::
Hehe.... govoriš bedarije... Če ponastaviš telefon na tovarniške nastavitve se tisti dve aplikaciji zbrišeta!!! Ponastavi ga pa lahko vsak in s tem ne izgubi garancije!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18131 (11541) | Scaramouche |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30792 (19150) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30718 (24881) | leiito |
» | HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23826 (15655) | CaqKa |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17184 (11993) | cucolino |