Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
PaJo ::
Linke je sedaj preprosteje za dodajat, enostavno napiše besedilo, ko končaš označiš želeni del besedila in pritisneš gumb za link, v pojavnem oknu vneseš link in je to to
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
d'Regi ::
Hoj!
Ali bi se dalo narediti kakšen bolj temen stil (kot star ST npr.)? Se mi zdi, da bi bilo veliko bolj prijetno za oči.
Predlog pač.
Lp
Ali bi se dalo narediti kakšen bolj temen stil (kot star ST npr.)? Se mi zdi, da bi bilo veliko bolj prijetno za oči.
Predlog pač.
Lp
OmegaBlue ::
je .. že .. beri zgoraj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
al3s ::
Nisem bral celotnega posta za nazaj tako da nevem če je to že kdo omenil.
Vglavnem dejte spremenit barvo na kakšno bol bledo pa font pomanjšajte pri zgodovini sprememb, ker nima smisla da je vse skupaj tako veliko.
Poglejte:
Vglavnem dejte spremenit barvo na kakšno bol bledo pa font pomanjšajte pri zgodovini sprememb, ker nima smisla da je vse skupaj tako veliko.
Poglejte:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: al3s ()
Ziga Dolhar ::
Primoz, colapsabilna zgodovina sprememb, perhaps? :) Po defaultu skrita.
https://dolhar.si/
krneki0001 ::
Kaj pa brisanje zasebnih sporočil? Jst bi recimo stare rad pobrisal, ker jih je preveč.
CaqKa ::
Asus eee PC
OmegaBlue se obnaša, kot bog.. v stilu: "jaz vam lahko zbrišem če mi ne paše.. po mili volji"
če folk poda kaj je napisal na svoj blog.. proti kateremu členu pravil je to?
če je pisanje bloga smatrano kot storitev, potem pač v skladu z 17. in 18. členom pravil tisti post forkaš v male oglase...
maš pa tuki še yohana ki je naredil podobno pa se noben nič ne buni: Google razkril svoje drobovje
OmegaBlue se obnaša, kot bog.. v stilu: "jaz vam lahko zbrišem če mi ne paše.. po mili volji"
Dajmo se nekaj zmenit. Če že popate linke na svoj blog dajte besedilo sem oz. vsaj bistvene stvari (ostali bluzi lahko ostanejo tam) povezavo pa naflikajte na konec. Tole kar zdej počnete je nič drugega kot reklamiranje (pa čeprav je stran osebna) in lahko mile volje samo poradiram.
če folk poda kaj je napisal na svoj blog.. proti kateremu členu pravil je to?
če je pisanje bloga smatrano kot storitev, potem pač v skladu z 17. in 18. členom pravil tisti post forkaš v male oglase...
maš pa tuki še yohana ki je naredil podobno pa se noben nič ne buni: Google razkril svoje drobovje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
O tem sem napisal tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
njok ::
A bi bilo možno puščici spremeniti v "naprej"/"nazaj" ali mogoče samo povečati klikabilno površino? (primer)
LeXani ::
Fajn bi blo, da bi nek naredl glede tega ja. Vsaj okrogle cifre da bi ble not (10,20,30..), če veste kaj mislm.
Čas prve prijave 04.11.2005
R33D3M33R ::
Avtomatska pretvorba povezav je zelo super zadeva, ampak a bi se dalo dodati feature, kjer bi sistem avtomatsko pobral title strani na katero link kaže. V mnogih primerih, bi izpadlo precej bolje kot sedaj. Vem pa da je to že obstajalo na forumu. V primeru, da stran ni dosegljiva ali pa nima nastavljen title pa naredi isto kot sedaj.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
bluefish ::
pri Iskanju po avtorju bi lahko dali možnost "Uporabnik je avtor teme", kot je bilo pri starem ST.
X-shift ::
Sam sem se spravil zraven in naredil legacy.css!
Temelji v grobem na podobi starega slo-tech videza s to razliko, da nisem spreminjal ničesar v sami css kodi, kar bi spremenilo obliko foruma. Za osnovo sem vzel black.css stil, kateri se že uporablja na novem forumu. Spremembe sem izvedel "v grobem". To pomeni, da ne do potankosti ampak tiste bistvene stvari s katerimi se največ ob uporabi foruma uporabnik srečuje.
Download na povezavi: http://rapidshare.com/files/123896924/l...
Lahko pošljem tudi na mail.
Potem pa še en predlog glede samega layouta:
Osebno se mi zdi podvojeno ime teme nepotrebno in bi iz layouta odstranil podvojeno ime teme na katero kaže puščica "drugič".
Temelji v grobem na podobi starega slo-tech videza s to razliko, da nisem spreminjal ničesar v sami css kodi, kar bi spremenilo obliko foruma. Za osnovo sem vzel black.css stil, kateri se že uporablja na novem forumu. Spremembe sem izvedel "v grobem". To pomeni, da ne do potankosti ampak tiste bistvene stvari s katerimi se največ ob uporabi foruma uporabnik srečuje.
Download na povezavi: http://rapidshare.com/files/123896924/l...
Lahko pošljem tudi na mail.
Potem pa še en predlog glede samega layouta:
Osebno se mi zdi podvojeno ime teme nepotrebno in bi iz layouta odstranil podvojeno ime teme na katero kaže puščica "drugič".
noella ::
jaz bi pa vprašala, kako si lahko naštimam avatar, podpis in ostalo? v nastavitvah nikjer ni teh okenčkov... a mi pomaga kdo plis :)
avatarja na ST še dolgo ne boš videla. Na splošno pa nastavitve na prenovljenem ST še niso omogočene. Če želiš kaj nastavljati, potem v meniju na levi strani strani izberi Star S-T in tam uporabi nastavitve.
Sem že napisal da bi mogla biti zgodovina sprememb pol manjša in druge barve...nekdo je omenil colapsabilno varianto samo se mi zdi, da tle ni potrebe za to, ker me ne briga kolikokrat je nekdo spremenil odgovor, me pa moti to da berem posamezne poste in nehote tudi zgodovino sprememb.
in nehajte utrujat s temi avatarji ker so itak jajca in samo motijo...še to generično slikco lahko umaknete oz. pomanjšate. Vesel pa sem, da ni userbarjev(tiste slikce v podpisu xp user, linux fan...in ta jajca) vsaj na slo-techu.
MrStein ::
Če že so, dajte uporabniku možnost, da ih izklopi.
... potem pa dobiš v forumu odgovor tipa "piše v mojem avatarju/podpisu/baru/..."
(kar se preprosto reši tako, da s klikom na ime avtorja greš na njegov opis, kjer so omenjene zadeve prikazane)
... potem pa dobiš v forumu odgovor tipa "piše v mojem avatarju/podpisu/baru/..."
(kar se preprosto reši tako, da s klikom na ime avtorja greš na njegov opis, kjer so omenjene zadeve prikazane)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Saj se jih da izklopit.
gumby ::
Izklop prikaza podpisov je zelo dobrodošla opcija... kar naenkrat postane forum pregleden
my brain hurts
nevone ::
Predlagam, da se v statistiki ne upošteva Lože. Za ložo naj bo posebna statistika. Ker eni so recimo čist "normalni" samo pač radi štejejo, ali gugajo slončke, ampak v skupni statistiki je potem to videti kot da jih ne zanima drugega kot Loža. Loža je res tak oddelek za sprostitev in bi po moje moral biti izvzet iz splošne statistike posameznika. Sodelovanje v Loži bi moralo biti prikazano posebej.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
LeXani ::
Predlagam, da bi naredili možnost izpisa tem po različnih kriterijih (št.ogledov, št.sporočil) in ne samo po datumu.
Čas prve prijave 04.11.2005
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeXani ()
* Matej Kovačič :: danes ob 10:43
* oznake: N/A
tole je del pri novicah v glavi...
lahko bi tem oznakam dali kak pomeni, ali pa jih enostavno odstranli.. tako kot je sedaj ko imajo novice oznako N/A je pač glupo in brez vrednosti.
* oznake: N/A
tole je del pri novicah v glavi...
lahko bi tem oznakam dali kak pomeni, ali pa jih enostavno odstranli.. tako kot je sedaj ko imajo novice oznako N/A je pač glupo in brez vrednosti.
poweroff ::
Kolikor vem so oznake v neki beta fazi. Jaz sicer nekaj vidim, ampak se tisto potem pri objavi ne izpiše.
sudo poweroff
racunalnicar ::
jst bi pa lepo prosu, da dokončate nov slo tech, saj ni linka za članke, nastavitev ne moreš spreminjat...
Mene pa zanima, če se da narediti tisto variacijo "user votinga" o kateri smo že enkrat govorili. Torej, da lahko nekoga označiš s + ali -. Oznaka bi veljala samo pri tebi, ko bi pregledoval forum. Tisti uporabnik bi bil potem recimo zeleno (+) ali pa rdeče (-) obrobljen avatar, da bi takoj vedel pri čem si pri kateremu uporabniku.
blackbfm ::
A se že da skenslat une novice zgori? Ker jih ne prenesem. Kdo je to notr daju, fak, res loh rečem sam fak. Sploh pa se novice lepo prebere ko prideš na stran, nevem zakaj je potrebno tist gor tlačit in težit. Pa ne mi rečt da se ne odpira, kadarkol grem mim na zavihke al pa karkol se odpira. To je pa res kriza. Vse je kul pa ok, samo tole..neki bo treba narest glede tega.
Če je že to nemogoče narest, potem naredte vsaj da se novice scrollajo al pa neki, k ta težeč in moteč popup je za popizd*t.
Če je že to nemogoče narest, potem naredte vsaj da se novice scrollajo al pa neki, k ta težeč in moteč popup je za popizd*t.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
xeon ::
zadnje čase se mi zdi, da google bolje najde teme v slo-techu kot sam slo-techov iskalnik, torej, zakaj ne bi v slo-tech vgradili googlov iskalnik?!
ä
Ä
Ä
Motiti se je človeško.
ä
Ä
Dajte to že enkrat popraviti ;)
V predogledu še prav prikaže, pri pošiljanju pa se mali umalut spremeni v tole zadevo s tildo.
(to pa pišem kot hitir odgovor, da vidimo če tu tudi ne dela)
Ä
Dajte to že enkrat popraviti ;)
V predogledu še prav prikaže, pri pošiljanju pa se mali umalut spremeni v tole zadevo s tildo.
(to pa pišem kot hitir odgovor, da vidimo če tu tudi ne dela)
Motiti se je človeško.
Aha, tudi ne.
Motiti se je človeško.
El Nino ::
Jaz bi bil za to, da bi se naredilo en sistem za delit 'reputation', recimo, da bi mel zraven gumbka 'citiraj' v zg. desnem kotu posta še en gumb kao 'rate' in bi nato izbral pozitiven ali negativen 'rep'. Pod tistim pa da bi blo potem število +ov oz. nekaj takega. Bi po tem takoj vedel, kdo je resen in kdo ne.
LP
LP
imagodei ::
Tole se vodstvu slo-techa poskuša "prodat" že lep čas, pa brez uspeha.
Jaz bi bil zadovoljen, če bi imel shit-can oz. črno listo, pa bi na podlagi moje liste slo-tech sfiltriral največje izrodke domišljije.
Jaz bi bil zadovoljen, če bi imel shit-can oz. črno listo, pa bi na podlagi moje liste slo-tech sfiltriral največje izrodke domišljije.
- Hoc est qui sumus -
V hitrem odgovoru omogočite, da požre blockquote tag. Da ne sprejme nobenega HTMLja je čisto brezveze.
lprelesn ::
Pozdravljeni !
Mene malce moti, ker niso naredili rubriko : ( nudim/iščem delo ) na glavni sprednji strani Slo-Techa ! ....če hoče nekdo, ki bi rad uporabil to rubriko najti, je zelo težko.Namreč iskalec mora najti prvo
1. omrežni svet
2.izdelava spletišč
3.nudim/iščem delo
?!!
Mislim, da bi avtorji te spletne strani oz. njihovi vzdrževalci morali (za to) malce bolj pregledno narediti kot npr. --mali oglasi-- na levi strani Slo-techa, ker je to sorodna tema v kolikor je tudi vsem oglaševalcem znano !
+ tega mislim, da bi bil ogled tega topica veliko bolj obiskan s strani obiskovalcev , seveda pa bi morali biti določeni pogoji kot pri--mali oglasi--
Upam da bodo vzdrževalci te spletne strani malo razmislili o tem predlogu , drugače pa se mi zdi stran Slo-tech ena izmed boljših na domačih tleh, če ne celo 1. !
Lp, in upam na ugoden razplet !
Mene malce moti, ker niso naredili rubriko : ( nudim/iščem delo ) na glavni sprednji strani Slo-Techa ! ....če hoče nekdo, ki bi rad uporabil to rubriko najti, je zelo težko.Namreč iskalec mora najti prvo
1. omrežni svet
2.izdelava spletišč
3.nudim/iščem delo
?!!
Mislim, da bi avtorji te spletne strani oz. njihovi vzdrževalci morali (za to) malce bolj pregledno narediti kot npr. --mali oglasi-- na levi strani Slo-techa, ker je to sorodna tema v kolikor je tudi vsem oglaševalcem znano !
+ tega mislim, da bi bil ogled tega topica veliko bolj obiskan s strani obiskovalcev , seveda pa bi morali biti določeni pogoji kot pri--mali oglasi--
Upam da bodo vzdrževalci te spletne strani malo razmislili o tem predlogu , drugače pa se mi zdi stran Slo-tech ena izmed boljših na domačih tleh, če ne celo 1. !
Lp, in upam na ugoden razplet !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lprelesn ()
v oknu za Hitri odgovor bi bilo lahko na voljo vsaj nekaj osnovnih gumbov za oblikovanje oz. vstavljanje elementov - recimo vstavljanje linka, slike, citat,...
Potem ni več hitri odgovor ;)
To je res, vendar pa tisti trije ali štirje gumbi ne bi škodovali.
Tako ima recimo Neowin pri hitrem in polnem odgovoru:
Je pa res, da ima polni več funkcij in je tako razlika res opazna.
Tako ima recimo Neowin pri hitrem in polnem odgovoru:
Je pa res, da ima polni več funkcij in je tako razlika res opazna.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: STASI ()
Zakaj ni več hitri ?
Saj ne rabiš onih funkcij uporabit.
Ča pa jih potrebuješ, pa jih imaš pri roki. Hitreje, kot pa če greš v polni odgovor.
Saj ne rabiš onih funkcij uporabit.
Ča pa jih potrebuješ, pa jih imaš pri roki. Hitreje, kot pa če greš v polni odgovor.
Motiti se je človeško.
PaX_MaN ::
Heh, sem ravnokar hotel predlagati enako. :)
Tale hitri odgovor je fajn, ker dejansko vidiš zadnji post in ti ni treba skrolati dol, kot moraš pri "pravem" odgovoru.
Tale hitri odgovor je fajn, ker dejansko vidiš zadnji post in ti ni treba skrolati dol, kot moraš pri "pravem" odgovoru.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
hamax ::
Se strinjam, da naj se navadni odgovor spremeni v hitrega. Ampak ne na ta nacin, kot je sedaj hitri ampak z ajaxom.
Klikes gumb odgovori in se spodaj nalozi forma. Se najbolje bi bilo, ce ne bi bila preloaded.
Klikes gumb odgovori in se spodaj nalozi forma. Se najbolje bi bilo, ce ne bi bila preloaded.
Juhej, končno. Sicer sem si sam želel le osnovne HTML zmogljivosti, ampak tole bo tudi dobro :D
zakaj kdo od odg. ne odgovori na moje vprašanje ?!
odgovarjajo očitno samo posredno in to tako da verjetno niti ne opaziš.. pač ni odnosa do uporabnikov.
Nova anketa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522741 (286) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39480 (31825) | Mavrik |