Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
Poldi112 ::
Glede ignore funkcije, to bi se super rešilo s par avatarji - recimo troll, spam in dork. Označiš si kateri so tisti osebki, ki spadajo v katero kategorijo, in potem takoj vidiš kateri posti izstopajo (tako kot sedaj izstopajo posti tajne policije).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
gregy ::
RSS za določeno kategorijo na forumu?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
PaX_MaN ::
Lepo bi bilo, če bi tiste "HTML oznake" spremenili v "point&click" (ala phpBB), namesto sedanjega tečnega vpisovanja v novo okno, ki se ga sploh ne moreš znebiti.
MrStein ::
To je predlog in vprašanje ...
Kako moderatorja opozoriti na kako kršitev ? Ker dvomim, da čist vse preberejo, pri tem prometu ;)
Eni forumi imajo pri vsakem sporočilo gumb "opozori moderatorja", kar se mi zdi zelo priročno.
Kak je to tu rešeno ? ZS moderatorju ?
Predlog pa je seveda uvedba omenjenega gumba (razen če že obstaja kaka rešitev).
Kako moderatorja opozoriti na kako kršitev ? Ker dvomim, da čist vse preberejo, pri tem prometu ;)
Eni forumi imajo pri vsakem sporočilo gumb "opozori moderatorja", kar se mi zdi zelo priročno.
Kak je to tu rešeno ? ZS moderatorju ?
Predlog pa je seveda uvedba omenjenega gumba (razen če že obstaja kaka rešitev).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
OmegaBlue ::
Najlažje tako da mu pišeš na ZS ali kot je zadnje čase trend prijaviš v pritožbe. Prijavljanje je bilo nekaj na pol narejeno (kot se spomnim) a stvar izgleda ne bo prišla v javno uporabo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
imagodei ::
Bi blo pa fino, če bi bila sporočila oštevilčena - glede na to, da si lahko vsak nastavi svoj pogled oz. koliko sporočil na stran hočeš, je pri sklicevanju na neko sporočilo jako nerodno opredelit, za katero gre. Po številki strani sploh ni nujno, da boš prav povedal, po datumu in uri tudi ni praktično...
- Hoc est qui sumus -
Bom predlagal ;)
StratOS ::
Tudi notranja referenca na določen post bi lahko bila potem specificirana in ne samo na koncu (mesto=konec) pri linkanju.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
El Nino ::
Za pohvale ni neke posebne teme, zato napišem kar tukaj.
1.) mailing sistem spet dela (thumbs up)
2.) a ste slučajno vklopili kakšno filtriranje prispevkov? Ker ko sem hotel v nakladalnici postat en prispevek s samo 3x (saj je nakladalnica) mi je ven vrglo tisto famozno stran 'nimate dostopa'?
Vsekakor pohvale!
1.) mailing sistem spet dela (thumbs up)
2.) a ste slučajno vklopili kakšno filtriranje prispevkov? Ker ko sem hotel v nakladalnici postat en prispevek s samo 3x (saj je nakladalnica) mi je ven vrglo tisto famozno stran 'nimate dostopa'?
Vsekakor pohvale!
Loki ::
ko napises naslov teme, bi bilo lepo, ce bi s tab skocil direkt v okno za pisanje (sporocila), namesto da cikla najprej med vsemi knofi in sele potem na to okno.
I left my wallet in El Segundo
Hja pri odgovoru in orodnih vrsticah predvsem za Italic se vnese HTML koda
Hja, pa še po uspelem postu bi bilo najbolje priti do zadnjega bookmarka posta, torej končnega.
Kot so predhodniki že povedali, bi bilo smiselno dodati tudi fast toolbal za hitri odgovor.
<em> ...</em>katera pa ni podprta pri checku posta, torej ali zamenjate
<em>z
<i>
Hja, pa še po uspelem postu bi bilo najbolje priti do zadnjega bookmarka posta, torej končnega.
Kot so predhodniki že povedali, bi bilo smiselno dodati tudi fast toolbal za hitri odgovor.
ble
Meni
Meni
<em>dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Khem, sem se zatipku, problem je z
ki ni podprt pri subclassing selekcije več HTML tagov.
Sorry
<strong>
ki ni podprt pri subclassing selekcije več HTML tagov.
<strong>=<b>
Sorry
Hja pri vstavitvi slike in alt teksta se prikaže še dodaten alt tekst v tekstu.
Primer :
in koda:
Le tekst (alt tekst) pacman še ekstra doda.
Primer :
in koda:
[st.slika http://oglasi.slo-tech.com/www/images/pacman.gif pacman]
Le tekst (alt tekst) pacman še ekstra doda.
Hja pa tudi kakšen dovoljen tag kode v kodi ( revimo st.slika v st.kodi) se tudi izvede, je to tudi namenoma oz. podvojeno ?
[st.slika http://oglasi.slo-tech.com/www/images/pacman.gif pacman]
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
roli ::
Še nek predlog imam!
Dodajte možnost, da ročno dodam rdečo črto. Torej, če sem v neki 300 stranski temi prispel do 7 posta na strani 245 bi pritisnil na gumb ob postu in bi naslednjič prišel na tisto mesto kjer sem končal z branjem.
+ Hladno moder stil uštimajte!
Dodajte možnost, da ročno dodam rdečo črto. Torej, če sem v neki 300 stranski temi prispel do 7 posta na strani 245 bi pritisnil na gumb ob postu in bi naslednjič prišel na tisto mesto kjer sem končal z branjem.
+ Hladno moder stil uštimajte!
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()
Good Guy ::
no če že ni kdo prej predlagu
a bi se dal da ko maš novo zasebno sporočilo da ti napiše število neprebranih sporočil zraven v menuji..
a bi se dal da ko maš novo zasebno sporočilo da ti napiše število neprebranih sporočil zraven v menuji..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
PaX_MaN ::
En predlog (mogoče je že bil, iskanje nič ne najde):
Lepo bi bilo, da bi pri Novicah, pri kliku na "n kometarjev" odprlo okno pri komentarjih, ne še enkrat pri začetku novice.
EDIT: Eh, sej dela, sam logiran moram bit.
Lepo bi bilo, da bi pri Novicah, pri kliku na "n kometarjev" odprlo okno pri komentarjih, ne še enkrat pri začetku novice.
EDIT: Eh, sej dela, sam logiran moram bit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
A. Smith ::
Imam predlog, ki je sicer zanimiv, vendar ga boste sprejeli z mešanimi občutki, ker predstavlja nemalo dela
LaTeX oblikovalnik, tako kot imajo to zrihtano npr. tukaj. Funkcija bi prišla prav v rubriki šola, kjer se nemalokrat napiše kakšen integral ali podoben matematičen znak ali izraz.
LaTeX oblikovalnik, tako kot imajo to zrihtano npr. tukaj. Funkcija bi prišla prav v rubriki šola, kjer se nemalokrat napiše kakšen integral ali podoben matematičen znak ali izraz.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Kot sem že dejal, bi bilo zelo priporočljivo, po postu (hitrem) ali pa brez predogleda, da se po postanju gre na končno mesto, torej na zaznamek zadnjega posta po redirectu od posta.
Trenutno gre na def (default).
primer:
stetjemesto=def
Se da to zrihtat ?
Trenutno gre na def (default).
primer:
stetjemesto=def
Se da to zrihtat ?
krneki0001 ::
En tak hiter predlog;
Kaj ko bi lahko tisti, ki da oglas tudi dodal še en post po njem - recimo da bi dal notri napis prodano.
Se mi dogaja, da prodam stvari pol ure po oddanem oglasu, pol mi pa še 2 tedna zvoni ali telefon ali pa dobivam zasebna sporočila.
Kaj ko bi lahko tisti, ki da oglas tudi dodal še en post po njem - recimo da bi dal notri napis prodano.
Se mi dogaja, da prodam stvari pol ure po oddanem oglasu, pol mi pa še 2 tedna zvoni ali telefon ali pa dobivam zasebna sporočila.
CaqKa ::
je primož napisal, nekje v zadnjem dnevu da lahko post v malih oglasih z novim dizajnom zbrišeš.
Hvala :)
dolenska ::
predlagam, da se izdela možnost, da ima vsak svojo mapo v kateri ima uporabne teme. jaz si recimo shranim url določene rešitve v forumu na disk, da vem čez 1 leto kje sem to našel. jaz vem da bi to rešitev zelo potreboval.
roli ::
Hja saj to že obstaja - moje teme!
V njih lahko nastaviš, da prikazuje tudi teme katere si že pogledal. Res pa je, da bi bilo morda bolje, če bi dodal še eno možnost - torej narediš "mape" jih preimenuješ kakor želiš in v njih shraniš uporabne teme. Morda tudi kak link ali text (kar nima veze z slo-techom).
V njih lahko nastaviš, da prikazuje tudi teme katere si že pogledal. Res pa je, da bi bilo morda bolje, če bi dodal še eno možnost - torej narediš "mape" jih preimenuješ kakor želiš in v njih shraniš uporabne teme. Morda tudi kak link ali text (kar nima veze z slo-techom).
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()
"Moje teme" ni ravno za to uporabno. V mojih je recimo že kakih sto tem, vsaka s sto sporočili. To čist nič ne pomaga pri iskanju določenega trika/nasveta/karkoli.
Motiti se je človeško.
Evo, ravnokar primer iz prakse. Iščem eno temo v kateri sem sam sodeloval (odprl sem jo jaz) o free programu za resizanje particij, pa ni šans da najdem. Niti iskanje mi ne najde.
Mislim, da si celo ti tudi sodeloval (tabela podprtih FS-jev za gparted, če se ne motim).
Popravek: Mi je ratalo z iskanjem najti ...
Mislim, da si celo ti tudi sodeloval (tabela podprtih FS-jev za gparted, če se ne motim).
Popravek: Mi je ratalo z iskanjem najti ...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
to je zato ker ti iskalec, brez da je sploh kje kaj dokumentirano išče samo po prispevkih v zadnjem letu...
zaradi mene lahko rečeš da bluzim.. samo vem kak je iskanje delalo pol leta nazaj, ko sem sam iskal svojo temo izpred 3 let.
Primoz ::
Pokazalo ti je top 50 zadetkov. Karkoli si že iskal. Pa v pol leta se včasih kaj spremeni. Celo na Slo-Techu. Razen bluzatorjev.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Samo dobro še vedno ne deluje.
Recimo če iščem besedo "particije", avtor "MrStein", vse oddlelke, mi najde nekaj v "Operacijski sistemi", ne najde pa recimo Programska oprema > Zastonj resize NTFS particije ?
Recimo če iščem besedo "particije", avtor "MrStein", vse oddlelke, mi najde nekaj v "Operacijski sistemi", ne najde pa recimo Programska oprema > Zastonj resize NTFS particije ?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Hmm, a dela drugače na novem, kot na starem ST ?
Motiti se je človeško.
Vsekakor dela (iskanje) drugače na novem, tam mi namreč izpiše :
Zahtevana vsebina trenutno še ni dostopna. Poglejte malo kasneje ali uporabite star Slo-Tech.
Zahtevana vsebina trenutno še ni dostopna. Poglejte malo kasneje ali uporabite star Slo-Tech.
Motiti se je človeško.
Poglej na desno mater.
>>> Pokazalo ti je top 50 zadetkov. Karkoli si že iskal. Pa v pol leta se včasih kaj spremeni. Celo na Slo-Techu. Razen bluzatorjev.
to nevem, vem pa da definitivno ni bila nobena tema v rezultatih starejša od enega leta. ja je možno da se je v pol leta kaj zgodilo...
>>> Poglej na desno mater.
ah ko bi zdaj našel on citat o uporabniških vmesnikih...
to nevem, vem pa da definitivno ni bila nobena tema v rezultatih starejša od enega leta. ja je možno da se je v pol leta kaj zgodilo...
>>> Poglej na desno mater.
ah ko bi zdaj našel on citat o uporabniških vmesnikih...
Nobene matere ne vidim, ne levo, ne desno ???
Motiti se je človeško.
Netrunner ::
glede nove podobe slo-tech .... meni osebno je obupna .. ma ok .. stvar okusa .. samo upam da bo http://star.slo-tech.com vedno obstajal ...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
T-h-o-r ::
sej si lahko velikost pisave pa barvo nastavlaš
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
delfinus ::
Morda je ze kdo dal ta predlog. Na novem Slo-Techu bi bilo zelo dobro in "user friendly", da bi bilo dodajanje URL linkov tako kot na starem Slo-techu in ne da je potrebno URL linke editirati, ce zelis dodati kaksen tekst.
lp, D.
lp, D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522785 (330) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39481 (31826) | Mavrik |