Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
Bakunin ::
dovolj bi bilo eno samo pravilo - stupidity should be painfull.
ker zal ni
je cel spisek pravil....
ker zal ni
je cel spisek pravil....
CaqKa ::
Repliciram na eno zadevo iz pritožb
Ne ker bi morali vsi biti spoštovani uporabniki. In nikogar na forumu se ne bi smelo klicati kot troll, sploh pa ne tajni policaj. TP mora do uporabnikov pokazat spoštovanje in to se ne pokaže z ozmerjanjem s besedo troll.
šopka msn messenger tem nisem opazil, ker gledam 24 ur in moje teme. sem le priložnostno pogledal kaj se dogaja na forumu, zaradi česar tudi nisem uporabil iskanja. SEM pa temo prebral od prvega posta dalje, v katerem niti sedaj ni zapisano, da je tema ena izmed šopka. predlagal sem da se tale post:
>>> Prepustimo tole temo prošnjam za invite.
>>> POVABILA
>>> Dobite lahko na večih streneh ki so bolje efktivne kot čakanje nanj:
>>>
>>> -Uradni Sign-up page Počakajte kak dan 2 na invite.
>>> -Invite center
>>> -Periodično talanje povabil
>>> -Periodično talanje povabil #2
>>>
>>> LP
kopipejsta v prvi post teme o msn8 invajtih.
in ne sklicujem se na tvoje velike črke, ampak na tvoj attitude 'i rule, you shut up!!!111oneoneone'
Različne sticky teme se ne spreminjajo? kaj? od kdaj pa to? sticky in info teme so zato, da se uporabnike obvesti kako in kaj. In ker je forum dinamična stvar, je stickyje treba tudi dinamično prilagajat.
če nek stikcy več nima dovolj obiska potem ga je pametno odstranit in pustit prostor, kakšnemu bolj interesantnemu stickyu, kar pa je naloga moderatorja.
lp
Omemba "spoštovanih uporabnikov" te pa ne moti? Če si sam sebe razpoznal pod definicijo "forum trolla" brez kakeršnekoli omembe vzdevkov ali namigovanja se ti lahko opravičujem a dvomim da je problem na moji strani. Navsezadnje ti nisi edini, ki bere tisto temo in kot "nerednemu obiskovalcu" ti je zadnja "revolucija" zagotovo ni padla v oči.
Moj post s povabili sem napisal šele po tem, ko ste ti in nekaj ostalih uporabnikov "spregledali" naslov teme, do tedaj ni bilo nobenega offtopic posta, ki bi bil posledica ne opažanja šopka že obstoječih MSN Messenger tem.
Moje bold besedilo NI povzdigovanje glasu, je samo dejavnik k večji opaznosti in kot malomarnost s strani uporabnikov smatram tudi ne uporabo iskalnika ali kratek pregled foruma, da bi našli primerno temo za svoje vprašanje.
Povezava na invite temo je bila dodana tudi v prvi post info teme na tvoj predlog, prvih postov ostalih uporabnikov, ki niso del osebja in namen teme ni obveščanje [različne sticky teme] načeloma ne spreminjamo.
Ne ker bi morali vsi biti spoštovani uporabniki. In nikogar na forumu se ne bi smelo klicati kot troll, sploh pa ne tajni policaj. TP mora do uporabnikov pokazat spoštovanje in to se ne pokaže z ozmerjanjem s besedo troll.
šopka msn messenger tem nisem opazil, ker gledam 24 ur in moje teme. sem le priložnostno pogledal kaj se dogaja na forumu, zaradi česar tudi nisem uporabil iskanja. SEM pa temo prebral od prvega posta dalje, v katerem niti sedaj ni zapisano, da je tema ena izmed šopka. predlagal sem da se tale post:
>>> Prepustimo tole temo prošnjam za invite.
>>> POVABILA
>>> Dobite lahko na večih streneh ki so bolje efktivne kot čakanje nanj:
>>>
>>> -Uradni Sign-up page Počakajte kak dan 2 na invite.
>>> -Invite center
>>> -Periodično talanje povabil
>>> -Periodično talanje povabil #2
>>>
>>> LP
kopipejsta v prvi post teme o msn8 invajtih.
in ne sklicujem se na tvoje velike črke, ampak na tvoj attitude 'i rule, you shut up!!!111oneoneone'
Različne sticky teme se ne spreminjajo? kaj? od kdaj pa to? sticky in info teme so zato, da se uporabnike obvesti kako in kaj. In ker je forum dinamična stvar, je stickyje treba tudi dinamično prilagajat.
če nek stikcy več nima dovolj obiska potem ga je pametno odstranit in pustit prostor, kakšnemu bolj interesantnemu stickyu, kar pa je naloga moderatorja.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
no zgelda da se nismo najbolje razumeli.
jaz mislim da je potrebno take teme kot je tale o msn sedaj skupaj preplest.
tak kot so recimo bile teme o T-2 in bi morali v vsakem prvem postu tistih tem pisat, da so na voljo še ostale teme.. tako bi moralo pri teh obeh temah, v prvem postu pisat da obstaja tema za invajte, ki je namenjena invajtom in da je tema o msn8 pri kateri se lahko o msn8 pogovarjamo.
predlog je torej da se tudi v prvem postu teme o msn8 invajtih zapiše da obstaja še ene tema. in glede na to da je tema o invajtih bolj obljudena, bi dosti bolj potrebovala takšno obvestilo.
organizacija tem je sedaj na zelo nizkem nivoju, zato bi bilo pametno se zgledovat po info temi iz zvoka in slike.
jaz mislim da je potrebno take teme kot je tale o msn sedaj skupaj preplest.
tak kot so recimo bile teme o T-2 in bi morali v vsakem prvem postu tistih tem pisat, da so na voljo še ostale teme.. tako bi moralo pri teh obeh temah, v prvem postu pisat da obstaja tema za invajte, ki je namenjena invajtom in da je tema o msn8 pri kateri se lahko o msn8 pogovarjamo.
predlog je torej da se tudi v prvem postu teme o msn8 invajtih zapiše da obstaja še ene tema. in glede na to da je tema o invajtih bolj obljudena, bi dosti bolj potrebovala takšno obvestilo.
organizacija tem je sedaj na zelo nizkem nivoju, zato bi bilo pametno se zgledovat po info temi iz zvoka in slike.
OmegaBlue ::
Kaj ima to veze s predlogi?
A naj ti bo..
Forum troli so dobro poznani po celem S-T kdo so, ponavadi z nazivom "persona rudis" ali "persona non grata" (čudno da te nazivi ne motijo), TP (bom govoril samo v svojem imenu) spoštuje uporabnika in mu je pripravljem pomagat pri vseh problemih tudi če tema pogovora ni njegovo področje a situacija to zahteva, ko pa uporabnik prekorači meje dobrega okusa z različnimi dejanji, kot so:
- večkratna kršenja pravil kljub opozorilom
- Pisanja "lol" odgovorov v forum in nič drugega
- Random nadiranja/žaljenja uporabnikov v komentarjih na novice
- Namerno podžiganje in spodbujanje k flamewarom
- Nazivanje TP kot TePci
- Odpiranje tem z naslovom "Revolucija!!"
- Random smetenje tem z random tekstom
Uporabnik izgubi vso spoštovanje in kakeršnokoli milost ali verodostojnost in JE forum troll in to ni žaljivka.
To je pa malomarnost in lenoba uporabnika, oboje tako zelo rad pripisuješ osebju a ko se gre za tvoje poste imaš pa polno izgovorov?
Prebral si temo z naslovom "MSN 8.0 beta invite" od prvega posta do zadnjega, čestitke z moje strani stari, da nisi opazil da je to INVITE TEMA (ja dvignil sem glas, sue me) in v njej nihče razen seveda tebe ne razglablja o novostih programa, ostalim se v tem času že obrne kolešček v glavi, da mogoče pa nekje to že obstaja.
Mogoče smo prezahtevni ko pričakujemo, da imajo uporabniki malo večje kognitivne sposobnosti od 6 let starega otroka.
Rekel si, da sem dvignil glas, kar so ponavadi velike črke - to ti je blo obrazloženo zakaj so velike a ti praviš da se ne sklicuješ na njih.. torej kje vidiš tak odnos ali dvigovanje glasu to bolj lahko zasledim v tvojem postu.
Ali te samo matra, da vidiš rdeče, ker si bil offtopic in moraš nekje sprostiti svoj ventil?
Spet ti branje dela problem ane? Ti bom pomagal:
"[različne sticky teme]" SO namenjene obveščanju in se spreminjajo, podano je bilo samo kot kaj SE spreminja - logika šepa a?
A naj ti bo..
Forum troli so dobro poznani po celem S-T kdo so, ponavadi z nazivom "persona rudis" ali "persona non grata" (čudno da te nazivi ne motijo), TP (bom govoril samo v svojem imenu) spoštuje uporabnika in mu je pripravljem pomagat pri vseh problemih tudi če tema pogovora ni njegovo področje a situacija to zahteva, ko pa uporabnik prekorači meje dobrega okusa z različnimi dejanji, kot so:
- večkratna kršenja pravil kljub opozorilom
- Pisanja "lol" odgovorov v forum in nič drugega
- Random nadiranja/žaljenja uporabnikov v komentarjih na novice
- Namerno podžiganje in spodbujanje k flamewarom
- Nazivanje TP kot TePci
- Odpiranje tem z naslovom "Revolucija!!"
- Random smetenje tem z random tekstom
Uporabnik izgubi vso spoštovanje in kakeršnokoli milost ali verodostojnost in JE forum troll in to ni žaljivka.
šopka msn messenger tem nisem opazil, ker gledam 24 ur in moje teme. sem le priložnostno pogledal kaj se dogaja na forumu, zaradi česar tudi nisem uporabil iskanja. SEM pa temo prebral od prvega posta dalje, v katerem niti sedaj ni zapisano, da je tema ena izmed šopka.
To je pa malomarnost in lenoba uporabnika, oboje tako zelo rad pripisuješ osebju a ko se gre za tvoje poste imaš pa polno izgovorov?
SEM pa temo prebral od prvega posta dalje, v katerem niti sedaj ni zapisano, da je tema ena izmed šopka.
Prebral si temo z naslovom "MSN 8.0 beta invite" od prvega posta do zadnjega, čestitke z moje strani stari, da nisi opazil da je to INVITE TEMA (ja dvignil sem glas, sue me) in v njej nihče razen seveda tebe ne razglablja o novostih programa, ostalim se v tem času že obrne kolešček v glavi, da mogoče pa nekje to že obstaja.
Mogoče smo prezahtevni ko pričakujemo, da imajo uporabniki malo večje kognitivne sposobnosti od 6 let starega otroka.
Rekel si, da sem dvignil glas, kar so ponavadi velike črke - to ti je blo obrazloženo zakaj so velike a ti praviš da se ne sklicuješ na njih.. torej kje vidiš tak odnos ali dvigovanje glasu to bolj lahko zasledim v tvojem postu.
Ali te samo matra, da vidiš rdeče, ker si bil offtopic in moraš nekje sprostiti svoj ventil?
Spet ti branje dela problem ane? Ti bom pomagal:
..Povezava na invite temo je bila dodana tudi v prvi post info teme na tvoj predlog, prvih postov ostalih uporabnikov, ki niso del osebja in namen teme ni obveščanje [različne sticky teme] načeloma ne spreminjamo.
"[različne sticky teme]" SO namenjene obveščanju in se spreminjajo, podano je bilo samo kot kaj SE spreminja - logika šepa a?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Oh ja in ko spišem kilometerski post se oglasiš da nisi doj... eh..
Niso vsi oddelki specifični kot "Zvok in slika" in je ustvarjanje ene glomazne index teme totalno brezvezno, ker bi izredno hitro zastarala, konec koncev imamo iskanje za katerega ste toliko časa težili a ga nihče ne uporablja.
Niso vsi oddelki specifični kot "Zvok in slika" in je ustvarjanje ene glomazne index teme totalno brezvezno, ker bi izredno hitro zastarala, konec koncev imamo iskanje za katerega ste toliko časa težili a ga nihče ne uporablja.
Ja pričakoval sem da bo v prvem postu obevestilo da obstajajo tudi druge teme na to temo. tako kot je to bilo v različnih divx temah.
in jaz sem malomarn ker sem samo skozi 24 ur videl msn 8 temo ter v njo pogledal? pa ni bilo nobenega drugega opozorila?
in jaz sem malomarn ker sem samo skozi 24 ur videl msn 8 temo ter v njo pogledal? pa ni bilo nobenega drugega opozorila?
Seveda, bi tudi ustavil motorno žago s svojimi "privatnimi" deli telesa če na žagi ne bi izrecno pisalo, da se to ne sme delat?
Sej to je super za nas, vsaj odstranijo se iz genetskega bazena in zadanejo darwinovo nagrado.
ti me zafrkavaš na nivoju na katerem veš da nimam šans da bi zmagal. ja dobro pa gremo offtopic.
vzami meter v roko pa si jih grema merit.
po eni strani bi slotech moral bit bolj uporabniku prijazn, pa se to tudi trudi ugotovit z anketami.. po drugi strani pa želijo nekateri tpji bit novi hitlerji in odstranit, vsa manj inteligentna bitja?
vzami meter v roko pa si jih grema merit.
po eni strani bi slotech moral bit bolj uporabniku prijazn, pa se to tudi trudi ugotovit z anketami.. po drugi strani pa želijo nekateri tpji bit novi hitlerji in odstranit, vsa manj inteligentna bitja?
junior ::
A lahko nekaj (malo bolj resnega) predlagam?
A lahko prosim nastavite, da se na prvi strani prikazujejo novice tja do enega tedna nazaj, tudi če uporabnik ni prijavljen? Zaenkrat imate to nastavljeno na dva ali tri dni, če se ne motim. In se da hitro kaj zamudit, če nisi res vsak dan na strani...
Lahko? In zakaj ne?
A lahko prosim nastavite, da se na prvi strani prikazujejo novice tja do enega tedna nazaj, tudi če uporabnik ni prijavljen? Zaenkrat imate to nastavljeno na dva ali tri dni, če se ne motim. In se da hitro kaj zamudit, če nisi res vsak dan na strani...
Lahko? In zakaj ne?
Hair ::
V svojem profilu lahko nastaviš poljubno število dni.
Lp!
edit: vidim, da si reklel "če uporabnik ni prijavljen". tko da - ignore me. :)
Lp!
edit: vidim, da si reklel "če uporabnik ni prijavljen". tko da - ignore me. :)
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hair ()
Utk ::
Zakaj je dobro, da ima stran slo-techa to v svoji kodi: src="http://www.google-analytics.com/urchin....
Po eni strani me zanima tehnično, kaj to sploh dela, po drugi strani pa...no, sej je vseeno, jutri bom to blokiral, danes se mi ne da:)
Po eni strani me zanima tehnično, kaj to sploh dela, po drugi strani pa...no, sej je vseeno, jutri bom to blokiral, danes se mi ne da:)
Roadkill ::
Firefox - NoScript plugin.
Res je, da slo-tech ne bo niti vedel, da ima obiskovalca na svoji strani... je to slabo?
Uporaben plugin, ki ti omogoči precej več nadzora nad tem, kaj vse se dogaja med tem, ko odpiraš strani.
--> back on topic.
Res je, da slo-tech ne bo niti vedel, da ima obiskovalca na svoji strani... je to slabo?
Uporaben plugin, ki ti omogoči precej več nadzora nad tem, kaj vse se dogaja med tem, ko odpiraš strani.
--> back on topic.
Ü
_n00b_ ::
Firefox - NoScript plugin.
Pravzaprav (Windows) kar lazje dodat v hosts (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) datoteko novo vrstico:
127.0.0.1 www.google-analytics.com
Sedaj me pa ne bo nihce gledal, pa ne sam na S-T
(Saj vem da je off-topic, ja)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _n00b_ ()
drejc ::
Večina tehničnih forumov ima sedaj še html2tex modul integrira.
Primož, a bo kej kmal?
Primož, a bo kej kmal?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
alum ::
Predlagam, da se ukinejo skupne teme.
V oddelku Zvok in slika in temi PC na TV se vedno pojavljajo ista vprašanja. Zakaj? Zato ker se nikomur ne ljubi brat cele teme, zato da bo _mogoče_ na 16 strani našel odstavek, ki ga rabi. Krajše teme se veliko bolj praktične in pregledne. Pa če jih 9 odpre novo, 1 pa uporabi iskanje in najde obstoječo temo, je to še vedno bolje, kot da jih 10 vpraša v skupni temi in dobi odgovor naj poišče.
Če ste porihtali iskanje, več ne vidim razloga za vzdrževanje teh tem.
Saj je res, da oddelek zvok in slika s svojo index temo zgleda srčkano, ja pa IMO neuporaben prav zaradi nepreglednosti znotraj samih tem.
Zgolj v razmislek.
[typo:)]
V oddelku Zvok in slika in temi PC na TV se vedno pojavljajo ista vprašanja. Zakaj? Zato ker se nikomur ne ljubi brat cele teme, zato da bo _mogoče_ na 16 strani našel odstavek, ki ga rabi. Krajše teme se veliko bolj praktične in pregledne. Pa če jih 9 odpre novo, 1 pa uporabi iskanje in najde obstoječo temo, je to še vedno bolje, kot da jih 10 vpraša v skupni temi in dobi odgovor naj poišče.
Če ste porihtali iskanje, več ne vidim razloga za vzdrževanje teh tem.
Saj je res, da oddelek zvok in slika s svojo index temo zgleda srčkano, ja pa IMO neuporaben prav zaradi nepreglednosti znotraj samih tem.
Zgolj v razmislek.
[typo:)]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alum ()
Nejc Pintar ::
Idealno bi bilo da bi bil forum večnivojski. Ampak mislim da zaradi same zasnove to ni izvedljivo.
Lahko je biti prvi, če si edini!
MaCoFaCo ::
- pri vnosu sporočila bi lahko dodali opcijo za vnos kode (oznaka st.koda če se ne motim)
- podpora za možnost "kaj poslušam", podobno kot ima to MSN Messenger. Recimo poleg nicka, realizacija pa bi bila recimo s pomočjo winamp plugina, ki bi uploadal na server potrebne informacije
EDIT: mogoče še ikona, ki ponazarja MSN Messenger status :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MaCoFaCo ()
Nejc Pintar ::
Eh, briga me kaj drugi poslušajo. Pa tudi MSN status. Nepotrebna upočasnitev serverja in polno dela za več tipov z mnenjalnika
Lahko je biti prvi, če si edini!
MaCoFaCo ::
Ne ne, v pluginu ne bi blo zlobne kode :P Bi bla objavljena pod open source licenco...
Si to mislil? :P
Si to mislil? :P
Primoz ::
Potem je treba nekako avtentikacijo narest. Kaksen predlog? Tako da boste imeli najmanj dela z uporabo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Primoz ::
tko password tlacit je mal noro ... ne vem :)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
64202 ::
Ce imas vklopljen auto-login pa ce tvoj rss bralnik uporablja browser komponento, potem naceloma ni treba narediti nic vec...?
(dobro vprasanje koliko jih res tako dela, ce je to sploh dovolj:)
(dobro vprasanje koliko jih res tako dela, ce je to sploh dovolj:)
I am NaN, I am a free man!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 64202 ()
njok ::
Ok, mam idejo.
Mislim, da zadeva ni preveč občutljiva kar se zasebnosti tiče (naslovi tem so zame čisto dovolj), zato neki napredni varnostni sistemi IMO niso potrebni.
Najprej bi bilo potrebno zadevo v nastavitvah vključit (paranoiki bodo zadevo imeli pač izklopljeno), v nastavitvah se potem zgenerira URI, ki ga je potem potrebno samo še podati RSS odjemalcu. Na zahtevo se lahko URI tudi ponovno zgenerira.
Komentarji?
Mislim, da zadeva ni preveč občutljiva kar se zasebnosti tiče (naslovi tem so zame čisto dovolj), zato neki napredni varnostni sistemi IMO niso potrebni.
Najprej bi bilo potrebno zadevo v nastavitvah vključit (paranoiki bodo zadevo imeli pač izklopljeno), v nastavitvah se potem zgenerira URI, ki ga je potem potrebno samo še podati RSS odjemalcu. Na zahtevo se lahko URI tudi ponovno zgenerira.
Komentarji?
Airskull ::
Jst tudi; upam da bo kmal.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
igor0203 ::
Jst bi mel en predlog in sicer, da bi med podatke o uporabniku dodalu nekakšen feedback o uporabniku. Tko da, če bi kaj prodajali prek, bi kupci vedeli s kakšnim prodajalcem imajo opravka. V bistvu bi dali samo oceno kupca od 1-5, brez komentarjev.
Bi šlo?
Bi šlo?
pa si kdaj pomislil na to, da potem konkurenca znižuje oceno drugim? (sem proti temu)
Vsak hoče prodat svoje in tako se začne namerno dajanje slabih ocen ostalim prodajalcem. Res ne vem kaj tu ni jasnega.
alum ::
Pa misliš, da je takšna masa ljudi, ki ponujajo isto stvar?
In, da bo ocena primarni atribut, na osnovi katerega se bo zbiralo? Bi prej rekel, da bosta veliko pomembnejši ostali cena in lokacija, ocena pa le še nek dopolnilni kazalnik.
Ne vidim nekega resnega motiva, da bi kdo šel namerno nekoga slabo ocenjevat!
In, da bo ocena primarni atribut, na osnovi katerega se bo zbiralo? Bi prej rekel, da bosta veliko pomembnejši ostali cena in lokacija, ocena pa le še nek dopolnilni kazalnik.
Ne vidim nekega resnega motiva, da bi kdo šel namerno nekoga slabo ocenjevat!
roli ::
En mini predlog:
Dajte naredit tako,da ko klikneš nazaj,da se tema vse eno označi kot prebrana.Pri novicah ( komentarji ) to deluje ampak pri forumu ne.
Dajte naredit tako,da ko klikneš nazaj,da se tema vse eno označi kot prebrana.Pri novicah ( komentarji ) to deluje ampak pri forumu ne.
http://www.r00li.com
baker ::
Dejte vklučt komentarje pr malih oglasih samo naj ne vplivajo na razporeditev oglasov.
Seprav da bi ble razporejene glede na datum narejenega oglasa in NE glede na datum zadnjega posta.
Seprav da bi ble razporejene glede na datum narejenega oglasa in NE glede na datum zadnjega posta.
Komentarji v malih oglasih so bili in izklopljeni zaradi nekulturnosti uporabnikov. Oddelek ima dnevno okoli 50-60 novih oglasov, moderiranje vseh izpadov v tolikih temah... raje ne pomislim.
Raje povej en dober utemeljen razlog zakaj bi rad komentarje.
Raje povej en dober utemeljen razlog zakaj bi rad komentarje.
IČA ::
Predlog - iskanje:
Bilo bi lepo imeti funkcijo pri iskanju za iskanje samo po naslovih tem, npr. če iščeš temo o ramih ( klik ), dobiš večino zadetkov, ki nimajo nobene zveze s tem kar iščeš. Enak problem se pojavi pri ostalih zelo pogostih besedah.
Mislim, da je želja pri uporabi iskanja najti temo o določeni stvari, ne pa temo v kateri je ta stvar omenjena.
Bilo bi lepo imeti funkcijo pri iskanju za iskanje samo po naslovih tem, npr. če iščeš temo o ramih ( klik ), dobiš večino zadetkov, ki nimajo nobene zveze s tem kar iščeš. Enak problem se pojavi pri ostalih zelo pogostih besedah.
Mislim, da je želja pri uporabi iskanja najti temo o določeni stvari, ne pa temo v kateri je ta stvar omenjena.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()
st.tema tag poda ime tudi od izbrisane teme..
sej mogoče ni preveč nadležno.. ampak vseeno sporočim :>
[izbrisana tema]
sej mogoče ni preveč nadležno.. ampak vseeno sporočim :>
[izbrisana tema]
baker ::
Komentarju bi bli za komentiranje :). Recimo ceno pa to.
Recmo,da bi bla ena stvar predraga bi en napisu tko, da nebi noben nasedu.
Pa lohk bi bli za licitiranje- kdo da več :).
Recmo,da bi bla ena stvar predraga bi en napisu tko, da nebi noben nasedu.
Pa lohk bi bli za licitiranje- kdo da več :).
Roadkill ::
Tukaj se zelo jasno vidi, da je kompresija slike, ki jo vrjetno opravlja neka s-t skripta, povsem nerazumna.
Tako iz originalnega 11kb .pngja rata 5kb .jpeg zmazek...
Tako iz originalnega 11kb .pngja rata 5kb .jpeg zmazek...
Ü
Sem popravil kolikor je v moji moči, a pri majhnih slikah se to nažalost dogaja, če ne pri uploadu pa pri prikazovanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522849 (394) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39487 (31832) | Mavrik |