Forum » Pomoč in nasveti » Glas odmeva
Glas odmeva

LiamSem ::
Lp!
Naložen imam windows 7,naložu sem nove gonilnike za zvočno kartico,pregledal vse nastavitve pa imam še vseeno problem z zvokom iz mikrofona. Ko govorim na mikrofon,mi glas potem na zvočnikih malo odmeva, oz. zgleda kot da bi malo zakasnjeval(Jaz nekaj rečem in cca 1/4 sekunde počasnej predvaja po zvočniku,kot da bi rabu zvok nekaj časa da pride do zvočniokov:P)
A bi znal kdo pomagat, da bi bilo normalno(takoj ko se nekaj reče v mikrofon se isto sliši tudi na zvočnikih)!?Lepo prosim!
Hvala lepa!
Naložen imam windows 7,naložu sem nove gonilnike za zvočno kartico,pregledal vse nastavitve pa imam še vseeno problem z zvokom iz mikrofona. Ko govorim na mikrofon,mi glas potem na zvočnikih malo odmeva, oz. zgleda kot da bi malo zakasnjeval(Jaz nekaj rečem in cca 1/4 sekunde počasnej predvaja po zvočniku,kot da bi rabu zvok nekaj časa da pride do zvočniokov:P)
A bi znal kdo pomagat, da bi bilo normalno(takoj ko se nekaj reče v mikrofon se isto sliši tudi na zvočnikih)!?Lepo prosim!
Hvala lepa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten mikrofonOddelek: Zvok in slika | 4816 (4455) | Arey |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2913 (2664) | MaticKregar |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4562 (3923) | dottor |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3121 (2375) | shadeX |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8736 (7531) | matjash |