Forum » Izdelava spletišč » Števec ogledov v forumu ne dela
Števec ogledov v forumu ne dela
Go-ahead ::
Na v podpisu navedenem forumu (Kunena - linka bom dal le z dovoljenjem moderatorjev) mi števec ogledov ne deluje.
Ali je mogoče komu znana kakšna rešitev?
Ali je mogoče komu znana kakšna rešitev?
Očitno se s tem problemom ne srečujem samo jaz. Moram različico foruma nadgraditi in upam, da bo problem rešen. Bom poročal.
Morda je bug:
http://www.kunena.com/forum/139-solved-...
Imaš zadnjo verzijo te razširitve?
Kar sem bral zgoraj, nekako ni pojasnjeno za kakšno napako gre, priporočajo pa nadgradnjo, za katero ne morejo zagotoviti, da bo rešila ta problem.
Gost ::
Tako nekako, ja. Dobrodošel v Joomla svetu. :))
Sicer priznam, da se nisem ravno poglabljal, če to drži. Lahko je problem kje drugje.
Sicer priznam, da se nisem ravno poglabljal, če to drži. Lahko je problem kje drugje.
Če bi recimo števec deloval samo za registrirane uporabnike bi še nekako razumel, vendar ne deluje niti to.
Problem je kolega rešil z nadgradnjo na novejšo verzijo foruma Kunena 1.5.11. Po hitrem testu sedaj števec normalno deluje.
Toliko v vednost, upam da bo še komu koristilo.
Gost hvala!
Toliko v vednost, upam da bo še komu koristilo.
Gost hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Go-ahead ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35880 (10347) | kow |
» | Wi-Fi dobiva nova imena: 802.11ax bo WiFi 6Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7292 (4545) | SeMiNeSanja |
» | Velike spremembe v Firefoxu: podpisovanje razširitev, WebExtensions za združljivost, (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25653 (19596) | tor2 |
» | Applove budilke ob premiku ure spet zvonile napak (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 21603 (18917) | Aston_11 |
» | Google in št. obiskovalcev straniOddelek: Izdelava spletišč | 797 (639) | Go-ahead |