Forum » Izdelava spletišč » IIS7 + PHP5.3
IIS7 + PHP5.3
psychoshorty ::
Pozdravljeni,
torej iz firbca sem se lotil usklajevanja v delovanju kombinacije IIS7 + PHP5.3. Os je Win Serv 2008 R2. Nekako mi ne uspe spraviti v pogon, da bi mi delovalo prikazovanje php datotek. V enem trenutku mi je uspelo, da je phpinfo.php prikazalo... a potem vec ne. Naj omenim, da sem PHP instaliral kot cgi, saj asapi datoteke vec ni v /php direktoriju. Pozna kdo kaksen dober tutorial v tej smeri? Hvala za pomoch.
torej iz firbca sem se lotil usklajevanja v delovanju kombinacije IIS7 + PHP5.3. Os je Win Serv 2008 R2. Nekako mi ne uspe spraviti v pogon, da bi mi delovalo prikazovanje php datotek. V enem trenutku mi je uspelo, da je phpinfo.php prikazalo... a potem vec ne. Naj omenim, da sem PHP instaliral kot cgi, saj asapi datoteke vec ni v /php direktoriju. Pozna kdo kaksen dober tutorial v tej smeri? Hvala za pomoch.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [php] file upload problem (nicesar ni v /tmp, ubuntu)Oddelek: Izdelava spletišč | 1112 (1041) | steev |
» | Pocket pc problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1143) | brdi |
» | [Linux][Ubuntu] smola, ni več grafike (Edgy)Oddelek: Operacijski sistemi | 1347 (990) | Spock83 |
» | Izginilo je 30 giga diska!? Ali naj uporabim killdisk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1096) | bluefish |
» | Mabots za Mambo CMSOddelek: Izdelava spletišč | 1467 (1349) | Vice |