Forum » Omrežja in internet » Mnenje o portalu malih oglasov
Mnenje o portalu malih oglasov
miha84 ::
Pozdravljeni
Pripravili smo spletni portal malih oglasov Simply
Mene bi zgolj zanimalo vaše mnenje, kritike, predlogi ... ker navsezadnje je to kar mislijo drugi najbolj pomembno.
kakšne so pa vaše izkušnje z nakupovanjem preko spletnih oglasnikov nasplošno?
Vsako mnenje bomo preučili in vam prisluhnili. Več glav več ve.
PS
Upam, da se tema ne bo izbrisala. Je težko dobiti kje kako mnenje o kakšni zadevi na spletu. Mi ni bilo v interesu, da bi to bil spam.
Hvala
Pripravili smo spletni portal malih oglasov Simply
Mene bi zgolj zanimalo vaše mnenje, kritike, predlogi ... ker navsezadnje je to kar mislijo drugi najbolj pomembno.
kakšne so pa vaše izkušnje z nakupovanjem preko spletnih oglasnikov nasplošno?
Vsako mnenje bomo preučili in vam prisluhnili. Več glav več ve.
PS
Upam, da se tema ne bo izbrisala. Je težko dobiti kje kako mnenje o kakšni zadevi na spletu. Mi ni bilo v interesu, da bi to bil spam.
Hvala
Gost ::
Ja, hočeš nočeš je to reklama. Pa saj ni nič narobe, da malo povprašate narod :)
1.) Skušajte urediti še več folka in posledično več materiala gor, več oglasov (ponudbe).
2.) Ko odprem stran, mi deluje prva stran izjemno nepregledno in preveč nakopičeno z informacijami. Problem takih portalov je predvsem v temu, da se začno kopičiti informacije, ki jih stalni uporabniki sicer imajo potem nekako za uporabne, ampak novi uporabniki so pa zmedeni do amena. Včasih se splača na začetku vreči reklame v drugonivojske strani in imeti clean prvo stran. Moje mnenje je, da kdor proda prvo stran, proda samega sebe (dober primer so tudi časopisi - Dobro jutro etc) in si naredi izjemno škodo.
3.) Klikanje po sliderju na prvi strani bi jaz zamenjal, ker je bolj intuitivno, da ko klikneš levo se odpelješ levo ne pa naprej.
1.) Skušajte urediti še več folka in posledično več materiala gor, več oglasov (ponudbe).
2.) Ko odprem stran, mi deluje prva stran izjemno nepregledno in preveč nakopičeno z informacijami. Problem takih portalov je predvsem v temu, da se začno kopičiti informacije, ki jih stalni uporabniki sicer imajo potem nekako za uporabne, ampak novi uporabniki so pa zmedeni do amena. Včasih se splača na začetku vreči reklame v drugonivojske strani in imeti clean prvo stran. Moje mnenje je, da kdor proda prvo stran, proda samega sebe (dober primer so tudi časopisi - Dobro jutro etc) in si naredi izjemno škodo.
3.) Klikanje po sliderju na prvi strani bi jaz zamenjal, ker je bolj intuitivno, da ko klikneš levo se odpelješ levo ne pa naprej.
miha84 ::
Hvala ti za mnenje. Takšna mnenja veliko veljajo. ker mi, ko spletni portal gledamo vsak dan znova in znova včasih ne opazimo kakšnih napak.
Pri slajdih ko klikneš levo ti ne gre levo?? Bi moralo. Kateri brskalnik pa uporablješ?
Drugače pa te razumem kaj želiš povedat glede preglednosti ipd. Takšna mnenja so dobrodošla, saj je vse skupaj navsezadnje namenjeno vam.
Pri slajdih ko klikneš levo ti ne gre levo?? Bi moralo. Kateri brskalnik pa uporablješ?
Drugače pa te razumem kaj želiš povedat glede preglednosti ipd. Takšna mnenja so dobrodošla, saj je vse skupaj navsezadnje namenjeno vam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52354 (26278) | Blinder |
» | MojaČokolada.si - mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11919 (8455) | Tilen |
» | Ocena moje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8229 (4965) | Goran's Blog |
» | Kdo izdela dober spletni portalOddelek: Izdelava spletišč | 2485 (1853) | Patricij |
» | Ocente mal stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 1831 (1542) | tejo |