Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni youtube
Mobilni youtube
kratos ::
Lep pozdrav
Imam touchscreen mobitel in na njem aplikacijo youtube ki jo kliknes in pac gres na youtube. Problem pa je, da mi noce vec odpret filmcka v tistem okvircku kot je tudi na racunalniku, pac da pavzeras, ustavis, gres naprej/nazaj... Odpre mi v nekem crnem oknu brez youtubovega okvircka in tiste rdec crtice spodaj ki vidis kolk posnetka je ze zlowdanga, problem pa je da mi videi v tem okncku stekajo oz. se ne nalozijo tudi ce kliknem na pavzo pa imam 3g omrezje, pri tistem drugem osnovnem youtube okencku mi pa lovda zelo hitro brez stekanja. Torej ce kdo ve kako priklopit nazaj na osnoven youtube predvajalnik prosim za pomoc.
Hvala in lp
Imam touchscreen mobitel in na njem aplikacijo youtube ki jo kliknes in pac gres na youtube. Problem pa je, da mi noce vec odpret filmcka v tistem okvircku kot je tudi na racunalniku, pac da pavzeras, ustavis, gres naprej/nazaj... Odpre mi v nekem crnem oknu brez youtubovega okvircka in tiste rdec crtice spodaj ki vidis kolk posnetka je ze zlowdanga, problem pa je da mi videi v tem okncku stekajo oz. se ne nalozijo tudi ce kliknem na pavzo pa imam 3g omrezje, pri tistem drugem osnovnem youtube okencku mi pa lovda zelo hitro brez stekanja. Torej ce kdo ve kako priklopit nazaj na osnoven youtube predvajalnik prosim za pomoc.
Hvala in lp
Mare3 ::
Predlagam da probaš Opera Mobile je zelo uporabna za predvajanje filmčkov iz youtube-a vaj meni najboljša. Probaj pa če ti nebo delalo povej.
kratos ::
Imam Opero in mi dela isto, pogruntal pa sem da je to Real player ki ga mam na mobitelu, vsi tisti youtube filmcki se odprejo preko Real playerja, v opcijah tega playerja pa ne najdem nikjer za izklop...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ''Zafrkava''Oddelek: Pomoč in nasveti | 972 (829) | c00L3r |
» | Kako pretvoriti videe iz spletne strani na Youtube?Oddelek: Omrežja in internet | 2738 (2506) | matjaz23 |
» | Kako bi downloadal oddajo iz poptv.si?Oddelek: Omrežja in internet | 4359 (4063) | 680x0 |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4335 (2534) | aiko |
» | Resnična resničnost 127: Svet zabaveOddelek: Novice / RTV Slo | 3739 (2423) | CaqKa |