Forum » Mobilne tehnologije » HTC ali Samsung?
HTC ali Samsung?
chupko ::
Zdravo.
Kupujem nov telefon pa sem se nekako zagledal v naslednje tri telefone:
- HTC Magic
- Samsung i7500 Galaxy
- Samsung i5700 Galaxy Spica
Zanima me vaše mnenje, kateri se bolj splača, itd.
Pa zanima me tudi če je slušalka za pogovore dobra, ker se pri mojem zdajšnjem (SonyEricsson W910i) ne sliši nič, če nisem na dokaj tihem kraju.
LP
Kupujem nov telefon pa sem se nekako zagledal v naslednje tri telefone:
- HTC Magic
- Samsung i7500 Galaxy
- Samsung i5700 Galaxy Spica
Zanima me vaše mnenje, kateri se bolj splača, itd.
Pa zanima me tudi če je slušalka za pogovore dobra, ker se pri mojem zdajšnjem (SonyEricsson W910i) ne sliši nič, če nisem na dokaj tihem kraju.
LP
blazTHEmiš ::
kokr jst vem se samsung galaxy spica ful splaca ima jo moj frens in slušalka je tud zlo dobro tudi sam imam samsung corby pro
chupko ::
sicer bi tut rad mal boljši fotoaparat z bliskavico(česar i5700 nima)...ampak bom videl kakšne bodo kaj cene telefonov pri simobilu v aprilu.
kakšen pa je kaj HTC Magic(foaparat pa to)?
Nekje sem nekaj bral o slabem Bluetoothu na androidu...mogoče kdo kaj ve če se to z nadgradnjo popravi?
kakšen pa je kaj HTC Magic(foaparat pa to)?
Nekje sem nekaj bral o slabem Bluetoothu na androidu...mogoče kdo kaj ve če se to z nadgradnjo popravi?
blazTHEmiš ::
res je da je na Androidu manj funkcij in vsega, glede fotoaparataa oba imata 3.2 Mgpix vendar nihče nima bliskavice sm bi ti priporoču še enkrat samsung galaxy spica že zaradi boljše strojne opreme kot jo ima htc
LapD ::
Spico bi jst priporočil vsakemu, ki jo da v svoj izbor, če le ne bi bila Samsungova, ker so največji šalabajzerji kar se podpore, upgrejdov itd. tiče. Od televizij, do telefonov in naprej. Spica ma vsaj to srečo, da laufa na androidu :) Običnega galaxija črtaj, ker je takorekoč mrtev (ne bo dočakal niti 2.1 androida) ter tudi švohnejši (okej ima večji internal spomin, to je pa tud vse), Magic nevem če se še splača, ker ma tud že mal brade. Jst bi počakal na kakega novga htcja, če se ne mudi preveč.
web&motion designer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1959 (1728) | Axl Rose |
» | Odklep telefonovOddelek: Mobilne tehnologije | 1831 (1581) | xteakwondox |
» | Kateri telefon naj kupimOddelek: Mobilne tehnologije | 1528 (1147) | Jebac18 |
» | nov android mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 2308 (1597) | tinlad3n |
» | Kateri android telefon?(Magic vs. Hero vs. drugi)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2072 (1846) | AllYazir |