Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjava grafične skupaj z zamenjavo windowsov in formatiranjem!?
Zamenjava grafične skupaj z zamenjavo windowsov in formatiranjem!?
zupanman ::
Živjo. Ponovno se javlam za manjšo pomoč. Kot v prejšni temi sem z vašo pomočjo se odločil za nakup nove grafične ATI 5750 in jo tudi že naročil. Sedaj pa me zanima še sledeče: Kako zamenjati grafično ste mi že povedali, samo imam namen skupaj še zamenjati windows XP v windows 7 skupaj z formatiranjem računalnika. Torej... Kakšen je ves postopek?? Izbris driverjov grafične ki jo imam seda in fizična zamenjava nove ATI, potem formatiranje računalnika (postopek je isti ali kaj samo da namesto windows XP vstavim WIN7 in postopek formatiranja je isti?) In nato ko so win7 gor samo naložim vse driverje skupaj z novimi ATI driverji za grafično??
Je tak postopek pravilen ali sem kaj narobe napisal. Zato prosim da mi vi poveste pravi postopek če sem kaj narobe ;)
LP!
Je tak postopek pravilen ali sem kaj narobe napisal. Zato prosim da mi vi poveste pravi postopek če sem kaj narobe ;)
LP!
zee ::
Zamenjaj graficno in formairaj.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava PC Komponent (nadgradnja)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1055) | Blinder |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4505 (3601) | bluefish |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2077 (1553) | Pyr0Beast |
» | Windows host process (Rundll32) ne deluje večOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (902) | gkovac |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1644 (1307) | boštjan |