» »

Windows host process (Rundll32) ne deluje več

Windows host process (Rundll32) ne deluje več

starboi ::

Ta problem se je pojavil takoj ko sem zamenjal grafično Geforce 8600gs z Ati 4870 1gb in me zanima če obstaja kakšna druga rešitev problema razen z formatiranjem računalnika ? Hvala vnaprej. LP

gkovac ::

Moje izkušnje pravijo, da vsakič ko menjaš kakšno ključno komponento računalnika firmatiraj zadevo. Torej... najprej backup potem pa format in more delat.
lp,

Kako se pa naredi backup ? Sem računalniški laik :|

Duhec ::

Najprej moraš v Control panelu pod Dodaj odstrani programe odstraniti vse v zvezi z nVidio gonilniki za grafiko.
Ko to odstraniš in ti zahteva restart ga izvedi ampak ko pokaže osnovno sliko iz biosa (torej še predno se začne sistem ponovno nalagati), ga izklopi. Izklopi kabel tudi iz 220V in vklopi tipko za vklop, da razelektriš vse skupaj. Fizično zamenjaj grafiko, vklopi komp in pusti, da sistem najprej sam naloži osnovne gonilnike za to novo grafiko. Na koncu posodobi z zadnjimi gonilniki iz strani proizvajalca grafike.

Duhec naredil sem kot si napisal in deluje. Hvala LP

darkolord ::

Moje izkušnje pravijo, da vsakič ko menjaš kakšno ključno komponento računalnika firmatiraj zadevo. Torej... najprej backup potem pa format in more delat.
Če ti cev začne puščat, podreš bajto pa zgradiš na novo >:D

gkovac ::

Če ti cev začne puščat, podreš bajto pa zgradiš na novo

LOL darklord... jaz osebno v takih primerih najrajš formatiram in na novo postavim sistem... najmanj problemov.. pač moje izkušnje.
lp,

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win 10 vedno update-a in fail-a ob restartu

Oddelek: Pomoč in nasveti
72393 (2224) crniangeo
»

2 particiji v 1

61117 (1092) marc100
»

Ne morem instalirat Win XP

121192 (857) Dragi
»

Win XP ... kako neboleče(brez "format") posodobit računalo(menjava plate in procesorj

Oddelek: Operacijski sistemi
281814 (1373) borisk
»

Lexmark Z32

Oddelek: Strojna oprema
51300 (1191) Brane2

Več podobnih tem