Forum » Pomoč in nasveti » Windows host process (Rundll32) ne deluje več
Windows host process (Rundll32) ne deluje več
starboi ::
Ta problem se je pojavil takoj ko sem zamenjal grafično Geforce 8600gs z Ati 4870 1gb in me zanima če obstaja kakšna druga rešitev problema razen z formatiranjem računalnika ? Hvala vnaprej. LP
gkovac ::
Moje izkušnje pravijo, da vsakič ko menjaš kakšno ključno komponento računalnika firmatiraj zadevo. Torej... najprej backup potem pa format in more delat.
lp,
Duhec ::
Najprej moraš v Control panelu pod Dodaj odstrani programe odstraniti vse v zvezi z nVidio gonilniki za grafiko.
Ko to odstraniš in ti zahteva restart ga izvedi ampak ko pokaže osnovno sliko iz biosa (torej še predno se začne sistem ponovno nalagati), ga izklopi. Izklopi kabel tudi iz 220V in vklopi tipko za vklop, da razelektriš vse skupaj. Fizično zamenjaj grafiko, vklopi komp in pusti, da sistem najprej sam naloži osnovne gonilnike za to novo grafiko. Na koncu posodobi z zadnjimi gonilniki iz strani proizvajalca grafike.
Ko to odstraniš in ti zahteva restart ga izvedi ampak ko pokaže osnovno sliko iz biosa (torej še predno se začne sistem ponovno nalagati), ga izklopi. Izklopi kabel tudi iz 220V in vklopi tipko za vklop, da razelektriš vse skupaj. Fizično zamenjaj grafiko, vklopi komp in pusti, da sistem najprej sam naloži osnovne gonilnike za to novo grafiko. Na koncu posodobi z zadnjimi gonilniki iz strani proizvajalca grafike.
darkolord ::
Moje izkušnje pravijo, da vsakič ko menjaš kakšno ključno komponento računalnika firmatiraj zadevo. Torej... najprej backup potem pa format in more delat.Če ti cev začne puščat, podreš bajto pa zgradiš na novo
gkovac ::
Če ti cev začne puščat, podreš bajto pa zgradiš na novo
LOL darklord... jaz osebno v takih primerih najrajš formatiram in na novo postavim sistem... najmanj problemov.. pač moje izkušnje.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 vedno update-a in fail-a ob restartuOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (2224) | crniangeo |
» | 2 particiji v 1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (1092) | marc100 |
» | Ne morem instalirat Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (857) | Dragi |
» | Win XP ... kako neboleče(brez "format") posodobit računalo(menjava plate in procesorjOddelek: Operacijski sistemi | 1814 (1373) | borisk |
» | Lexmark Z32Oddelek: Strojna oprema | 1300 (1191) | Brane2 |