» »

Problem MTP Device

Problem MTP Device

blazTHEmiš ::

Pred kratkim sem kupil telefon (Samsung Croby Pro). Sedaj pa imam problem pr namestitvi cd-ja, da bi telefon povezal z računalnikom in nalagal glasbo, filme itd. Vbistvu se cd v celoti namesti (driverji ter program Kies se namestijo) vendar problem se pojavi ko hočem telefon povezat z računalnikom. Na začetku ko usb kabel vtaknem v usb režo se mi izpiše: Najadena nova stojna oprema Samsung B5310 , nato še napiše: Najdena nova strojna oprema Samsung mobile. V orodni vrstici pa se mi pozneje pokaže: Najdena nova strojna oprema MTP function. Nato pa še pokaže. Najdena nova strojna opreme MTP Device. Problem nastane tukaj, saj mi odpre čarovnika za najdeno strojno opremo in mi napiše: Prišlo je do teževe pri nameščanju strojne opreme...... In sedaj ne vem kaj naj naredim? Če probam na računalniku od moje tete zadevaa deluje. Hvala za vse pametne predloge. V naprej se zahvaljujem.

MrBrdo ::

To ti sicer ne bo pomagalo ampak Samsungov software je totalen bullcrap. Jaz sem tudi dobil pri mojem Samsungu zraven CD z nekim programom, potem sem pa po urah jeb*** ugotovil da ta software mojega telefona sploh ne podpira. In po cca. pol leta od nakupa ga še vedno ne podpira, in ne obstaja sploh uraden software ki bi podpiral moj telefon.
Tko da nažalost si napačno firmo zbral. Če maš možnost ti svetujem da ga neseš nazaj in ga zamenjaj za en telefon resne firme, če je komaj par dni star na kakšno vezavo boš to lahko dosegel - meni je žal da sem to priložnost zamudil... Vsaj pri Mobitelu je mojemu bratu uspelo da je zamenjal Samsung Omnio (isto totalen drek), in sicer edini argument je bil da mu ne ustreza.
Nikoli več Samsung.
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MrBrdo ()

blazTHEmiš ::

Ja ampak men delujeee ampak ne na mojem računalnik. Probal sem pri teti in je vse lepo delovalo. V tistem programu mi zazna telefon in lepo naloži driver za njega, vendar se težava pojavi po tem ko napiše: Najdena nova storjna oprema MTP Device in enostavno zabrejkaa oz. telefona ne zazna več.

blazTHEmiš ::

MrBrdo. Samsung je čist okej ane in sem pogruntal kako je to kot večeina mobilnih naprav (mp3 player,phones,..) ima možnost shranjevanja in možnost predvajanja. jst sm pa pmel ne možnosti predvajanja in tako nisem mogel naložit gor glsabo pa to. torej sem moral prestavit na možnost shranjevanja in zdej delaa. (=


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Brez avdio naprave"

Oddelek: Pomoč in nasveti
325756 (4075) gasos
»

ne zazna zunanjega diska..

Oddelek: Strojna oprema
91838 (1754) enadiz
»

Zunanji Disk Se Ne Odziva

Oddelek: Strojna oprema
497411 (6245) Lyon
»

nakup Tv kartice

Oddelek: Zvok in slika
293223 (2460) gruntfürmich
»

Enkrat pocasnejsi disk na novi plosci (ABIT IC7)

Oddelek: Strojna oprema
15874 (715) boštjan

Več podobnih tem