Forum » Loža » last.fm
last.fm
perkomat ::
Torej včeraj sem se prijavil na portal last.fm in si prenesel program za poslušanje glasbe. Danes mi je napisalo je da je poskusno obdobje poteklo in se moram naročiti na uporabo. Mesečna naročnina znaša 3€.
Bral sem že nekaj forumov in tudi prispevek v neki reviji in povsod je bila storitev predstavljena kot brezplačna. Če ima kdo kaj iskušenj z uporabo portala naj mi prosim poroča.
Bral sem že nekaj forumov in tudi prispevek v neki reviji in povsod je bila storitev predstavljena kot brezplačna. Če ima kdo kaj iskušenj z uporabo portala naj mi prosim poroča.
Mavrik ::
Last.fm je postal pred kratkim plačljiv za večino držav na svetu. Zato v starejših revijah piše da je zastonj.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Last.fm ukinja brezplačno poslušanje glasbe na mobilnih napravah povsod po svetuOddelek: Novice / Ostale najave | 3673 (2938) | Mavrik |
» | Hulu se širi v glasboOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3830 (3563) | techfreak :) |
» | Zastonj pretočna glasba za vsakogarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7437 (5429) | darkolord |
» | PandoraOddelek: Loža | 1895 (1334) | Tic |
» | Vsi ki poslušate glasbo...Oddelek: Sedem umetnosti | 1770 (1437) | Tic |