Forum » Pomoč in nasveti » Win7 in disk
Win7 in disk
betonsky ::
Pozdravljeni,
Vceraj sem si nalozil windows 7 in mi noce zaznati diska. Stvar je pa taka. Imam dva diska. Eden je SATA, kjer imam c: d: particiji, drugi je ATA (IDE kabel pac). Na SATA na c: sem nalozil WIN7, vendar ko pridem v winse noce zaznat drugega diska(ATA). Ce grem v device manager ga zazna, vendar ga ni v "moj racunalnik".
Kaj naj naredim?
Hvala, betonsky
Vceraj sem si nalozil windows 7 in mi noce zaznati diska. Stvar je pa taka. Imam dva diska. Eden je SATA, kjer imam c: d: particiji, drugi je ATA (IDE kabel pac). Na SATA na c: sem nalozil WIN7, vendar ko pridem v winse noce zaznat drugega diska(ATA). Ce grem v device manager ga zazna, vendar ga ni v "moj racunalnik".
Kaj naj naredim?
Hvala, betonsky
jRk0 ::
ja, to ko ne naredi tiste particije svoje 100mb ob instalaciji, ti ne prepozna kaksne particije na ata disku (pr meni je blo isto). dodas crko v disk managerju al kak ze (jaz sem itak se zarad drugih stvari znova formatiral)
You fuck up once, you loose two teeth.
Voluharr ::
pojdi v computer manager in poglej če ga zazna med diski ter preveri, če ima dodano črko
Voluhar91, hvala. Zdaj pa me se nekaj zanima. C: particija, kjer imam winse, se mi zdi nekoliko premajhna. Ostalo mi je samo 3 giga fraj. Rad pa bi prenesel recimo 10 giga placa iz d: na c:. Kako to gre z disk managementom na win7?
Hvala
Hvala
Za partition magic mi pise da je nekompatibilen. A je kateri drug program za win7 64bit?
solatko ::
Če imaš w7, gre z diskman., drugače pa bo potreben namenski program. Skrčiš particijo D za željeno količino in razširiš particijo C na ta nedodeljen prostor.
solatko, zdaj sem naredil za d: schrink za 10giga, naredil je novo, kako pa zdaj dodam teh 10giga na c:?
Ok, pozabmo na vse skup, nisem vedel da naredi win7 se windows old mapo. Tak da mam zdaj plac. Kako pa zdaj unih deset giga, ki sem jih naredil z d: dam nazaj?
solatko, care, hvala ti. Cist nov sem v teh zadevah oz. se nikol nism spravlal delat teh stvari.
tnx
tnx
solatko ::
Lepo, da si se pripravljen učiti in ne za vsako malenkost težiti prijatelju, ki te stvari obvlada.
Zato smo tudi na forumu.
Zato smo tudi na forumu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spreminjanje particij...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2287 (1766) | superb_ |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4850 (3832) | Dejk0 |
» | problem particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1902) | Izi |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2097 (1732) | kerrigh |
» | ParticijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1596 (1400) | Wolverine |